Suosittelemamme elämykset kaupungissa Cotswold

Lontoosta: Cotswoldsin pienryhmäretki

1. Lontoosta: Cotswoldsin pienryhmäretki

Vietä päivä tutustumalla Cotswoldsin brittiläiseen maaseutuun, joka on tunnettu vehreistä maisemistaan, viehättävistä kylistään ja hunajanvärisistä kivimökeistään. Nauti Cotswoldsin kohokohdista sekä joistakin maaseudun hiljaisemmista ja vähemmän nähtävistä alueista.Hyvinvointimatkailija voi tutustua Cotswoldsin kohokohtiin sekä hiljaisempiin ja vähemmän nähtäviin alueisiin. Pysähdy ensin Burfordin pikkukaupungissa, joka on yksi Englannin muuttumattomimmista keskiaikaisista kaupungeista, jossa monet rakennukset ovat yli 500 vuotta vanhoja. Vieraile historiallisessa kirkossa, kävele viehättävää pääkatua pitkin ja tutustu kaupunkiin. Seuraavaksi suuntaa Biburyyn, joka tunnetaan koko Englannin kauneimpana kylänä. Kävele joen varrella ja tutustu Arlington Row'hun, kutojien mökkeihin, jotka ovat nykyään yksi Cotswoldsin symboleista. Nauti vapaa-ajasta, jonka aikana voit tutustua lumoavaan kylään.Hyvästi. Jatka Bourton-on-the-waterin viehättävään kaupunkiin. Käytä runsaasti aikaa kävelyyn joen ja sen pienten siltojen varrella, ihaile kivimökkejä ja nauti lounasta. Päätä matkasi käymällä Stow-on-the-Woldissa, joka on muinaisen torin ympärillä sijaitsevien majatalojen ja antiikkikauppojen sekamelska. Stow on ollut Cotswoldsin kaupan keskus vuosisatojen ajan, ja siellä käytiin Englannin sisällissodan viimeinen taistelu vuonna 1646. Siellä sijaitsee myös "Englannin vanhin pubi". Sen jälkeen kierros palaa takaisin kokoontumispaikkaan.

Lontoosta: Koko päivän Cotswolds-kierros lounaalla

2. Lontoosta: Koko päivän Cotswolds-kierros lounaalla

Nauti Cotswoldsin kumpuilevista kukkuloista ja vieraile sen 4 kauneimmassa kylässä – Burfordissa, Biburyssa, Bourton-on-the-Waterissa ja Stow-on-the-Woldissa. Matkusta Cotswoldsin läpi, joka näyttää muuttumattomana ajan myötä. Näe kumpuilevia maisemia, kuivia kivimuureja, viehättäviä kirkkoja ja puroja, jotka kaatuvat pienten kylien ja viehättävien kylien ohi. Tällä koko päivän retkellä Lontoosta aloitat kiertueesi Burfordissa, jossa upea High Street laskeutuu alas Windrush-joelle. Katso kaupungin pieniä teehuoneita ennen kuin suuntaat etelään viehättävään Biburyyn lounaalle. Illasta yhdessä Englannin kauneimmista kylistä. 2 ruokalajin ateria odottaa sinua Cotswoldsin sydämessä Swan-hotellissa. Ravintola, josta on näkymät Coln-joelle, sijaitsee 1600-luvun entisessä majatalossa, ja siellä tarjoillaan suosittuja perinteisiä ruokia sekä oluita ja hienoja viinejä. Tutustu Bourton-on-the-Wateriin, joka on yksi Cotswoldsin kauneimmista kylistä. Myöhemmin matkustat Stow-on-the-Woldiin, pieneen markkinakaupunkiin, joka tunnetaan vuosittaisista messuistaan. Nauti opastetusta kävelystä kaupungin keskustassa ennen kuin palaat Lontooseen.

