Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Cotswold

Parhaat aktiviteetit

Cotswold: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Cotswold parhaat nähtävyydet?

Kohteen Cotswold parhaat nähtävyydet ovat:

Cotswold: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cotswold? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cotswold : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 483 arvosteluun

Evans ja Evans joutuivat valitettavasti peruuttamaan alkuperäisen matkani varausten puutteen vuoksi, mutta järjestivät minulle toisen matkan ilman lisämaksua, ja minulla oli vielä upeampi aika! Debbie, opas, oli niin asiantunteva, persoonallinen ja hämmästyttävä koko matkan ajan! Seura oli fantastinen, bussit olivat mukavia, ja se oli hämmästyttävä tapa päästä ulos Lontoosta ja nähdä erilainen osa Englannista. 10/10

Se oli niin ihana kokemus päättää aikamme Isossa-Britanniassa. Varasimme matkan nähdäksemme jotain erilaista kuin Lontoossa ja tämä päiväretki toimitettiin! Garreth ei ollut vain SUPER ystävällinen ja perillä eri paikoista, kohteista, kulttuurista, ja historia oli moitteeton! Päätimme matkan ehdottomasti erittäin onnellisina! Seuraavan kerran kun olemme täällä, varaamme toisen päiväretken heidän kanssaan!

Oppaamme oli James. Darren tuli myös mukaan ja hän oli erittäin mukava. James oli iloinen ja iloinen voidessaan antaa meille tietoa Stratfordista, Oxfordista ja cotswoldin kylästä, jossa vierailimme. James asuu Stratfordissa, joten hänellä oli hyviä suosituksia ruoasta ja tekemistä. Kaikki sujui ajallaan vähennettynä paluumatkalla, mutta se johtui tienrakennuksesta. Oli ihana päivä, kiitos!

Meillä oli pieni ryhmä, mutta se oli silti hauskaa ja todella mielenkiintoista. Darren oli erinomainen kuljettaja, ja James teki hienoa työtä oppaanamme. Hän tietää paljon mielenkiintoista historiaa ja tosiasioita hauskoilla tarinoilla ja visuaaleilla. Ohjeet lähtöpaikan löytämiseen ja sisäänkirjautumiseen olivat selkeät ja täsmälliset.

Matka oli nautinnollisin, ja oppaamme Andrew piti meidät viihdytettynä näytöksestä ja sen suhteesta näkemykseen. Hän antoi meille myös paljon tietoa matkallamme. Meillä oli linnassa paljon aikaa tutkia maaperää sisäkierroksen jälkeen. Tarjottu tee oli herkullista.