Cordoba
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Cordoba

Cordoba: Kaikki retket ja aktiviteetit

Cordoba: huippunähtävyydet

Cordoban seitsemän upeaa nähtävyyttä

Cordoba on ainulaatuinen kaupunki, jossa yhdistyvät espanjalainen, islamilainen ja antiikin Rooman arkkitehtuuri. Espanjan lämpimimpien kaupunkien joukkoon kuuluva Cordoba on erinomainen kevätkohde. Tässä muutama vinkki matkallesi.

La Mezquita

La Mezquita

Tämä moskeijakatedraali on Cordoban suosituin nähtävyys, joten siellä kannattaa vierailla varhain aamulla. Rakennuksen kaarevat sisätilat ovat suorastaan henkeäsalpaavan upeita.

Alcázar

Alcázar

Kauniissa espanjalaisessa linnassa on upeat puutarhat lampineen sekä maurilainen kylpylä. Linnan alueella kannattaa käydä lämpimänä päivänä kierroksella, joka maksaa 4,50 euroa.

Córdoban roomalaissilta

Córdoban roomalaissilta

Ensimmäisellä vuosisadalla eaa. rakennettu silta Guadalquivir-joen yli on upea roomalaisen insinööritaidon näyte. Kävele sillalla tai katsele sitä eteläiseltä rantatörmältä.

Calahorra-torni

Calahorra-torni

Tämä historiallisessa kaupungissa sijaitseva vartiotorni rakennettiin roomalaisen sillan suojelemista varten. Sisäänpääsy Cordoban historiasta kertovaan museoon maksaa vain 4,50 euroa.

Córdoban roomalainen temppeli

Córdoban roomalainen temppeli

Tämän roomalaisen temppelin rakentaminen aloitettiin keisari Claudiuksen aikaan ja kesti noin 40 vuotta. Marmorirakennus oli aikanaan Rooman imperiumin suurin temppeli.

San Pedro

San Pedro

Tämä kirkko sijaitsee samannimisessä kaupunginosassa kauniilla aukiolla. Alue tunnetaan myös sen useista hyvistä ravintoloista ja menevästä yöelämästä.

Palacio de la Merced

Palacio de la Merced

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä listallamme on tämä kaunis palatsi, joka on todellinen arkkitehtoninen helmi. Muista vierailla palatsin kauniissa puutarhoissa.

Suunnittele käyntisi paikassa Cordoba

Jalkapallohulluus

Jalkapallo on Espanjan kansallislaji ja Cordoba FC on paikallisten suosikkijoukkue. Opettele tuntemaan joukkueen pelaajat, mikäli haluat tehdä vaikutuksen paikallisiin faneihin.

Suositeltu matkustusaika

Sää Cordobassa on miellyttävä ympäri vuoden, mutta jos et pidä erittäin kuumista lämpötiloista, vältä elokuussa matkustamista. Kaupungissa viihtyy helposti muutaman päivän, ja se on myös suosittu päivämatkojen kohde esimerkiksi Granadasta, Madridista tai Sevillasta käsin.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Keväällä ja syksyllä lämpötilat ovat miellyttävimmillään, joten kaupunkiin ja sen lähiympäristöön on mukava tutustua kävellen tai polkupyörällä.

Tekemistä: Cordoba

Huippunähtävyydet kohteessa Cordoba

Kaupungit: Espanja

Cordoba: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cordoba? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.