Päivämatka

Kokopäiväretki Costa del Solista Rondaan

Kokopäiväretki Costa del Solista Rondaan

Aktiviteetin tarjoaja: Julia Travel Gray Line Spain
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 55 € per henkilö

Osallistu kokopäiväretkelle ja tutustu kahteen viehättävään andalusialaiseen kylään, Rondaan ja Seteniliin. Kävele vanhan kaupungin kaduilla Setenil de las Bodegasissa ja tutustu Rondaan täydellisellä panoraamakierroksella.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Kesto 9 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, espanja, ranska, italia, saksa
Yksityinen ryhmä saatavilla

Elämys

Kohokohdat
 • Ihastu Rondan historialliseen kaupunkiin, joka on kuuluisa huomiota herättävistä perinteisistä rakennuksistaan sekä henkeäsalpaavista näkymistä
 • Vieraile Rondan Plaza de Toroksella, joka on Espanjan vanhin härkätaistelukehä
Koko kuvaus

Aloita nouto ilmastoidulla valmentajalla Costa del Solissa. Istu alas ja rentoudu matkalla. Ihaile viehättävien katujen kauneutta Setenil de las Bodegasin vapaa -aikana. Tunne rentouttava ilmapiiri ja kävele omassa tahdissasi.

Palaa bussiin, mene oppaasi kanssa Rondalle ja nauti panoraamakierroksesta. Näe muun muassa Almocabarin portti, Pyhän Hengen kirkko ja Santa Maria la Mayorin kirkko. Käy Maestranza -härkätaisteluareenalla, joka on yksi Espanjan vanhimmista ja jota pidetään perinteisen härkätaistelun kehtona.

Kuuluisan Goyescan härkätaistelutyylin koti, vieraile sen museossa ja näe sen tyypilliset vaatteet. Sinulla on vapaa -aikaa vierailla ja lounastaa itse. Tapaa oppaasi takaisin paluumatkalle Costa del Soliin.

Sisältää
 • Ilmastoitu linja-auto
 • Pääsylippu Maestranzan härkätaisteluareenaan
 • Kävelykierros Rondan kaupungissa
 • Vapaa-aikaa Setenil de las bodegasissa
 • Vapaa-aikaa Rondassa
 • Monikielinen saattajaopas
 • Ruokaa ja juomia
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Mukavat jalkineet

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Tämä kierros on monikielinen ja noutopaikkoja on useita
 • Kierroksen aktiviteettien järjestys voi muuttua toiminnallisista syistä
 • Muista vahvistaa osallistumisesi viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

3,7 /5

perustuen 318 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,9/5
 • Kuljetus
  4,1/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,8/5
 • Turvallisuus
  4,1/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Matka kesti Rondaan noin 5h, joista ensimmäiset kaksi tuntia meni ihmisten kyytiin hakemiseen ympäri kaupunkeja. Kannattaa varautua hyvillä eväillä, sillä syömään päästiin vasta klo 14.30.. Nähtävyydet oli erinomaisia ja opas oli mukava. Mutta koska ihmisten kyytiin ottamiseen meni niin paljon aikaa, ei omaa aikaa kohteessa jäänyt kuin 1,5h ja sekin meni enimmäkseen syödessä. Viininmaisteluun saatiin aikaa 15minuuttia, Setenilin kaupungissa 45minuuttia, aika nopeaa tahtia. Paluumatkalla onneks ihmiset tiputettiin järkevämmin pysäkeille, eikä heidän hotelleilleen.

Lue lisää

27. helmikuuta 2020

Kaiken kaikkiaan hyvä matka. Melko pitkä rasva, ja minusta tuntui, että vietimme hiukan liian kauan Plaza de Toros -kadulla, mikä tarkoitti, että ei jää paljon aikaa lounaalle tai Rondan tutkimiseen itse. En todellakaan tukenut härkätaistelua aikaisemmin, ja nyt olen saanut tiedon monista yksityiskohdista, joiden tiedän olevan uskomattoman julma, joten jäin tuntemaan olonsa epämukavaksi ja surulliseksi sonnien suhteen. Viininmaistelu oli hyvää, ja voit poikkeuksellisesti juoda niin paljon kuin haluat. Muista tuoda vettä ja välipala tai voileipä, koska on paljon aikaa ennen kuin lopetat lounaalle. Setinel oli ihana ja sinulla on mahdollisuus ostaa virvokkeita täältä, mutta se on vain suhteellisen nopea pysähdyspaikka ja kävele, mutta erittäin kaunis pieni kaupunki ja upeat näkymät valmentajan oikealta puolelta poistuttaessa.

Lue lisää

3. lokakuuta 2019

Yllätys valmentajamatka poikkeuksellisilla näkymillä

Ronda Valmentajan nimen opas oli José. Hän puhuu 7 kieltä ja ylpeä kaikesta. Hän oli erittäin informatiivinen jokaisesta läpikäymästämme kaupungista. Matkalla Rondaan oli upeat näkymät pysähtyen Setenil-nimiseen kylään, jossa meitä kohdeltiin, koska se oli festivaali, ihmiset paikallisessa pukeutumisessa, ratsastajat ja hevoset ja kulkue. Muutettuaan Rondalle, sama festivaali oli Rondassa, mutta mukana oli enemmän ihmisiä ja aina kehitetty miesten ja naisten pukeutuminen. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli härkätaistelu, härkätaistelujen historian läpi käyminen ja itse käveleminen ympäri härkätaistelua. Muutimme viinitilaan, jossa meillä oli maistella viiniä valkoisesta, punaisesta makeaan sherryyn. Sitten näemme mitä kaikki tulevat katsomaan Rondan siltaa sen sijaan, että seuraisimme kaikkia muita, jos saat vain rajoitetun kuvan, menimme alas toiseen näkökulmaan ja saimme upeat näkymät ja upeita valokuvia. Lounasaamisen jälkeen kahvilassa ylös yhden sivukadun päältä välttyi Pääkadulta, ko

Lue lisää

19. toukokuuta 2019

Tuotteen tunnus: 10895