Valitse päivämäärät

Cutty Sark

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
11 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Cutty Sark: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cutty Sark? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cutty Sark : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 673 arvosteluun

Upeat näkymät joen varrelle. Yksi molempiin suuntiin mennyt vitsaus oli ällöttävä kommentointi ja sitten naff-yritys saada sinut heittämään rahaa samppanjaämpäriin kommenteista, joita emme pyytäneet tai halunneet. Olen Bermondsey-poika ja tiedän näkyvistä maamerkeistä paljon enemmän kuin chummy. Molemmat suunnat käyttävät tätä "Olen vain miehistön jäsen, teen tämän vapaaehtoisesti blaa blaa blaa"

Erittäin hyvä syöttö tehokkailla tyttöleikkureilla. Näytä vain ensimmäisenä päivänä sovelluksen varauksissa käytettävissä olevan kupongin qr-koodi ja seuraavina päivinä varaushistoriassa. Passin käyttöä koskevia selityksiä on parannettava, koska eksymme paljon. Meidän piti pyytää apua kissalta, joka vastasi erittäin nopeasti ja kohteliaasti.

Oli hienoa kokea Lontoo veneestä ja nauttia oppaamme erittäin viihdyttävistä ja informatiivisista kuvauksista ja anekdooteista. (Se ei ollut "ääniopas" - se oli live ja siksi sillä oli myös erittäin viihdyttävä luonne - tietysti vain englanniksi)

Helppo varata, tarpeeksi tilaa sekä ylös / ulos ja alas / veneen sisällä, erinomainen opas ja mukava kävellä Greenwichin puistossa.

Opas oli erittäin mukava ja kommentoi kiertuetaan erittäin monipuolisesti.