Dogen palatsi

Truly a wonder to behold with its ornate Gothic facade, frescoed interiors, and gilded ceilings.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dogen palatsin upea arkkitehtuuri

Nykyään museona toimiva Dogen palatsi oli ennen Venetsian tasavallan hallinnon kehto. Rakennuksen upea goottilainen julkisivu, kaunis freskoin koristeltu sisusta sekä kullatut katot tekevät siitä todellisen ihmeen. Tässä viisi palatsin arkkitehtonista kohokohtaa.

 • Filippo Calendarion portiikki ja patsaat

  1. Filippo Calendarion portiikki ja patsaat

  Filippo Calendario oli taitava kuvanveistäjä ja arkkitehti, joka suunnitteli palatsin julkisivun pylväskäytävän ja teki useita palatsin upeista veistoksista.

 • Huokausten silta

  2. Huokausten silta

  Tämä silta on yksi Venetsian kuuluisimmista nähtävyyksistä, joka vankien tuli ylittää matkalla kuulustelutiloista kanaalin toisella puolella sijaitseviin vankityrmiin.

 • Kultainen portaikko

  3. Kultainen portaikko

  Dogen asuintiloihin vievän upean portaikon yläpuolella on loisteliaasti koristeltu kullattu stukkikatto.

 • Dogen huoneistot

  4. Dogen huoneistot

  Dogen asuinhuoneistoista löytyy upeasti koristeltujen kattojen ja takkojen lisäksi mm. Tizianin ja Giovanni Bellinin upeita renessanssiajan maalauksia.

 • Suuren neuvoston sali

  5. Suuren neuvoston sali

  Tästä tasavallan mahtia kuvastamaan rakennetusta salista löytyy lukuisia taiteen mestariteoksia, kuten Tintoretton Paratiisi, joka on maailman suurin öljyvärimaalaus.

Suunnittele vierailusi

 • Käy opastetulla kierroksella

  Käy palatsissa opastetulla kierroksella, mikäli haluat tutustua sen saloihin läpikotaisin. Kierroksella voit tutustua tarkemmin palatsin historiaan sekä käydä paikoissa, joihin pääsee ainoastaan kierroksella. Otathan huomioon, että suosituimmille kierroksille paikat tulee varata etukäteen.

 • Hyödynnä seniorialennusta

  Jos olet yli 65-vuotias, muista mainita se lippua ostaessasi. Saat 7 euron alennuksen!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Sunnuntaista torstaihin klo 9.00-19.00. Perjantaisin ja lauantaisin avoinna klo 20.00 saakka.
 • Hinta
  Noin 16 €, mutta hinnat vaihtelevat vuodenajan mukaan.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kyllä, suosittelemme opastettua kierrosta!
 • Kuinka päästä perille
  Dogen palatsi sijaitsee Pyhän Markuksen aukiolla.
 • Lisävinkkejä

  • Salamavalojen käyttö museossa on kielletty.

  • Reput ja muut suuret esineet tulee jättää ilmaiseen tavarasäilytykseen.

Dogen palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dogen palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dogen palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 24 695 arvosteluun

Marco oli aivan mahtava! Hän oli täynnä historiallista tietoa ja sai koko perheen nauramaan vitseillään. Eräs tyttäreistämme tunsi olonsa alle sään ja vei meidät apteekkiin ja odotti meitä kärsivällisesti. Hän meni yli ja pidemmälle majoittamaan perhettämme, ja tämä oli perheidemme suosikkikiertue Roomasta Firenzestä-Venetsiasta! Pyydän häntä uudelleen ja toivoisin, että meillä olisi enemmän aikaa viettää toinen päivä oppaanamme! Hän on 5+++

Mukava kiertue 5 tunnin Venetsiassa

Matka alkoi mukavalla 5 * linja-autolla. Kuljettaja oli hieno ja melkein 4 tunnin kuluttua saavutimme Venetsiaan. Siellä kaupunkiopas muuttui ja kertoi paljon tarinaa. Sitten muutimme pois ryhmästä ja liittyimme heihin vain sovitussa paluumatkan kohtaamispaikassa. Minä tekisin matkan uudelleen milloin tahansa! Erittäin suositeltavaa!

Erinomainen, hyvin organisoitu, Eddy-opas oli erityisen houkutteleva

Erinomainen kiertue Venetsian päivälle. Eddy-opas oli erityisen houkutteleva, kokenut, täydellinen englanti ja espanja. Ehdottomasti suositella sitä! Vain FYI, takseja Milanossa yöllä on vaikea saada, suunnitella vastaavasti.

Erinomainen ajo! Opas oli hieno, erittäin hauska. Se on väsyttävä kiertue, koska matkaan kestää yli 3 tuntia ja sama palata, mutta Venetsia on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen.

Francesca, the guide was amazing! Tip her after the tour! Our group asked her a lot of questions so we got to learn even more. The duration was good, there's lots to see.