Päiväretki

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla

alkaen 65 € per henkilö

Koko päivän nähtävyyskierros Gibraltarilla vie sinut tämän kuuluisan vuoren joka kolkkaan. Tähystä Punta Europasta kohti Afrikkaa ja matkaa Cuevas de San Miguelin salaisten maanalaisten reittien läpi. Pieneksi paikaksi siellä on paljon nähtävää.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 11 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
espanja, ranska, italia, saksa, englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Tämä koko päivän nähtävyyskierros vie sinut minibussilla ympäri Gibraltaria
 • Katsele Afrikkaan Punta Europasta, Gibraltarinvuoren reunalta
 • Matkaa Cuevas de San Miguelin salaisissa maanalaisissa käytävissä
 • Päätä kierros shoppailuretkellä Calle Realin ostosalueelle
Koko kuvaus
Minibussi noutaa sinut kyytiin Torremolinoksesta, Marbellasta tai Esteponasta viedäkseen sinut Costa del Soliin. Päästyäsi Gibraltarille minibussimme kuljettaa sinut kaikille tärkeimmille nähtävyyksille, kuten Punta Europaan ja Las Cuevas de San Miguelille. Vuoren reunalla sijaitsevassa Punta Europassa on majakka ja mahdollisuus katsella huikeita näkymiä Afrikan vuorille, jotka sijaitsevat veden toisella puolella. Cuevas de San Miguelissa on enemmän särmää. Nykyään se on suosittu turistikohde, mutta sotien aikaan se oli sotilaiden piilopaikka ja salainen kulkureitti niille, jotka halusivat paeta. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustu Calle Realin ostosalueeseen ja ympäröiviin alueisiin.
Sisältää
 • Ilmastoitu bussi
 • Monikielinen opas
 • Saint Michaelin luolien sisäänpääsymaksu
 • Lounas ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka riippuu valitusta kierrosvaihtoehdosta.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi
 • Viisumi tarvittaessa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Retki ei ole saatavilla seuraavina päivinä: 24.-25. joulukuuta, 31. joulukuuta, 1. tammikuuta eikä yleisinä pyhäpäivinä.
 • Huomioithan, että asiakas on itse vastuussa viisumeista, passeista, rokotustodistuksista ja muista dokumenteista, joita kierroksella vierailtavissa maissa vaaditaan.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

3,8 /5

perustuen 768 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,5/5
 • Kuljetus
  3,7/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,7/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Reissu onnistui hyvin. Opas oli hauska vanha tutiseva ukko. Varmaan 80 v. päällepäin. Hän puhui espanjaa, englantia, ranskaa, saksaa, suomea ja arabiaa. Selitti tarvittavat asiat kullekin asiakkaan omalla kielellä. Se oli suuri plussa. Näytti oikein nauttivan kun sai käyttää eri kieliä. Hoiti hommansa tomerasti. Ihmetellä täytyy, että jaksoi läpi koko 11 h matkan. Bussi oli aamulla Fuengirolassa myöhässä 20 min ja Marbellassa jo puoli tuntia. Siitä pieni miinus. Aikataulu ei silti tullut kireäksi. Apinat vuorella olivat mieluummin hieman pelokkaita kuin aggressiivisia. Eli apinoista varoittelu esitteissä on ylimitoitettua. Hieno kokemus.

Lue lisää

30. tammikuuta 2020

Gibraltar on erittäin hyvä kohde

23.4.2019 Gibraltarin paikallisopas-kuljettaja oli erinomainen, selosti selkeästi ja oli ystävällinen - kertoi mielenkiintoisia asioita, todella hyvä opas. Opas joka oli bussissa Malaga - Gibraltar - Malaga jätti valitettavasti 'huonon kuvan'. Olisi ollut mukava kuulla Aurinorannikon eri kohteista esittelyä, asukkaista, kansallisuuksista jne - tai edes että hän olisi kertonut niiden kohteiden nimet joiden läpi ajoimme (esim. Torremolinos, Estepona jne). Hän keskittyi kovin johonkin muuhun kuin asiakkaisiin bussissa. Tulostetussa kupongissa luki pienellä lopussa että osallistuminen pitää vielä varmistaa puhelinsoitolla 48 t ennen retkeä. Miksi jos retken on maksanut luottokortilla netissä ostaessa ja saanut vahvistuksen? Tälläinen viesti oltava isolla tummennetulla printillä kupongin alussa.

Lue lisää

25. huhtikuuta 2019

The trip worked out well Cons - coach not mini bus as listed collects groups from pick up points. Transfer to mini bus in Gib. Split by language spoken. No social distancing on the bus. Ours did not have a seat spare and although masks were supposed to be worn several of the passengers on our trip did not wear them or wear them properly. The wearing of masks was not insisted on. The 11 hours advertised was from 1st pick up to last drop off. Time in Gib was actually about 5 hours. Our coach was 40 minutes late to collect us - had to call the company and make sure the trip was still running. Positives All the guides were helpful, humorous and polite. The tour of the island and visiting the caves was very good with more than enough time left to enjoy the high street.

Lue lisää

1. lokakuuta 2021

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 10940