Suosittelemamme elämykset kaupungissa Darwin

Darwinilta: Litchfield Park Tour & Jumping Crocodile Cruise

1. Darwinilta: Litchfield Park Tour & Jumping Crocodile Cruise

Vietä päivä kiehtovien villieläinten luonnollisessa elinympäristössä Litchfieldin kansallispuistossa. Kun sinut on noudettu majapaikastasi, aja kuuluisalle Adelaide-joelle. Siellä nouset yksityiseen veneeseesi ja risteilet jokea pitkin. Ruoki veneestä vedessä kuhisevia krokotiileja ja näe ympärilläsi runsaasti villieläimiä. Saatat jopa nähdä krokotiilin laukaisevan itsensä vedestä häntänsä voimalla. Kuuluisassa Litchfieldin kansallispuistossa vierailet kolmella vesiputouksella - Wangin, Florencen ja Buleyn kallioputouksilla - ja saat mahdollisuuden uida kaikissa kolmessa. Lounaan valmistaa puistossa oppaasi - iso puskapiknik, jossa on valikoima kääreitä, kylmää lihaa, leipää, salaattia ja hedelmiä. Matkalla on myös välipaloja, jos nälkä yllättää. Paikalliset ja asiantuntevat oppaat selostavat perusteellisesti koko päivän ajan ja pysähtyvät moniin valokuvausmahdollisuuksiin. Ihaile magneettisia ja katedraalisia termiittikumpuja ja käytä aikaa perhosfarmilla vierailuun. Palaa majapaikkaasi Darwinissa tai sunnuntaisin ja torstaisin kuuluisilla Mindil Beach Markets -markkinoilla.

Darwin: Adelaide River Cruise: Spectacular Jumping Crocodile Adelaide River Cruise

2. Darwin: Adelaide River Cruise: Spectacular Jumping Crocodile Adelaide River Cruise

Katsele villejä suolaisen veden krokotiileja ja niiden metsästystekniikoita, kun risteilet Adelaide-jokea pitkin. Nauti kierroksesta villieläinoppaiden kanssa, jotka tuntevat krokotiilit yksitellen nimeltä ja persoonallisuudeltaan. Tämä retki on 100-prosenttisesti alkuperäiskansojen omistama, ja kaikki voitto menee Groote Eylandtin saaristoyhteisölle. Osallistu tälle retkelle henkilökunnan kanssa, jolle National Parks and Wildlife on myöntänyt villieläinluvat, jotta varmistetaan, ettei eläimiä vahingoiteta näissä vuorovaikutustilanteissa. Katso, kuinka he tarjoavat krokotiileille puhvelinlihaa vastineeksi siitä, että ne uivat ulos tervehtimään.Hyvästi. Oppaasi ovat korkeasti koulutettuja varmistamaan sekä krokotiilien että matkustajien turvallisuuden koko ajan, ja eläinten vuorovaikutuksessa noudatetaan kansainvälisesti tunnustettuja eettisiä sääntöjä, joilla varmistetaan villieläinten turvallisuus ja kestävyys. Pidä myös silmällä muita villieläimiä, jotka kutsuvat tätä jokea kodikseen. Saatat jopa nähdä valkoposkikotkia, viheltäviä leijoja, härkähaita, mustia lentäviä kettuja, uhanalaisen keihäänhammashain ja erittäin uhanalaisen isohammassahakalan.

Litchfieldin kansallispuisto: Darwinista

3. Litchfieldin kansallispuisto: Darwinista

Riippaile Darwinista käsin kokopäiväretkelle Litchfieldin kansallispuistoon. Näe reheviä monsuunimetsiköitä, termiittikumpuja, epätavallisia kalliomuodostelmia, vesiputouksia ja putouksia. Koe puisto, johon kuuluu upea Tabletop Range, kallioiden ympäröimä hiekkakivitasanne. Vihreänä vuodenaikana 4 suurta vesiputousta jyrisee alas alla oleviin trooppisiin kallioaltaisiin. Kuivana kautena ne virtaavat loivemmin, joten ne ovat täydellisiä paikkoja virkistävälle uinnille. Seuraa Stuart Highwayta päästäksesi Litchfieldin kansallispuistoon. Vieraile puiston vesiputouksilla, kuten Florence Fallsilla, jossa voit nauttia maisemallisesta ja tulkitsevasta pensas- ja monsuuniköynnösmetsäkävelystä. Mene uimaan ja laskeudu portaita pitkin alla olevaan altaaseen. Jatka Tolmerin putouksille ja näe, kuinka vesi syöksyy alas putousten juurella olevaan syvään vesiluotoon. Käy Wangi Fallsilla, jossa on suuri, kristallinkirkas allas, joka on täydellinen paikka viilentävälle uinnille. Nauti lopuksi piknik-lounas puiston luonnonihmeiden ympäröimänä.

