Suosittelemamme elämykset kaupungissa Cordoba, Espanja

Cordoban moskeija-katedraali: Opastettu kierros: Skip-the-Line

1. Cordoban moskeija-katedraali: Opastettu kierros: Skip-the-Line

Opi lisää 800-luvun Abd al-Rahman I:n kalifaatista opastetulla kierroksella Cordoban moskeija-katedraalissa taidehistorioitsijaoppaan johdolla. Kuule muistomerkin eri rakennusvaiheista alkaen vanhasta San Vicenten basilikasta, joka rakennettiin Espanjan visigoottien valtakunnan aikana, ja primitiiviseen moskeijaan, jonka Abd al-Rahman I rakensi kilpailemaan idän suurten moskeijoiden kanssa. Tutustu peräkkäisiin laajennuksiin Almanzorin, muslimi-Iberian hallitsijan aikaan Cordoban Umayyad-kalifaatin alaisuudessa. Kuule Fernando III:n kristittyjen armeijoiden Cordoban Reconquistasta, kun moskeija muutettiin katedraaliksi. Ihaile arkkitehtonisia aiheita, kuten kaksoiskaaria, jotka antoivat rakennukselle korkeuden ja joita pidettiin aikansa vallankumouksellisina.

Córdoba: juutalaiskortteli, synagoga, moskeija ja Alcázar-kierros

2. Córdoba: juutalaiskortteli, synagoga, moskeija ja Alcázar-kierros

Tutustu Córdoban tärkeimpiin monumentteihin opastetulla kierroksella. Vieraile suuressa moskeija-katedraalissa, kuuluisassa juutalaiskorttelissa, jossa on yksi Espanjan parhaiten säilyneistä synagogista, ja kristittyjen kuninkaiden Alcazarissa vaikuttavine puutarhoineen. Vieraile ensin Suuressa moskeija-katedraalissa. Sen kaksiväriset kaaret vievät sinut takaisin tähän Córdoban islamilaiseen aikaan. Tutustu sen arkkitehtuuriin ja siihen, miten katedraali lisättiin moskeijan sisälle. Seuraavaksi vierailet juutalaiskorttelissa, joka on keskiaikaisen kaupunginosan tunnetuin historiallinen alue. Tutustu Calleja de la Hoguera -katuun, jossa oppaasi kertoo juutalaisen kulttuurin alkuperästä Espanjassa ja sen merkityksestä Córdoballe. Sitten vieraile soukissa, synagogassa ja Maimónidesin patsaalla. Päätä kierros vierailulla kristittyjen kuninkaiden Alcazariin. Tutustu tämän monumentin merkitykseen Córdoban historiassa ja sen eri rooleihin.

Cordoba: Moskeija-katedraali E-lipun ja äänikierroksen kanssa.

3. Cordoba: Moskeija-katedraali E-lipun ja äänikierroksen kanssa.

Koe Cordoban moskeija-katedraali omaan tahtiisi jonon ohittavalla e-lipulla ja kiehtovalla itseopastetulla äänikierroksella älypuhelimellasi. Saat lippusi sähköpostitse, voit ladata sovelluksen ja äänikierroksen puhelimeesi ennen vierailuasi ja matkustaa ajassa taaksepäin ja kokea Cordoban moskeija-katedraalin loiston. Laita kuulokkeet päähäsi ja tutustu Mezquitan sisäänkäynnin henkeäsalpaavaan Ulkoilmaan ja jatka tutustumaan Puerta del Perdóniin, ennen kuin menet sisälle ihastumaan sen hämmästyttäviin aarteisiin tarinankerronnan voimalla ja oppimaan historiallista tietoa ja harvinaisia tarinoita ja anekdootteja tästä rakennushelmi-ihmeestä. Kierroksen sisältö on perusteellisen tutkimuksen tulos, joka on puristettu lyhyisiin alkuperäistarinoihin, jotka tekevät vierailustasi sekä mukaansatempaavan että informatiivisen. Äänikierrosta voi käyttää toistuvasti ja milloin tahansa, ennen tai jälkeen vierailun. Tämä on ohittamaton tilaisuus saada arvokasta tietoa Cordoban henkeäsalpaavasta moskeija-katedraalista ja suhtautua ympäristöönne täysin omaperäisellä tavalla.

