De Jordaan

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

De Jordaan: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa De Jordaan? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

De Jordaan : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 391 arvosteluun

Loistava ilta, juustoa toimitettiin runsaasti ja oppaat tulivat jatkuvasti lisää viiniä, joten meillä oli paljon laseja - he jopa sanoivat, että voimme viedä lopuksi kaikki käyttämättömät juomat kotiin, viiniolutta tai virvoitusjuomia! Opas, joka kertoi meille tosiasioita, oli myös fantastinen, opin paljon kiehtovia uusia faktoja ja kaikki oppaat olivat aivan hauskoja. Se ei myöskään ollut ollenkaan ahdas, siellä oli runsaasti tilaa veneessä oleville ihmisille ja minulle, eikä ystäväni tuntenut oloaan ollenkaan epämukavaksi. Haluaisin ehdottomasti tehdä tämän risteilyn uudestaan.

Oppaamme Daniel Rood oli aivan upea! Hänen innostuksensa historiasta ja henkilökohtaiset yhteydet Amsterdamin historiaan ja Anne Frankin tarinaan oli niin vaikuttava. Nautimme perusteellisesti koko ajastamme Danielin kanssa ja suosittelemme lämpimästi häntä ja GetYourGuide-tiimiä. Kokemus ja henkilökohtaiset kosketukset olivat enemmän kuin hintansa arvoisia. Kiitos Daniel kahdesta kanadalaisesta vieraasta Robert ja Shandra! Toivomme, että polut risteytyvät uudelleen.

Tapaa kanavalla aivan Anne Frankin talon takana; vain metrin päässä "hänen" vihreästä ovestaan. Erittäin rauhallinen ja informatiivinen. Kaunis risteily. Valitsit tämän kiertueen, koska se oli laaja ulkoilma ja tarjoaa sinulle 360 näkymät tuulen puhaltaessa kasvoillesi. Emily Serbiasta ja kihara blondi kapteeni Efler tekivät hienoa työtä. Olisin mennyt kiertueelle uudestaan ja uudestaan. Mene tekemään se!

Hämmästyttävä palvelu! Oppaamme olivat erittäin osaavia, ystävällisiä ja hauskoja!!! Varmasti varataan toinen kiertue!!

Useita kanavia 60 minuutissa - mukaan lukien paljon tosiasioita ja hauskoja faktoja