Dam-aukio

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dam-aukio: Varaa liput ja kierrokset


Dam-aukio: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dam-aukio? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dam-aukio : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 7 702 arvosteluun

Se oli todella mahtavaa. Vain lopulta olimme hieman ärtyneitä. Kysyimme ystävällisesti, voisimmeko ladata hetkeksi matkapuhelimeemme. Olisimme myös ostaneet jotain juotavaa. Meille kuitenkin kerrottiin, että he sulkeutuvat nyt, ja koska juomia ei ollut enää, emme voineet veloittaa mitään ... Olimme turisteja. Akumme oli tyhjä ja jouduimme lataamaan sen olemaan bussissa ajoissa. Se oli vain viisi minuuttia. Kun halusimme ärtyä, yhä useammat ihmiset tulivat istumaan ... Tänä aikana matkapuhelin olisi voinut olla ladattu. Päätelmäni. Ripley's on tutustumisen arvoinen! Turistit voidaan hoitaa hiukan paremmin.

Ensimmäinen asia, jonka sanon, on "JOS SINULLA ON HUOLELLISIA ALAISIA LAPSIA". Tein kuten sivustolla sanotaan (eli alaikäisten lippu annetaan lipputoimistossa), mutta heti kun saavuin rakennukseen, he sanoivat minulle, että minun oli hankittava lippu myös pojalleni. Valitettavasti sovellus ei antanut minulle mahdollisuutta varata sitä, joten jouduin maksamaan 2 lippua. Vierailu 10 € on kuitenkin sen arvoista.

Niin hauskaa niin monella tavalla!

Tarkastelimme GetYourGuidea (niin monta kertaa ennen tänä vuonna ympäri maailmaa) Amsterdamista ja meitä kiinnosti pelkkä museon nimi. Tarkastettuamme muutaman kuvan päätimme ainakin kokeilla sitä. Se oli rahan arvoinen! Meillä oli paljon hauskaa ja muitakin vierailijoita. Se on erilainen moderni, interaktiivinen museo. Erittäin suositeltava