Tekemistä kohteessa
De Negen Straatjes

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

De Negen Straatjes: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen De Negen Straatjes kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Näillä kohteen De Negen Straatjes kierroksilla noudatetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia:

De Negen Straatjes: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa De Negen Straatjes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

De Negen Straatjes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 474 arvosteluun

Ok, oli kylmää ja ulkoilmaveneessä, mutta ei satanut ja meille annettiin peitot. Risteily oli noin tunnin mittainen ja juuri sopiva. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen, ja kaksi kaveria kiertueelta olivat mahtavia (Joey ja Bram?) Meillä oli kylmiä juomia veneessä (alkoholiton) ja se oli hienoa koksia / Fanta jne. olemme 3 €. Rahan arvoinen, toivon vain, että ranskalaiset matkustajat olisivat kunnioittaneet sitä tosiasiaa, että kun opas puhui englanniksi, olisimme halunneet kuulla häntä! Rakasta Amsterdamia, todella hämmästyttävää ja mielenkiintoinen paikka niin monista syistä.

Varasin tämän ennen Amsterdamiin menoa 5 hengelle ja se oli parasta hauskaa, mitä meillä oli siellä! Hyvää vastinetta rahalle - viiniä tulee jatkuvasti. Matkaoppaamme oli fantastinen. Hän kertoi meille paljon mielenkiintoista historiaa Amsterdamista ja kanavista pitäen sen silti hauskana! Ainoa haittapuoli oli, että veneellämme oli katto suurimman osan päällä, olisi ollut mukavaa olla paljaana, jotta voisimme nauttia kanavanäkymistä.

Erinomainen kokemus Amsterdamissa, paras tapa tutustua Amsterdamiin viileän, hauskan ja informatiivisen isännän kanssa samanaikaisesti. Siitä huolimatta vietät erittäin arvokkaita 75 minuuttia upeassa tyylikkäässä veneessä ja kokeilet kahta erilaista herkullista hollantilaista juustoa. Tämä oli varmasti paras kokemus Hollannin pääkaupungissa.

I would recommend, I had this guide named Dara and she really made the experience. I was by myself and did not even drink but still enjoyed it a lot

Täydellinen risteilyn pituus aikarajoituksiin. Erinomainen palvelu! Suosittelen!