Dresden Frauenkirche

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
45 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Dresden Frauenkirche: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dresden Frauenkirche? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dresden Frauenkirche : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 12 873 arvosteluun

Kävelykierroksemme Gritin kanssa oli paras, mitä minulla on koskaan ollut!

Teimme kävelykierroksen englanniksi Gritin kanssa. Olen asunut Euroopassa viimeiset 4 vuotta ja tehnyt kymmeniä matkoja. Kiertueemme Gritin kanssa oli paras, ei epäilystäkään. Hän oli erittäin avoin taustansa kasvaessa Itä-Saksassa ja hyvin perillä kaikesta, mitä katsoimme. Kysyin en yhtään asiaa, johon hänellä ei olisi ollut kovin hyvin tutkittua vastausta. Hän on niin intohimoinen työssään – hän päätyi viettämään ylimääräisen tunnin kanssamme, jotta hän voisi selittää asioita syvemmin. En ole helposti vaikuttunut, mutta hänen sitoutumisensa ja tietonsa tyrmäsivät minut!

Loistava tapa saada yleiskuva Dresdenistä.

Dresdenissä on niin monia kiehtovia paikkoja ja niin paljon historiaa, että voi olla ylivoimaista tietää, mistä aloittaa. Hop on hop off -bussi kiertää 22 tärkeää kohdetta ja selittää hieman kustakin noin 1 1/2 tunnissa, minkä jälkeen voit päättää minne haluat mennä ja jäädä pois bussista milloin haluat ja sitten takaisin mennäksesi toinen paikka. Nautimme kiertueesta. Dresden tarvitsee todella viikon tehdäkseen sen oikein. Tulemme takaisin.

Hieno juttu, erittäin hyvä idea.

Ostin kaupunkikortin verkosta. Se toimi erittäin hyvin, sen lukemisessa oli ongelmia tarkastuksen aikana. Mutta sitten se toimi. Kaupungin myyntitoimisto laski City Cardille eri hinnan kuin minä sen ostin. Henkilökunta ei pystynyt antamaan mitään hyödyllistä tietoa hintaerosta. Olin hieman järkyttynyt. Tämän kortin perusidea on erittäin hyvä. Saavutettavat hyödyt eivät usein olleet toteutuvia. Käyttöaika klo 19 asti oli erittäin tiukka.

Yhteydet julkisilla liikennevälineillä Dresdenissä ovat erittäin hyvät. Olin varannut Dresden City Cardin verkossa etukäteen. Koska saavuimme hotelliin paljon ennen sisäänkirjautumispäivää, pystyimme aloittamaan suoraan kaupunkiin etsimättä lippuautomaattia tai jonottamista missään. Kaikki sujui loistavasti!

Hyvä ja toimiva kortti.

Erittäin hyödyllinen kortti, jos haluat nähdä tämän kaupungin.