Tekemistä kohteessa Doha

Parhaat aktiviteetit

Doha: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Doha parhaat nähtävyydet?

Kohteen Doha parhaat nähtävyydet ovat:

Doha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Doha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Doha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 2 626 arvosteluun

Ainutlaatuinen kokemus niin paljon, että meinasin itkeä autossa siskoni kanssa, koska olin antanut hänelle lahjan. Täsmällinen ja erittäin ystävällinen kuljettajamme. Hän hemmotteli meitä, koska meitä oli vain kaksi safarilla ja kaikki tämä oli mahtavaa, kuin olisi tehnyt yksityisen safarin. Lyhyt kamelin ratsastus, maistelimme tyypillistä teetä, teimme kauniita kuvia .. ja heti sen jälkeen erittäin hauska kokemus dyynien lyönnin kanssa. Kävelimme myös laudalla dyynillä. Lopuksi kirsikka kakun päällä, vierailu todella jännittävällä sisämerellä ja 20 minuuttia mönkijällä erittäin suuressa tilassa. Kiitos kaikesta !!!

Vau!!!! Mistä aloitan? Mohammad haki minut nopeasti ja nopeasti hotellilta. En tiennyt, nauttisinko kiertueesta yksin, mutta rakastin sitä ehdottomasti. Minulla oli henkilökohtainen opas. Meni koko paketin kanssa; nelosen, kamelin ja dyynien lyöminen. Hänellä oli jopa mahdollisuus tavata luonnonvaraisia kameleja. Hämmästyttävä kokemus !!! Suosittelisin tätä kiertuetta kenellekään.

Seikkailunhaluinen matka ja Qatarin autiomaa! Opas oli erittäin mukava, kokenut ja hänellä oli paljon mielenkiintoista tietoa maasta, kulttuurista ja ihmisistä. Hän osasi aina vastata kysymyksiin. Hänen intohimonsa oli ehdottomasti maastoajo erämaassa. Lyhyt kamelin ratsastus ja mönkijäajelu, jossa voit kokeilla dyynilyöntiä, tekivät matkasta ehdottomasti seikkailun.

Elämys oli juuri se mitä hain takaa ja kuski oli erittäin mukava sekä taitava!

Kompaktit tiedot tästä pienestä maasta ja Dohasta. Suositeltava.