Darwin: Darwin Harbor: Darwin Harbor Sunset Cruise with Buffet Dinner (risteily auringonlaskun aikaan)

4. Darwin: Darwin Harbor: Darwin Harbor Sunset Cruise with Buffet Dinner (risteily auringonlaskun aikaan)

Astu Charles Darwin -alukseen ja lähde kauniille auringonlaskun risteilylle Darwinin satamaan. Herkuttele makunystyröitäsi paikallisilla tuotteilla ja tuoreilla merenelävillä illallisella. Pääset veneen ylimmälle kannelle, josta avautuvat upeat näkymät Darwiniin ja sen kuuluisaan auringonlaskuun. Opi lisää satamasta ja Darwinin historiasta laivan selostuksesta. Kun opit lisää alueesta ja nautit upeista näkymistä, nauti herkullisesta buffet-illallisesta ja ehkä jopa osta juoma anniskelubaarista.

Darwinilta: Darwin: Kakadu Wilderness Escape päiväretki

5. Darwinilta: Darwin: Kakadu Wilderness Escape päiväretki

Löydä upea Kakadun kansallispuisto sen poikkeuksellisten luonto- ja kulttuuriarvojen vuoksi. Vieraile pahamaineisella Cahills Crossingilla, jossa voit nähdä turvallisesti suolaisen veden krokotiileja, tutustu Ubirrin tulvatasanteisiin, käy Fogg Dam Conservation Centerissä ja Bowali Visitor Centerissä. Lähde trooppisesta Darwinista ja matkusta rikkaiden tulva-alueiden läpi kohti Kakadun kansallispuistoa, joka on 20 000 neliökilometrin laajuinen alue, joka kuhisee villieläimiä, tärkeitä aboriginaalien kalliotaidekohteita ja monipuolisia maisemia. Tee valinnaisen pysähdyksen Jumping Croc Cruise -risteilylle Adelaide-joella tai vieraile Fogg Dam Conservation Centre -suojelukeskuksessa.Hyväksyttävää. Käy Limilngan-Wulna-kansan (joka osallistuu aktiivisesti suojelualueen hoitoon) perinteisillä mailla tutustumassa Top Endin monipuoliseen luontoon, joka on koti lukuisille lintulajeille, kilpikonnille, vesipytoneille ja tietenkin ikoniselle suolaisen veden krokotiilille. Käy Bowalin vierailijakeskuksessa ja opi lisää tämän erityisen paikan rikkaasta alkuperäiskansojen kulttuurista ja historiasta. Käy kuuluisalla Cahills Crossingilla etsimässä krokotiileja tällä silmiä avaavalla vesialueella, joka on ainoa tieyhteys Arnhem Landin ja Kakadun kansallispuiston välillä. Vieraile maailmanperintöluetteloon merkityllä, pyhällä Ubirrin kalliotaidekohteella, jossa on maailman vanhimpia ja parhaiten säilyneitä kalliotaidegallerioita noin 20 000 vuoden takaa, ja tutustu piilotettuihin salaisuuksiin opastetulla kävelyllä.

