Pariisin Disneyland

Spend an enchanting day in the charming, retro-futuristic world of Disneyland Paris.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Disneyland Paris -huvipuiston parhaat laitteet

Disney Paris kuuluu maailman parhaiden huvipuistojen joukkoon, jonka laitteet vetävät vertoja yhdysvaltalaisille kilpakumppaneille ainutlaatuisella retrofuturistisella tavallaan. Tässä puiston parhaat laitteet, joihin tutustumista ei kannata jättää väliin.

 • Space Mountain: Mission 2

  1. Space Mountain: Mission 2

  Maailmankuulu Space Mountain jatkuu steam punk -henkiseen tyyliin. Tämä vuoristorata sinkoaa hurjapäät yhä syvemmälle avaruuteen!

 • Phantom Manor

  2. Phantom Manor

  Pariisin vastine Kalifornian Haunted Mansion -kauhulaitteelle. Tämä yksityiskohtia täynnä oleva kummitusjuna soveltuu kaikenikäisille perheenjäsenille kunhan he eivät pelästy liian helposti!

 • Rock 'n' Roller Coaster

  3. Rock 'n' Roller Coaster

  Erityisesti Aerosmith-faneille soveltuva Rock 'n' Roller Coaster kuulostaa ehkä kliseiseltä, mutta se tarjoaa silti pään ja vatsan sopivasti sekoittavan elämyksen!

 • Star Tours

  4. Star Tours

  Tämä Star Wars -simulaattori on monissa Disney-huvipuistoissa suunnattu lapsille, mutta Pariisin versio soveltuu erityisesti alkuperäisen trilogian ystäville.

 • Big Thunder Mountain

  5. Big Thunder Mountain

  Tämä ikisuosikki vie vierailijat rautatietä pitkin luoliin, vedenalaiseen maailmaan sekä eeppisiin ympäristöihin!

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen Disneylandiin?

  Disneyland Paris sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lähin juna-asema on Marne-la-Vallée/Chessy, jonne pääsee kätevästi Eurostar-junilla. Puistoon pääsee myös sukkulabussilla suoraan kaikilta Pariisin lentokentiltä.

 • Missä yöpyä?

  Sekä puiston alueella että sen välittömässä läheisyydessä on useita virallisia hotelleja. Disneyland Hotelin lisäksi alueelta löytyy myös Disney's Sequoia Lodge, joka on parhaimmillaan talvikuukausina. Tiukemmalla budjetilla matkustaville soveltuu Disney's Hotel Santa Fe, jossa on uskomaton hinta-laatusuhde.

 • Kuinka monta päivää puistoon kannattaa varata?

  Puistossa kannattaa viettää vähintään kaksi päivää. Lasten kanssa sesonkiaikaan matkustavien kannattaa viipyä puistossa ainakin kolme päivää.

 • Paljonko päivä puistossa maksaa?

  Neljän hengen perhe kuluttanee puistossa ruokaan ja juomiin noin 200-300 euroa päivässä, joskin ateriakokonaisuuden varaaminen etukäteen säästää sekä rahaa että aikaa. Kustannuksia tulee lisää siitä riippuen, kuinka paljon haluat shoppailla puiston liikkeissä!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Puisto on yleensä avoinna klo 9.00-20.00.
 • Hinta
  Tavallinen aikuisen päivälippu 83 eurosta alkaen.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Disneylandin henkilökunta opastaa sinua puistossa, mutta saatavilla on myös karttoja.
 • Kuinka päästä perille
  Charles de Gaulle on puistoa lähimpänä sijaitseva lentokenttä. Pääset Disneylandiin junalla niin lentokentältä kuin Pariisistakin.
 • Lisävinkkejä

  • Junalippuja varatessasi muista puiston aseman virallinen nimi, joka on Marne-la-Vallee Chessy.

  • Suunnittele vierailusi etukäteen, sillä neljän hengen perhe saattaa kuluttaa puistossa päivässä 200-300 euroa pelkästään ruokaan ja juomaan!

Pariisin Disneyland: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisin Disneyland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisin Disneyland : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 743 arvosteluun

Minulla ei ole sanoja kuvaamaan tätä kokemusta. Olen aina halunnut mennä Disneylandiin ja kun se todella tapahtui, olin yli kuun. Palvelu ja kuljetus olivat erinomaisia. Kaikki ajallaan. Minulla oli yli 10 tuntia aikaa viettää Disneylandia ja nautin jokaisesta viimeisestä sekunnista

Se oli upeaa, pysyin lähellä puistoja! Harmi, etten pystynyt sulkemaan kulta-avaimella, koska metro oli lakkoon ja harvat bussit, jotka heillä olivat, olivat sulkemassa ennen kaksikymmentäyksi!

Se oli upeaa, pysyin lähellä puistoja! Harmi, etten pystynyt sulkemaan kulta-avaimella, koska metro oli lakkoon ja harvat bussit, jotka heillä olivat, olivat sulkemassa ennen kaksikymmentäyksi!

Toimi kuin unelma!

Tämä oli todella helppo ja selkeä käyttöinen Voucher ensikertalaiselle. Bussi löytyi helposti ja itse palvelu toimi moitteettomasti. Suosittelen ja muistan käyttää tätä jatkossakin.

Se on taikuuden maailma lapsille ja aikuisille. Paljon tunteita, iloa ja hauskaa.