Päivämatka

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla

Aktiviteetin tarjoaja: Julia Travel Gray Line Spain
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 64 € per henkilö

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla vie sinut tämän kuuluisan vuoren joka kolkkaan. Tähystä Punta Europasta kohti Afrikkaa ja matkaa Cuevas de San Miguelin salaisten maanalaisten reittien läpi. Pieneksi paikaksi siellä on paljon nähtävää.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Kesto 11 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
espanja, ranska, italia, saksa, englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Tämä koko päivän kiertoajelu vie sinut minibussikierrokselle ympäri Gibraltaria
 • Tarkastele Afrikan vuoria Punta of Europasta, Gibraltan kallion reunasta
 • Matkusta Cuevas de San Miguelin salaisia maanalaisia käytäviä pitkin
 • Lopeta kiertue vapaa-ajalla Calle Realilla mennäksesi ostoksille
Koko kuvaus
Minibussi noutaa sinut kyytiin Torremolinoksesta, Marbellasta tai Esteponasta viedäkseen sinut Costa del Soliin. Päästyäsi Gibraltarille minibussimme kuljettaa sinut kaikille tärkeimmille nähtävyyksille, kuten Punta Europaan ja Las Cuevas de San Miguelille. Vuoren reunalla sijaitsevassa Punta Europassa on majakka ja mahdollisuus katsella huikeita näkymiä Afrikan vuorille, jotka sijaitsevat veden toisella puolella. Cuevas de San Miguelissa on enemmän särmää. Nykyään se on suosittu turistikohde, mutta sotien aikaan se oli sotilaiden piilopaikka ja salainen kulkureitti niille, jotka halusivat paeta. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustu Calle Realin ostosalueeseen ja ympäröiviin alueisiin.
Sisältää
 • Ilmastoitu linja-auto
 • Monikielinen opas
 • Saint Michael Caves -pääsymaksu
 • Vapaa-aikaa ostoksille
 • Lounas ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi
 • Viisumi tarvittaessa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Retki ei ole saatavilla seuraavina päivinä: 24.-25. joulukuuta, 31. joulukuuta, 1. tammikuuta eikä yleisinä pyhäpäivinä.
 • Huomioithan, että asiakas on itse vastuussa viisumeista, passeista, rokotustodistuksista ja muista dokumenteista, joita kierroksella vierailtavissa maissa vaaditaan.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

3,8 /5

perustuen 826 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,7/5
 • Kuljetus
  3,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,7/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Reissu onnistui hyvin. Opas oli hauska vanha tutiseva ukko. Varmaan 80 v. päällepäin. Hän puhui espanjaa, englantia, ranskaa, saksaa, suomea ja arabiaa. Selitti tarvittavat asiat kullekin asiakkaan omalla kielellä. Se oli suuri plussa. Näytti oikein nauttivan kun sai käyttää eri kieliä. Hoiti hommansa tomerasti. Ihmetellä täytyy, että jaksoi läpi koko 11 h matkan. Bussi oli aamulla Fuengirolassa myöhässä 20 min ja Marbellassa jo puoli tuntia. Siitä pieni miinus. Aikataulu ei silti tullut kireäksi. Apinat vuorella olivat mieluummin hieman pelokkaita kuin aggressiivisia. Eli apinoista varoittelu esitteissä on ylimitoitettua. Hieno kokemus.

Lue lisää

30. tammikuuta 2020

Gibraltar on erittäin hyvä kohde

23.4.2019 Gibraltarin paikallisopas-kuljettaja oli erinomainen, selosti selkeästi ja oli ystävällinen - kertoi mielenkiintoisia asioita, todella hyvä opas. Opas joka oli bussissa Malaga - Gibraltar - Malaga jätti valitettavasti 'huonon kuvan'. Olisi ollut mukava kuulla Aurinorannikon eri kohteista esittelyä, asukkaista, kansallisuuksista jne - tai edes että hän olisi kertonut niiden kohteiden nimet joiden läpi ajoimme (esim. Torremolinos, Estepona jne). Hän keskittyi kovin johonkin muuhun kuin asiakkaisiin bussissa. Tulostetussa kupongissa luki pienellä lopussa että osallistuminen pitää vielä varmistaa puhelinsoitolla 48 t ennen retkeä. Miksi jos retken on maksanut luottokortilla netissä ostaessa ja saanut vahvistuksen? Tälläinen viesti oltava isolla tummennetulla printillä kupongin alussa.

Lue lisää

25. huhtikuuta 2019

The bus driver was amazing and friendly but the ‘tour guide/translator’ (with the white hat with the greasy combover) was horrible and spoke ‘English’ far too quickly and merged sentences into one word. There were many incidences throughout the day in which he rushed less able/ people walking with sticks and elderly people across the road. He also rushed everyone up the stairs without showing them to the lift for him then to decide that we needed to go back down the stairs. I asked him politely to stop rushing the elderly people and he said ‘don’t tellmewhattodolady’ ‘Iknowhowtodo my job’ However the tour guide who drove the minibus up the rock and gave us the dictated tour was also amazing.

Lue lisää

17. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 10940