Lontoosta: Pienryhmä Cotswoldsin kylien kiertomatka

3. Lontoosta: Pienryhmä Cotswoldsin kylien kiertomatka

Lähde Lontoosta ja jätä kaupungin kiireiset kadut taaksesi, kun suuntaat kohti Cotswoldsia, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin yksittäinen luonnonkauneuden alue.Hyvinvointikohde on Cotswolds. Cotswoldsin maaseutumainen viehätysvoima, kumpuilevat kukkulat, vilkkaat markkinakaupungit ja kuvankauniit kylät kattavat lähes 800 neliökilometriä koskematonta maaseutua. Lähde matkalle sen kumpuilevien kukkuloiden halki, joilla sijaitsee joitakin Englannin tunnetuimpia ja historiallisimpia kaupunkeja ja kyliä. Tämä Länsi-Keski-Englannissa sijaitseva kukkuloiden vuoristo on alueena, joka on poikkeuksellisen luonnonkaunis, ja se on täynnä Cotswoldin kivestä rakennettuja viehättäviä kyliä, kauniita kirkkoja ja valtavia kartanoita. Kun kuljeskelet pienten kylien ja historiallisten markkinakaupunkien läpi, sinulla on mahdollisuus tutustua Bourton-on-the-Waterin, Biburyn ja Burfordin hunajanvärisiin mökkeihin. Huippukohtiin kuuluvat upea 1700-luvun kutojien mökkirivi ja rauhallinen joki, joka virtaa "Cotswoldsin Venetsian" läpi.Hyvinvointikohteisiin kuuluvat myös upea 1700-luvun kutojamökkirivi ja rauhallinen joki, joka virtaa "Cotswoldsin Venetsian" läpi.

Lontoosta: Oxford ja Cotswoldsin kylät päiväretki

4. Lontoosta: Oxford ja Cotswoldsin kylät päiväretki

Lähde Lontoosta koko päivän kestävälle opastetulle matkalle Oxfordiin ja Cotswoldsiin. Tutustu historialliseen Oxfordin yliopistoon, tutustu Cotswoldsin kyliin ja ihaile Englannin vehreää maaseutua. Lähde Lontoosta ylellisellä Mercedes-minibussilla ja vietä aamupäivä tutustuen Oxfordin kauniiseen yliopistokaupunkiin. Kuljeskele suojeltujen rakennusten ja kollegioiden seassa ja kiipeä jollekin näköalapaikalle, josta avautuvat henkeäsalpaavat näköalat tornien ylle. Hämmästele Ashmolean-museon kokoelmaa ennen kuin suuntaat viehättäviin Cotswoldsin kyliin katsomaan perinteisiä kivestä rakennettuja pikkumökkejä. Saavu Burfordin kylään, Cotswoldsin portille, ja eksy tähän vilkkaaseen markkinakaupunkiin. Tee lyhyt matka Biburyyn ja kävele kuuluisalle ja satumaiselle Arlington Row'lle. Ihaile näitä 14. vuosisadan mökkejä ja tutustu oppaasi avulla niiden historiaan. Nauti sen jälkeen luonnonkauniista kyydistä takaisin Lontooseen.

Päiväretki Lontoosta: Oxford, Stratford ja Cotswolds

5. Päiväretki Lontoosta: Oxford, Stratford ja Cotswolds

Lähde Lontoosta kokopäiväretkelle (10 tuntia) länteen ja koe Cotswoldsin maaseudun kauneus ja Oxford ja Stratford, Englannin romanttisimmat kaupungit. Suuntaa Stratford-upon-Avoniin Warwickshiren maaseudulla ja tutustu kahden tunnin ajan William Shakespearen syntymäpaikkaan. Oppaasi neuvoo sinulle parhaimmat kohteet. Lähde kävelylle kylän keskustaan, näe kauniit Tudor-tyylisen rakennukset ja kohteet, jotka liittyvät Shakespearen elämään, kuten Swan Theatre. Jatka ajomatkaa Cotswoldsin halki ihaillen maisemia maaseudulle ja kivisiin kyliin. Luonnonkauneudestaan tunnettu paikka on Englannin upeinta maaseutua. Seuraavaksi vuorossa on Oxford, jossa tutustut maailman kuuluisimpaan yliopistoon. Lähde kävelylle kampukselle ja ihaile rakennusten kauniita huippuja. Oppaasi neuvoo sinulle kävelyreitin kaupungin tunnetuimmille kohteille kuten Huokaustensillalle ja Christchurchin katedraalille. Opi Oxfordin yhteyksistä kirjoihin Liisa ihmemaassa ja Harry Potter. Löydä täydellinen lounaspaikka (kysy oppaalta suosituksia) tai mene paikallisten tapaan oluelle kaupungin kummittelevimpaan pubiin. Palaat Lontooseen noin klo 18.30, josta pääset kätevästi metrolla hotellillesi.