Cordoban moskeija, synagoga & juutalaiskorttelin kiertoajelu lippujen kanssa

4. Cordoban moskeija, synagoga & juutalaiskorttelin kiertoajelu lippujen kanssa

Tutustu Cordoban moskeija-katedraaliin, joka on yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. Sen rakentaminen alkoi 800-luvulla, ja siitä tuli maailman toiseksi suurin moskeija. Tällä 2,5 tunnin opastetulla kierroksella tutustut sisätiloihin, joissa on pylväsmetsä sekä kaksoiskaaret, Maqsura, Mihrab ja vaikuttava kuoro, joka sijaitsee lähellä pormestarin kappelia. 1300-luvulla Ferdinand III:n aikana moskeija muutettiin katoliseksi katedraaliksi. Lisäksi kiertelet kaupungin historiallisessa juutalaiskorttelissa. Se sijaitsee moskeija-katedraalin lähellä ja on yksi Cordoban suosituimmista alueista. Näe synagoga, juutalaiskatu, arabimarkkinat (Zoco) ja Maimonidesin pronssipatsas.

Córdoba: Ohita lippuluokan moskeija-katedraali-opastettu kierros

5. Córdoba: Ohita lippuluokan moskeija-katedraali-opastettu kierros

Tapaa kokenut oppaasi, jolla on syvällinen tieto sekä itse moskeija-katedraalista että sen sisällöstä. Kun olet saanut kuulokkeet, aloita kiertue kuuntelemalla esittely moskeijan historiasta. Tutustu Patio de los Naranjos -nimisen kompleksin sisäpihalle. Nauti tämän rauhallisen tilan tunnelmasta, jossa on paljon vehreyttä, ja ihaile kaunista kellotornia. Ohita sitten lippulinja päästäksesi muistomerkkiin ilman vaivaa. Seuraa oppaasi, kun he vievät sinut ympäri moskeijaa. Kuule sen suunnittelusta ja miksi muistomerkki on yksi islamilaisen arkkitehtuurin tärkeimmistä rakennuksista. Ihaile rukoussalia, Mihrabia ja kuuluisia punaisia ja valkoisia kaaria. Tutustu moskeija-katedraalin rakentamiseen 800-luvulla. Ota oppaastasi selville rakennuksen eri laajennukset ja kaikki arkkitehtuurin piilotetut yksityiskohdat.

Córdoba: Flamenco Show Ticket with Drinks

6. Córdoba: Flamenco Show Ticket with Drinks

Nauti intohimoisesta flamencosta, joka koostuu tämän tulisen ja perinteisen show'n eri tyylien edustuksesta, jonka esittää seitsemän taiteilijaa, joista kolme on kansallisia flamencovoittajia. Ihaile esiintyjien nopeutta ja taitoja 1 tunnin ja 20 minuutin ajan. Lumoudu esiintyjien liikkeistä ja raa'asta tunteesta ja nauti flamencotyylien, kuten baile, cante ja guitarra, asiantuntevista esityksistä. Taputa mukana elävän kitaramusiikin rytmissä ja nauti espanjalaisten laulajien melodisista äänistä koko esityksen ajan. Siemaile lipun hintaan sisältyvää juomaa (viiniä, olutta, sangriaa, virvoitusjuomia, vettä...) ja napostele herkullista kinkkua, juustoa ja iberialaisia tapaksia, joita voit halutessasi tilata.

Cordoba: Caballerizas Reales Equestrian Show pääsylipun.

7. Cordoba: Caballerizas Reales Equestrian Show pääsylipun.

Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta rakennuksessa, joka on täynnä historiaa. Andalusialainen hevonen ja flamenco yhdistyvät Cordoban kaupungin historiallisessa keskustassa. Klassisen ratsastuksen, cowboy-ratsastuksen ja korkean koulun täydellisyyttä, sulautuneena flamencoon, jossa on tanssija, joka säestää hevosen liikkeitä. Noin 70 minuutin kestolla näytämme sinulle hevosemme, jotka on luotu ja syntyneet kävelemään auringon kanssa, häikäisemään kauneudellaan ja hämmästyttämään eleganssillaan. Mikä olisikaan parempi ympäristö kuin Cordoban kuninkaallinen talli, joka luotiin 1500-luvulla unelman toteuttamista varten.