Darwinilta: Tiwi-saaret Aboriginaalikulttuurikierros lounaalla

6. Darwinilta: Tiwi-saaret Aboriginaalikulttuurikierros lounaalla

Siirry Cullen Bayn lauttaterminaaliin, joka sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä Darwinin keskustasta, ja risteile sitten Bathurst Islandille, joka on yksi Tiwi-saarista. Perillä tapaat oppaasi ja Wurrumiyangan nykyaikaisen aboriginaaliyhteisön. Pysähdy varhaislähetysalueella, jossa on tiwi-tyylinen katolinen kirkko, ja opi, miten tiwi-kansa on yhdistänyt kulttuurinsa kristinuskoon. Vietä myöhemmin aikaa tiwi-naisten kanssa, kun he kutovat ja maalaavat. Sen jälkeen voit katsella, kuinka naiset esittävät toteemitanssia ja suorittavat savuseremonian, jolla he siunaavat vierailijat. Kun olet saanut ruokahalusi heräämään, nauti maukas lounas, joka tarjoillaan paikallisen billy-teen ja damperin kera. Lounaan jälkeen on aikaa nähdä lisää yhteisön taide- ja käsityötaidetta, ja sinulla on mahdollisuus ostaa niitä. Tutustu lopuksi pukamaniin (hautajaisseremoniaan) liittyviin monimutkaisiin rituaaleihin. Sitten sinut viedään takaisin lauttasatamaan, josta palaat Darwiniin.

Katherine Gorge & Edith Falls kokopäiväretki Darwinista käsin

7. Katherine Gorge & Edith Falls kokopäiväretki Darwinista käsin

Tutustu Nitmilukin kansallispuiston Katherine-joen miljardeja vuosia vanhaan hiekkakivikallioon kaiverrettuun 13 rotkon verkostoon tällä luonnonkauniilla kokopäiväretkellä Darwinista. Kierroksen aikana opit alueen runsaasta aboriginaalikulttuurista ja näet kalliotaidekohteita, jotka ovat hajallaan puistossa. Jylhien maisemien, dramaattisten vesiputousten ja rehevien rotkojensa ansiosta Nitmilukin kansallispuisto on luonnonystävien paratiisi, jossa on runsaasti kasvistoa ja eläimistöä. Matkusta etelään trooppisen maan halki ja ohita toisen maailmansodan aikaiset lentokentät matkalla Adelaide-joelle. Pysähdy lyhyesti Adelaide Riverin sotahautausmaalla kunnioittaaksesi Darwinin ilmahyökkäyksissä 1940-luvulla kuolleiden muistoa. Jatka Edith Fallsille, jossa voit uida paperbark- ja pandana-lajin reunustamassa vesilammikossa (olosuhteet sallivat). Lounaan jälkeen voit nauttia 2 tunnin maisemaristeilystä Katherinen rotkon läpi ja etsiä makean veden krokotiileja, jotka paistattelevat joen rannoilla. Pidä silmäsi auki monien mielenkiintoisten lintulajien varalta. Nauti lyhyestä kiertoajelusta Katherinessa, joka on alueen karjankasvatuksen ja maanviljelyn keskus. Matkusta sitten Pine Creekin historiallisen kaivoskaupungin kautta Adelaide-joen varrella sijaitsevalle iltapaikalle. Toukokuusta syyskuuhun risteilyllä voi nauttia lounaan, ja illallinen on tarjolla omalla kustannuksellasi iltapysäkillä ennen paluukuljetusta Darwiniin.

Darwin: Opastettu vesiskootterikierros

8. Darwin: Opastettu vesiskootterikierros

Suihkuttele pitkin Darwinin kaunista rannikkoa opastetulla vesiskootterikierroksella. Nauti nähtävyyksistä, villieläimistä ja maisemista vedestä käsin. Tapaa oppaasi Bella Darwin -ravintolan luona. Opi käyttämään vesiskootteria turvallisuuskoulutuksen aikana. Sitten voit lähteä aalloille. Risteile täysillä tai rauhallisemmin - sinä päätät. Koe koskemattoman avoveden jännitys, kun seuraat auringonpaisteista, koskematonta rannikkoa. Nauti oppaasi informatiivisesta selostuksesta. Havaitse villieläimiä, kuten merikilpikonnia, merilintuja ja delfiinejä, ja ruoki kaloja. Avaa sitten moottori ja zoomaa täysillä Darwinin ikonisen Mindil Beach Casinon eteen ennen kuin palaat takaisin tukikohtaan.

Darwin: Kakadun kansallispuiston kulttuuripäiväretki lounaalla.