Lontoo: Downton Abbey, Cotswolds & Highcleren linna

6. Lontoo: Downton Abbey, Cotswolds & Highcleren linna

Matkusta Lontoosta ylellisen minibussin kyydissä 11 tunnin Downton Abbey -kierrokselle. Pysähdy Yew Tree Farmilla (Coggesin kartanon maatila) ja näe TV-sarjan kuvauspaikkoja. Jatka Swan Innille Swinbrookissa yhdelle sarjan kiistellyimmän juonenkäänteen kuvauspaikalle. Seuraava pysäkki on Shiltonin kylä Cotswoldsista. Kylä on saavuttamattomissa suuremmille autoille. Näe vanha kivinen kävelysilta, ankkalampi sekä vanha kaivo ja pumppu. Jälkeenpäin, edessä on matka Bamptoniin (Downtonin kylä). Suuntaa Highcleren linnalle TV-sarjan Granthamin perheen kotiin. Nauti puutarhoissa ennen linnaan astumista. Osallistu opastetulle kierrokselle linnan ylellisiin huoneisiin. Saat myös aikaa nauttia Egypti -näyttelystä.

Lontoosta: Blenheimin palatsi ja Cotswolds lounaalla

7. Lontoosta: Blenheimin palatsi ja Cotswolds lounaalla

Tutustu kiehtovaan Cotswoldsiin! Nauti henkeäsalpaavista maisemista, uneliaista kylistä ja vilkkaista kaupungeista tällä panoraamakierroksella yhdellä Englannin kauneimmista alueista. Nauti Blenheimin palatsin kauneudesta! Varhainen saapuminen palatsiin takaa lähes yksityisen vierailun tähän satumaiseen maalaiskartanoon. Tutustu ylellisiin valtiohuoneisiin ja niiden korvaamattomiin aarteisiin, kävele Capability Brownin suunnittelemien laajojen maisemapuutarhojen halki ja nappaa valokuvausmahdollisuus hohtavan järven rannalla. Cotswoldsin Venetsiaksi kutsuttu Bourton-on-the-Waterin viehättävä kylä tarjoaa monia Cotswoldsin perinteisiä piirteitä. Ihaile sen tyylikkäitä matalia siltoja ja kävele pitkin upeaa pääkatua. Arvioitu saapumisaika takaisin Lontooseen on noin klo 18.30.

Blenheimin palatsi, Downtown Abbey -kylä ja Cotswolds

8. Blenheimin palatsi, Downtown Abbey -kylä ja Cotswolds

Blenheimin palatsi Blenheimin palatsi on Englannin barokkiarkkitehtuurin helmi ja Sir Winston Churchillin synnyinpaikka. Upeat valtionhuoneet pursuavat taideteoksia ja upeita seinävaatteita. Palatsi on yhä Marlborough'n herttuan asuinpaikka. Puutarhat ja upea vesipuutarha levittäytyvät yli 754 hehtaarin alueelle. The Cotswolds Cotswoldsista löytyy yksi alueen kauneimmista kylistä, Bourton-on-the-Water. Tämä on ehdoton huippunähtävyys, jota kutsutaan Cotswoldsin Venetsiaksi sen viehättävien siltojen ja joen ansiosta. Downton Abbey Village Vieraile Bamptonissa, joka tunnetaan Downton Abbey -sarjan kuvauspaikkana. Näe rakennukset, jotka esittivät sarjassa Isobel Crawleyn kotia, Downtown Cottage Hospitalia, kirkkoa sekä kahta kuvitteellista pubia, The Grantham Arms ja The Dog & Duck.