Opastettu vierailu Azahara Medinaan Córdobassa

8. Opastettu vierailu Azahara Medinaan Córdobassa

Umayyadien Córdoban kalifi Abd al-Rahman III määräsi 10. vuosisadan alussa Madinat al-Zahran palatsikaupungin, joka tarkoittaa arabiaksi "loistavaa kaupunkia", rakentamisen. Tämä noin 8 kilometrin päässä Córdoban kaupungista sijaitseva upea kokoelma koristeellisia rakennuksia ja muistomerkkejä luotiin kalifien vallan symboliksi vihollisiaan vastaan. Ne toimivat myös virallisina hallituksen rakennuksina. Vieraillessasi tässä henkeäsalpaavassa kohteessa voit valita kahden vaihtoehdon välillä: opastettu kierros turistibussin kanssa tai ilman. Ohjattu kierros (bussin kanssa): Hyppää paikan turistibussin kyytiin ja suuntaa palatsikaupungin keskustaan. Siellä vierailet vaikuttavassa vierailijakeskuksessa ennen kuin lähdet pohjoiseen tutustumaan kaupungin tärkeimpiin osiin yksi kerrallaan. Ohjattu kierros (ilman bussia): Aloita vierailulla vaikuttavaan vierailijakeskukseen, jossa tutustut Espanjan kiehtovaan maurilaishistoriaan ja nautit videonäytöksestä, joka virtuaalisesti luo uudelleen, millainen tämä historiallinen kaupunki oli 10. vuosisadalla. Suuntaa myöhemmin pohjoiseen tutustumaan kaupungin tärkeimpiin osiin yksi kerrallaan.

Córdoba: Hammam Al Ándalus Pääsylippu ja valinnainen hierontapalvelu

9. Córdoba: Hammam Al Ándalus Pääsylippu ja valinnainen hierontapalvelu

Hammamit edistävät veden merkitystä sivilisaatioille, sillä ne uskovat, että se on ennen meitä tulleiden ihmisten elämän ja henkisyyden elintärkein elementti. Hammam edustaa nyt taukoa rutiinista, paikkaa, jossa voit päästä pois. Hammamissa on eri huoneita, jotka tarjoavat erilaisia kokemuksia: täydellistä rentoutumista kuumassa huoneessa ja stimulointia kylmässä huoneessa. Tämän jälkeen siirrytään lämpimään huoneeseen, joka on aina suurin. Höyrysaunan jälkeen ihosi on valmis valinnaiseen hierontaan. Nauti rentouttavasta hieronnasta, jossa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka jättävät ihon pehmeäksi ja luovat miellyttävän hyvänolon tunteen. Valitse eksklusiivinen hierontavaihtoehto, niin saat myös perinteisen kessahieronnan, joka tapahtuu lämpimän kiven päällä ja kessahanskaa käytetään ihon puhdistamiseen ja kuorintaan.

Córdoba: Medina Azahara 3-tunnin opastettu kierros.

10. Córdoba: Medina Azahara 3-tunnin opastettu kierros.

Tutustu Medina Azahara de Córdoban valtavaan keskiaikaiseen palatsiin 3 tunnin opastetulla kierroksella ja matkusta ajassa taaksepäin kalifaatin ja Al-Andalusin aikoihin. Voit valita kierroksen joko ilman edestakaista kuljetusta Córdobaan ja takaisin ilmastoidussa pakettiautossa tai sen kanssa. Vieraile kompleksin tärkeimmissä osissa, kuten suuressa Ja'farin talossa, joka on rakennettu kolmen aikaisemman talon paikalle. Ihaile Pórtico de Medina Azaharan jäänteitä ja käy Salón Ricossa, jossa kalifi Abd-ar-Rahman III otti vastaan vieraita. Opi lisää Al-Andalusin ensimmäisestä Umayyadien kalifista, Abderraman III:sta.Hyödy arkeologiseen historiaan erikoistuneen virallisen oppaan asiantuntemuksesta.Hyödy arkeologiseen historiaan erikoistuneen virallisen oppaan asiantuntemuksesta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Cordoba, Espanja
Lähde matkalle keskiaikaan ja tutustu upeaan arkkitehtuuriin sekä kukkaisiin terasseihin ja nauti runsaasti tapaksia.

Parhaat aktiviteetit

Cordoba, Espanja: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

147 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 10

Immersiivisiä elämyksiä

Cordoba, Espanja: Koe enemmän

Näytä kaikki

Cordoba, Espanja: usein kysytyt kysymykset

Cordoba, Espanja: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cordoba, Espanja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.