Lisää päivät

DelftRisteily- ja vesikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Delft Risteily- ja vesikierrokset

Delft: Kanavaristeily ja opastettu selostus

1. Delft: Kanavaristeily ja opastettu selostus

Tutustu Delftiin parhaalla mahdollisella tavalla tutkimalla sen vuosisatoja vanhaa kanaaliverkostoa. Tutustu yhteen Alankomaiden 1600-luvun historian tärkeimmistä kaupungeista ja ihaile sen viehättäviä rakennuksia ja kanavataloja. Risteilyn aikana näet monia kaupungin kohokohtia ja kuulet niiden historiasta kokeneelta kapteeni- ja opasryhmältä. Opi kaupungin isänmaallisesta historiasta, vanhasta keskustasta, Delftin sinisestä, Johannes Vermeeristä, Itä-Intian kauppayhtiöstä ja paljon muusta.

Amsterdamista: Rotterdam, Delft & Haag Opastettu päiväretki: Rotterdam, Delft & Haag

2. Amsterdamista: Rotterdam, Delft & Haag Opastettu päiväretki: Rotterdam, Delft & Haag

Katsele Hollannin parhaita puolia päivän mittaisella kiertomatkalla, joka sisältää vierailun Rotterdamiin ja vanhaan satamaan ja sen viehättäviin keltaisiin taloihin. Lähde jokiristeilylle, käy ruokamarkkinoilla, pysähdy Delftissä ja kiertele Haagissa. Aloita kiertomatka ajamalla Rotterdamiin, joka on kuuluisa modernista arkkitehtuuristaan. Aja kaupunkikierroksen aikana Maas-joen rantaa pitkin vanhaan satamaan ja huomattaviin keltaisiin kuutiotaloihin. Lähde upealle 1 tunnin jokiristeilylle ja vieraile sitten kuuluisilla ruokamarkkinoilla. Jatka Delftiin lounaalle (ei sisälly hintaan) ja vieraile Delftin kuninkaallisessa manufaktuurissa, joka on viimeinen jäljellä oleva hollantilainen keramiikkatehdas 1600-luvulta.Hyväksyttiin. Tee bussilla kaupunkikierroksen Haagiin, jossa näet kauniit parlamenttitalot, Alankomaiden kuninkaan työpalatsin ja Rauhanpalatsin. Viimeinen pysähdys, ennen kuin lähdet takaisin Amsterdamiin, on Madurodamin miniatyyrikylässä.Viimeinen pysähdys, ennen kuin lähdet takaisin Amsterdamiin.

Haag: yksisuuntainen venelippu Delftiin tai sieltä

3. Haag: yksisuuntainen venelippu Delftiin tai sieltä

Matkusta tällä ainutlaatuisella tavalla risteilyllä Haagin ja Delftin välillä. Katettu vene lähtee Haagin Bierkadesta unohtumattomalle matkalle Delftiin: Appelsiinien, Vermeerin ja Delft Bluen kaupunkiin. Näe kaikki Haagin ja Delftin välillä veneellä ja hyppää Delftiin tutustuaksesi kauniiseen kaupungin keskustaan. Myöhemmin samana päivänä erillisillä lipuilla katettu vene lähtee laiturilta suoraan vastapäätä monumentaalista Oostpoortia Delftin keskustassa unohtumattomalle matkalle Haagiin. Näe kaikki Haagin ja Delftin välillä veneellä ja hyppää pois Haagiin tutustuaksesi kauniiseen kaupungin keskustaan. Kippari ja opas osoittavat kaikki nähtävyydet, tarinat ja historian matkan varrella. Delftin pudotuspisteestä voit mennä Delftin itäisen kaupungin portin läpi päästäksesi kaupungin keskustaan.

Delft: Avoveneen kanavaristeily kipparin kanssa

4. Delft: Avoveneen kanavaristeily kipparin kanssa

Vietä rentouttava päivä veden äärellä ja nauti hollantilaisen Delftin kaupungin viehättävästä charmista. Rentoudu, kun kipparisi opastaa sinua kaupungin kanaalien halki ja ihailet kaupungin tyypillistä hollantilaista arkkitehtuuria.Hyvä on, että voit rentoutua. Lähde kiertoajelullesi ja purjehdi historiallisen kaupungin keskustan läpi. Veneet liukuvat äänettömästi kanaalien läpi ja antavat sinulle ainutlaatuisen näkymän historialliseen kaupunkiin. Rentoutu, kun kipparisi ohjaa veneesi kaupungin monien matalien siltojen alitse kaupungin sellaisiin paikkoihin, joihin ei muuten pääsisi. Nämä kuiskausslooppiveneet voi vuokrata lähes kaikkiin tilaisuuksiin, aina romanttisesta risteilystä kahdelle tai yritystapahtumasta suuren kollegaryhmän kanssa.

Delft: Vermeer History Open Boat Cruise

5. Delft: Vermeer History Open Boat Cruise

Delft on maailmankuulun taidemaalarin Johannes Vermeerin kaupunki. Hän syntyi vuonna 1632, kasvoi täällä, meni naimisiin, sai 15 lasta ja kuoli Delftissä vuonna 1675. Hänen maalauksensa ovat saaneet kunniapaikkoja gallerioissa ja museoissa ympäri maailmaa, mutta suuri hollantilainen mestari maalasi ne kaikki kotikaupungissaan: Delftissä. Kaupunki huokuu vielä nykyäänkin sitä tunnelmaa, jonka Johannes Vermeer niin henkeäsalpaavasti vangitsi kankaalleen. Kun teet venekierroksen pitkin paikkoja, jotka leimasivat taidemaalarin elämää ja työtä, paikkoja, joita hän kutsui kodikseen ja jotka hän ikuisti öljyyn, voit tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen nähdä kaupunki Vermeerin silmin. Anna itsesi tempautua mukaan, sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti, ja koe Vermeer! Nouse Canal Hopper -alukseen, sähkökäyttöiseen slooppiin, jolla on kippari, ja koe kaupunki sellaisena kuin suuri mestari sen näki. Mitä näet matkan varrella?

Yksityinen kokopäiväinen 3 kaupunkikierros lounaalla ja jokiristeilyllä

6. Yksityinen kokopäiväinen 3 kaupunkikierros lounaalla ja jokiristeilyllä

Paljasta Hollannin kätketyt aarteet yhdessä unohtumattomassa päivässä! Lähde matkalle, joka ylittää tavanomaisen, kun kutsumme sinut mukaan koko päivän kestävälle yksityiselle opastetulle kiertomatkalle, jolla pääset tutustumaan Haagin, Delftin ja Rotterdamin rikkaaseen historiaan, arjen kulttuuriin ja nykyajan ihmeisiin. Näe näiden kolmen ainutlaatuisen kaupungin erot (ja yhtäläisyydet?) yhdessä päivässä! Hollannin kultakaudesta moderniin Manhattaniin Maas-joen varrella: Täydellinen johdatus Etelä-Hollantiin, joka ylittää odotuksesi. Tämä retki sisältää kaksi yksityistä laivamatkaa (Haagista Delftiin ja Rotterdamin sisällä), yhden lounaan (Delftin viehättävimmällä aukiolla) ja vierailun kuutiotalon sisällä (Rotterdamissa). Odotettavissa on sisäpiirin vinkkejä kaikista kolmesta kaupungista. Äläkä unohda: sinä määrittelet tämän yksityisen kierroksen tahdin!

6 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Delft, Risteily- ja vesikierrokset

Risteily- ja vesikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Delft?

Delft: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Delft? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.