Päivämatka

Koko päivän shoppailukierros Costa del Solista Gibraltarille

Koko päivän shoppailukierros Costa del Solista Gibraltarille

Aktiviteetin tarjoaja: Julia Travel Gray Line Spain
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 28 € per henkilö

Aja kuvankauniiseen Costa del Soliin ja vietä päivä Gibraltarin shoppailuparatiisissa. Hyödynnä verovapaat hinnat ja löydä englantilaisia huippumerkkejä käyttäen puntasi matkamuistoihin sekä muotituotteisiin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Kesto 11 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, espanja, ranska, italia, saksa

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti shoppailupäivästä Gibraltarin verovapaissa liikkeissä
 • Tee muoti- ja matkamuistolöytöjä
 • Löydät englantilaisia huippumerkkejä, kuten Marks & Spencer ja Body Shop, sekä paikallista kuuluisaa Gibraltarin kristallia
 • Näe Gibraltarin nähtävyyksiä, kuten Gibraltarinvuori ja Pyhän Mikaelin luola
 • Näe Gibraltarin rakastettavia magotteja
Koko kuvaus

Vietä päivä ostoksilla Gibraltarilla Costa del Solilta ja saat enemmän vastinetta rahoillesi. Ison-Britannian alue tarjoaa vertaansa vailla olevia ostosmahdollisuuksia, ja monien tuotteiden verovapaat hinnat ja brittiläiset parhaat kaupat Main Streetillä. Matkusta viehättävää Costa del Solia pitkin Contravallation Line -linjan ohi aina Gibraltariin asti, jossa sinulla on vapaa-aikaa tutustua sen moniin kauppoihin. Ylitä raja ja tutustu kuuluisaan kallioon. Selaa kaikkia upeita kauppoja ja putiikkeja, mukaan lukien kuuluisa Gibraltar Crystal, josta löydät monia kauniita laadukkaista kristalleista valmistettuja esineitä. Sinulla on jopa aikaa tutustua nähtävyyksiin ennen kuin palaat. Suuntaa alas Pyhän Mikaelin luolan luolaan ja katso surullisen kuuluisia Barbary-makakeja. Sanotaan, että britit eivät lähde Gibraltarilta ennen kuin viimeinen makakki on lähtenyt! Laukkusi täynnä, aja takaisin Costa del Solia pitkin 11 tunnin kiertueen lopussa ja nauti näkymistä Marokon rannikolle Välimeren yli.

Sisältää
 • 4,5 tuntia vapaa-aikaa ostoksille
 • Kuljetus ilmastoidulla linja-autolla
 • Monikielinen opas
 • Lounas
 • Juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi
 • Viisumi tarvittaessa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Kierrosta ei järjestetä 24.12., 25.12., 31.12. tai 1.1., eikä myöskään Espanjan ja Gibraltarin pyhäpäivinä
 • Huomioithan, että asiakas on vastuussa viisumeista, passeista, rokotustodistuksista ja muista dokumenteista, joita kierroksella vierailtavissa maissa vaaditaan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

3,8 /5

perustuen 206 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,9/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,8/5
 • Turvallisuus
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Pohjimmiltaan tämä on kulkeutumista Gibraltarille ja sieltä. Opas tuskin puhui englantia, erittäin vähän tietoa annettu. Aikataulu ei ollut selkeä. Samassa valmentajassa on useita ryhmiä, ja kunkin ryhmän ohjelma oli erilainen aiheuttaen paljon sekaannusta. Turistibussit ovat mukavia, mutta niissä ei ole langatonta verkkoa eikä pistorasiaa puhelimen lataamiseen. Málagan matkustajat alkavat ensin ja päättyvät viimeiseen, mikä tarkoittaa, että heidän on vietettävä paljon aikaa, kun linja-auto kerää matkustajia muista kaupungeista ja pudottaa heidät matkan lopussa. Gibraltar on erittäin mielenkiintoinen ja kaunis. Älä missaa köysirataa huipulle. Ota myös linja-auto ja käy majakassa Pininsulan eteläkärjessä. Kaunis valkoinen moskeija seisoo siellä majakkaa vastapäätä!

Lue lisää

23. joulukuuta 2019

Valmentaja oli 20 minuuttia. Aioin juuri lähteä, kun se saapui. Valmentaja oli kuitenkin mukava. Opas oli hyvä mielenkiintoisten tosiasioiden kanssa. Gibraltar on hieno paikka vierailla. Päätin käydä sivustoa katsomassa itsenäisesti, vaikka järjestetty 'Get your guide' -kiertue oli vertailukelpoinen. Pieni minibussi vei paikan etsijöitä Gibraltarin kallioon, kun taas otin köysiradan, joka käveli paljon enemmän. Se oli kuitenkin loistava päivä, jossa oli vain tarpeeksi aikaa syödä ja katsella ostosalueen ympärillä. Löysin asuvat ihmiset lämmin ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan se oli todella hieno päivä. Kiitos.

Lue lisää

13. joulukuuta 2019

The agency organising the trip was great, supporting with all Information needed and accomodating special request. The bus was very nice, modern and confortable. The meeting point at the touristical obiective was very well chosen, the guide instructions and explanations were very good. The pick up was from hotel, not from the meeting point, which is good because it starts early in the morning, but the reverse is that collecting all more than 50 tourists from their hotel takes 1.5 hours and at return 1 hour to bring everybody back to their hotel. Overall a good value for money paid.

Lue lisää

15. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 10942