9. Darwin: Kakadun kansallispuiston kulttuuripäiväretki lounaalla.

Matka Darwinista Kakaduun päiväretkellä, jolla tutustut Kakadun kansallispuiston parhaisiin puoliin. Näe muinaista kalliotaidetta, ainutlaatuisia kasveja ja villieläimiä sekä upeita näkymiä pusikosta ajaessasi, kävellessäsi ja risteillessäsi Kakadun halki.Hyvästi. Noutamisen jälkeen Darwinin hotellistasi pääset Kakadun kansallispuistoon ja matkustat Ubirr Rockiin, jossa on maailman vanhimpia kalliotaideteoksia. Liity oppaasi mukaan tulkitsevalle kävelylle muinaisten kalliogallerioiden läpi ja kuule perinteisten suojelijoiden historiasta ja kulttuurista. Täällä on runsaasti mahdollisuuksia puskakävelyyn, mutta vauhti on hidas, ja pysähdymisiä on runsaasti, jotta voidaan keskustella kalliotaiteesta ja niiden maalareiden historiasta. Pysähdy Nadabin näköalapaikalla, josta avautuvat upeat 360 asteen näkymät Nadabin tulva-alueiden kosteikoille, ennen kuin jatkat matkaa East Alligator Riverille.Hyvä on, että olet valmis lähtemään. Perinteisten omistajien jälkeläinen osallistuu kanssasi Guluyambi-kulttuuriristeilylle East Alligator -jokea pitkin. Kakadua ja Arnhem Landia jakavalla joella asuu joitakin alueen suurimpia suolaisen veden krokotiileja. Ole kunnia saada kutsu Arnhem Landin rannoille katsomaan kulttuurinäytös siitä, miten Bininj-kansa työskentelee vesistöjen parissa tänäkin päivänä. Guluyambi-kulttuuriristeily on loistava tilaisuus kuulla alueesta, historiasta ja kulttuurista suoraan maan perinteisiltä huoltajilta.Hyvä tilaisuus kuulla alueesta, historiasta ja kulttuurista suoraan maan perinteisiltä huoltajilta. Kakadun päiväretkellä pysähdytään piknik-lounaalle, ja päivän päätteeksi sinut viedään takaisin Darwinin hotellillesi.

Darwinilta: Kakadun kansallispuiston kokopäiväretki

10. Darwinilta: Kakadun kansallispuiston kokopäiväretki

Liity ryhmämatkalle, joka sopii niin perheille, ryhmille kuin seikkailunhaluisillekin, ja vietä koko päivä tutustuen Kakadun kansallispuistoon ilmastoidussa minibussissa ja katsellen puiston uskomattomia maisemia ja aboriginaalien muinaista kalliotaidetta. Nauti matkastasi Kakadun kansallispuistoon, Australian suurimpaan kansallispuistoon, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka johdattaa sinut 3-4 hämmästyttävimmälle kohteelle ja näköalapaikalle, joita 20 000 neliökilometrin laajuisella suojellulla alueella on tarjota. Vieraile ensimmäisenä pysähdyspaikkanasi Fogg Dam Conservation Centerissä. Nämä perinteiset maat kuuluvat Limilngan-Wulna-kansalle, joka osallistuu aktiivisesti suojelualueen hoitoon, ja ne ovat koti eräille upeimmista paikoista, joissa voit tutustua Top Endin monipuoliseen villieläimistöön. Pidä silmällä lukuisia lintulajeja, kilpikonnia, vesipytoneita ja tietenkin ikonista suolaisen veden krokotiilia. Valitse valinnainen Jumping Croc Cruise -risteily Adelaide-joen ikonisella vesistöllä, niin pääset katsomaan lähempää jättimäistä suolaisen veden krokotiilia. Kuuntele tarinoita ja tietoja taiteen muodostumisesta, historiasta, eläimistä ja muinaisista asukkaista. Saavuttuasi kuhunkin kohteeseen tai näköalapaikalle sinulla on runsaasti aikaa tutkia ja vangita muistoja valokuviin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Darwin
Tämä osavaltion pääkaupunki sijaitsee vain kivenheiton päässä Australian upeimmista luonnonmaisemista.

Parhaat aktiviteetit

Darwin: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

63 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Darwin: Koe enemmän

Näytä kaikki

Darwin: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Darwin?

Darwin: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Darwin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.