Bristolista: Stonehenge ja Cotswoldin kylät -päiväretki

9. Bristolista: Stonehenge ja Cotswoldin kylät -päiväretki

Tänään meitä odottaa päivä täynnä ihmeitä. Lähdette Bristolista, ja päivän ensimmäinen pysähdyspaikka on esihistoriallinen monumentti Stonehenge. Monet legendat ympäröivät näitä uskomattomia seisovia kiviä, jotka painavat kukin noin 25 tonnia ja jotka ovat jo vuosia houkutelleet ihmisiä kaikkialta maailmasta. Ehkä uskot, että ne loi Merlin, joka siirsi ne taikomalla Irlannista. Ehkä uskot, että Stonehenge on avaruusolentojen laskeutumispaikka. Ne saattavat muistuttaa sinua roomalaisen temppelin raunioista. Et voi kieltää niiden upeutta, uskoitpa mitä tahansa. Avebury on seuraava pysäkkisi. Nauti vapaa-ajastasi täällä: hae lounasta, kiertele alueella ja tietysti katso kolme kivikehää. Avebury Henge on Britannian suurin kiviympyrä, joka on niin suuri, että sen sisään mahtuu koko viehättävä englantilainen kylä. Voit siis napata tuopin ja purtavaa kivikehän ympäröimänä. Aika maagista, eikö? Matkasi jatkuu Lacockin viehättävään kylään. Täällä sinulla on vapaa-aikaa, ja saatat olla kiinnostunut vierailemaan luostarissa. Harry Potter -faneilla on pakkomielle nähdä Lacock Abbey Cloisters, jota käytettiin Tylypahkan käytävinä elokuvissa. Vierailijat voivat myös tutustua keskiaikaisiin huoneisiin ja luostaripihaan, ennen kuin he käyvät Fox Talbot -museossa, jossa tutkitaan valokuvauksen historiaa. Castle Combe on viimeinen pysähdyspaikkamme, jota kutsutaan usein yhdeksi Englannin kauneimmista kylistä. War Horsen ja Neil Gaimanin Stardustin kaltaisten elokuvien fanit saattavat tunnistaa tämän paikan, joten laita kamera valmiiksi. Täältä on vain lyhyt matka takaisin Bristoliin.

Stratford-upon-Avonista / Moreton-in-Marshista: Cotswolds Tour

10. Stratford-upon-Avonista / Moreton-in-Marshista: Cotswolds Tour

Lähde paikallisen kuljettajan/oppaan kanssa rentouttavalle kokopäiväretkelle Cotswoldsin kansallismaisemiin. Koe tämän englantilaisen alueen parhaat puolet kiertomatkalla, joka pysähtyy kuudessa erilaisessa ja ainutlaatuisessa paikassa ja jossa on runsaasti aikaa omatoimiseen tutkimiseen, ostoksille ja lounaalle. Kierros pysähtyy seuraavissa paikoissa: - Dover's Hill: Cotswoldsin pohjoisin näköalapaikka, josta on panoraamanäkymät Stratford-upon-Avoniin, Birminghamiin ja Coventryyn. - Chipping Campden: historiallinen villakaupunki, jossa sinulla on tunti vapaata aikaa tutustua ainutlaatuisten karttojemme ja paikallisten suositusten avulla. - Cotswoldsin salainen kylä, joka on kaukana tavallisista poluista (liity mukaan saadaksesi tämän selville). - Stow-on-the-Wold: lounaspysäkki, jossa on tarjolla laaja valikoima ihania ruokavaihtoehtoja. - Bibury: sitä kutsutaan usein Englannin kauneimmaksi kyläksi, ja siellä sijaitsee myös ikoninen Arlington Row -mökkirivistö. - Bourton-on-the-Water: kuuluisa Windrush-joen kristallinkirkkaista vesistä ja sen ylittävistä kauniista silloista. Pysähdysten välillä kuljettajasi ja oppaasi kertoo sinulle Cotswoldsin tarinaa hauskalla, faktoja sisältävällä selostuksella, kun kuljette kapeita sivukujia, jotka vain paikalliset tuntevat.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Cotswold

Kaikki aktiviteetit

51 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Cotswold: Koe enemmän

Näytä kaikki

Cotswold: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Cotswold parhaat nähtävyydet?

Kohteen Cotswold parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Cotswold?

Cotswold: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cotswold? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cotswold : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 514 arvosteluun

Hieno kiertue. Blenheimin palatsi on pakollinen, olen rakastunut. matkani ehdoton kohokohta. Matkaoppaani Dolly oli suloinen nainen. Myös evansin ja evansin henkilökunta ansaitsee maininnan, koska saavuttuani asemalle (tuntia ennen lähtötuntia) tajusin, että olin vahingossa varannut kiertueeni kuukaudeksi myöhemmin ja Kayon ja Alex auttoivat minua niin paljon ja minun piti mennä. kiertueella samana päivänä. Niin kiitollinen heistä. Costwolds on söpö, mutta ei mitään muusta maailmasta. Olisin voinut käyttää hieman enemmän aikaa joissakin paikoissa, mutta suosittelen kiertuetta yleisesti.

Interesting journey, exellent guide. Ole bus. The villages were beautiful, wish we could have spent a little bit more time in them!