Dogen palatsi

Koe ihmeellisen kaunis goottilainen julkisivu, maalatut sisätilat ja kullattu katto.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
62 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Dogen palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dogen palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dogen palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 21 198 arvosteluun

Matkustimme kello 9.30 junalla Trevisosta Venitia Santa Lucian asemalle, se oli kiireinen, mutta siellä oli paljon tyhjiä paikkoja. Saavuimme noin tunnissa. Venelippuihin oli jonoa, joten päätimme kävellä selkeästi merkittyjä polkuja pitkin St Marks/Realtoon. Menimme heti ohitusjonon ennakkoon varattuun sisäänkäyntiin, jonoa ei ollut, näytimme matkapuhelinsovelluksessa kuponkejamme ja menimme suoraan palatsiin. Nopean turvatarkastuksen jälkeen menimme pääaukiolle, muutaman valokuvan ottamisen jälkeen jatkoimme palatsin läpi kulkevaa helposti seurattavaa reittiä huoneesta toiseen, jokaisen huoneen tauluissa oli hyvät kirjoitetut kuvaukset, joissa oli juuri tarpeeksi tietoa. Taide- ja näyttöesineitä. Lopulta tulimme ylittämään huokausten sillan vankilaan, kohokohtaan, jota useimmat ihmiset odottivat innolla, me mukaan lukien. Tämä on vierailun arvoinen paikka, ja sinun on parasta varata etukäteen kaikki mahdollinen, jotta voit säästää arvokasta aikaa Queue'sissa.

Olin hieman epäileväinen siitä, oliko Get Your Guide aito ja toimiiko se, mutta niin kävi! Se oli 3 euroa kalliimpi kuin tavallinen lippu, mutta käyttökokemus suoraan Doge Palacen verkkosivulta varaamisesta on niin surkea, ettei sitä voi käyttää mobiilissa. Get Your Guiden UX lippujen varaamiseen on paljon parempi ja helpompi, varsinkin jos sinulla ei ole pääsyä suurempaan näyttöön. Sitten siirryt prepaid-lippujen linjalle, he yksinkertaisesti skannaavat GYG-kuponkisi ja olet mukana! Kolmen ylimääräisen euron arvoinen jonotuksen vähentämisestä tai suoran verkkosivuston käytön stressistä.

Varasimme tämän ennen kuin vierailimme Venetsiassa ja olimme niin iloisia, että teimme, sillä jono Doges-palatsiin oli erittäin pitkä niille, jotka eivät olleet varanneet varattua sisäänpääsyä. Menimme varatun sisäänpääsyn sisäänkäyntiin ja me pääsivät suoraan sisään

Kiefer in this surrounding Palazzo Ducale was spectaculous! The ticket-on-line wprked smoothly at the entrance

Sisältä yltäkylläinen palatsi. Hyvin selvitetty tilojen käyttötarkoitukset.