Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Denpasar

Denpasar: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Denpasar? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Denpasar : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 137 arvosteluun

Täydellinen päivä Tisenin kanssa Ensimmäisellä Balilla matkallamme olimme Tisenillä, kuljettajamme vie meidät kuvakesivustoille, kuten riisikentät, vesiputous, apinametsä ja Balin eläintarha. Meillä oli suunniteltu koko päivä, koska olimme täällä vain yhden päivän. Tisen teki erinomaisen työn suunnittelun tänä päivänä täydellisesti ja sisälsi myös upean lounaspysäkin, paikallisen kahvin ja puunveistämisen esittelyn sekä muut paikalliset, piilotetut Balin ihmeet. Hän on erinomainen kuljettaja, asiantunteva, ystävällinen ja hyvin puhunut (englanti). Suosittelen Tisenille tapahtumarikas matka ja kauniit muistot.

Hauska retki ja mukavaa henkilökuntaa

Sää oli hyvä ja pääsimme snorklaamaan kolmeen eri paikkaan, mikä oli hyvä koska kesti jonkin aikaa totutella välineisiin ja meriveteen. Kokematonkin snorklaaja sai reissusta paljon irti, sillä kaksi viimeisintä paikkaa olivat matalaa, kirkasta ja tyyntä vesialuetta. Kaikki neljän hengen ryhmästämme polttivat selkänsä vedessä, joten suosittelen käyttämään märkäpaitaa! Kuljetukset saarelle ja takaisin Sanuriin toimivat hyvin, joskin olimme aamulla satamassa yli tunnin ennen veneemme lähtöä ja jouduimme odottelemaan pitkään. Kaiken kaikkiaan hyvä ja rahanarvoinen reissu!

Kävin retkellä vaimoni kanssa ja olimme positiivisesti yllättyneitä! Kyyti oli aamulla myöhässä toisten kyytiläisten takia ja saimme heti ilmoituksen sekä sähköpostilla että whatsapilla :) opas snorklatessa oli mahtava ja pääsimme retken näkemään upeita maisemia, delfiineitä, rauskuja, kilpikonnan sekä kaloja ja koralleja! :) Myös lounas oli oikein maittava! Voimme ehdottomasti suositella retkeä :)

Todella mukava kuljettaja, joka osasi kertoa paljon asioita saarelta.

Todella helppo ja luotettava palvelu, teki saareen tutustumisesta ikimuistoisen. Suosittelen lämpimästi kaikille. Auto oli hyvä, puhdas ja ilmastoitu. Ammattitaitoinen kuljettaja kuunteli toiveitamme ja osasi kertoa paljon taustoja.

Retki oli unelmien täyttymys! Mahtavat ohjaajat, hienot snorklaus spotit ja päivä meni kuin siivillä!