Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Muut elämykset

Dresden: Dresden: Vanhankaupungin aarrejahti lapsille

Aktiviteetin tarjoaja: Stadtspiel Schnitzeljagd
Muut elämykset

Dresden: Dresden: Vanhankaupungin aarrejahti lapsille

Aktiviteetin tarjoaja: Stadtspiel Schnitzeljagd

alkaen 34,90 € per ryhmä, korkeintaan 10

Tutustu Dresdenin vanhaankaupunkiin hauskalla tavalla aarteenmetsästyksen avulla. Ratkaise arvoituksia omaan tahtiisi ja tutustu kaikkiin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Semperoperiin, Frauenkircheen ja Zwingeriin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 2.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Dresdenin nähtävyyksiin kävelykierroksella lastesi kanssa
 • Hauska ja interaktiivinen kävelyretki Dresdenin läpi. Lapsesi eivät kyllästy!
 • Yhdistä hauska aarteenmetsästys jännittäviin nähtävyyksiin...
 • Pysäytä peli milloin tahansa taukoa tai valokuvien ottamista varten.
 • Sopii erinomaisesti perheille, joissa on 6-12-vuotiaita lapsia, tai koululuokille.
Koko kuvaus
Tutki Dresdenin vanhakaupunkia ainutlaatuisella tavalla lastesi, koululuokan tai jopa syntymäpäiväjärjestöjen kanssa tällä metsästysmetsästyksellä City Game Seductive Dresden. Tämän kiertueen ohjeet ovat lapsiystävällisiä ja käyttävät saksalaista epävirallista osoitetta houkuttelevammaksi lapsille. Jos lapset väsyvät, kiertuetta voidaan lyhentää vastaavasti. Old Town Kids Tourin arvoitukset sopivat 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Jos lapset osaavat lukea ja laskea, mikään ei saa estää heitä ratkaisemasta arvoituksia. City Game Box sisältää 11 suljettua ja numeroitua kirjekuorta, joissa on pulmia, jotka on ratkaistava. Kävele lapset Dresdenin kauniin vanhankaupungin läpi selkeiden ohjeiden opastamana. Anna pikkulasten ratkaista pulmia ja johtaa sinut seuraavaan määränpäähän. Jokainen ratkaistu palapeli tuottaa numeron, joka kertoo sinulle, mikä kirjekuori avataan seuraavaksi. Et tiedä etukäteen, missä järjestyksessä Scavenger Hunt City-kirjekuoret on avattava. Kirjekuoret sisältävät myös yksityiskohtaista taustatietoa kustakin nähtävyyksestä - sen historiasta, nykyisestä käytöstä ja paljon muuta. Päätä itse, milloin aloitat etsinnän metsästyksen Dresdenin vanhankaupungin läpi ja kuinka paljon aikaa viettää kussakin paikassa. Lähde arvoitukselliselle ja poikkeukselliselle kiertueelle ja pidä tauko kaupunkipelistäsi aina, kun haluat, tai edes jatka etsintäsi etsimistäsi eri päivinä - mihin tahansa lapset ovatkin mielialalla. Matkan varrella on lukuisia kahviloita ja ravintoloita, jotka kutsuvat sinut viipymään, kun sinä tai lapset ovat väsyneitä. Koe Dresden ainutlaatuisella tavalla tällä kaivosmetsästyskaupungilla. Aloita kiertueesi Theaterplatzilla, Semperoperin välittömässä läheisyydessä. Jatka Augustus-sillan ja katolisen tuomioistuimen kirkon ohi Brühlin terassille. Tutustu Kuvataidekorkeakouluun, jossa on laajalti näkyvä kupoli ja arkkitehtonisesti ainutlaatuinen uusi juutalainen synagoga. Tietysti voit myös käydä kuuluisassa Frauenkirche, Dresden Residenzschloss (kuninkaallinen palatsi) ja Dresden Zwinger. Jokaisen vetovoiman tiedot koottiin paitsi aikuisille, mutta erityisesti lapsille. Scavenger Hunt -kaupunkikierrosta ei tarvitse aikatauluttaa tietyksi päiväksi, yksinkertaisesti tilaa City Game Box ja toimita se kotiisi, tai varaa aika noutamaan se Dresdenistä aukioloaikoina ja olet valmis lähtemään.
Sisältää
 • aarteenetsintälaatikko sisältäen toimituksen (huomaa, että toimitus kestää noin 4 työpäivää) tai nouto Dresdenistä.
 • 8 kirjekuorta, joissa on arvoituksia, ohjeita, tietoa ja lapsiystävällisiä hauskoja faktoja.
 • hätäkuori, jossa on kaikki ratkaisut
 • alennuskuponki Dresdenin liikennemuseon lipuista
 • Tour-guide
 • ruoka ja juomat
 • saapuminen ja lähtö retkelle
 • nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
 • kuljetusliput

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tästä paikasta aarteenmetsästys alkaa. Tuo Scavenger Hunt -laatikko mukanasi. Tapaamispaikalla ei ole opasta. Voit noutaa laatikon maanantaista perjantaihin klo 9-17 Stadtspiel Schnitzeljagd -myymälästä, Rähnitzgasse 24, 01097 Dresden.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet
 • Pelilaatikko

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Saat postitse aarteenmetsästyslaatikon. Huomaa, että toimitus voi kestää enintään 4 työpäivää (Saksan sisällä) ja enintään 5 työpäivää (maailmanlaajuisesti). Varmista, että annat toimitusosoitteen. Aarteenmetsästys voidaan kokea sen jälkeen, kun olet saanut laatikon, riippumatta valitusta päivämäärästä ja kellonajasta. Laatikon nouto Dresdenistä on myös mahdollista!
 • Voit myös noutaa laatikon Dresdenissä aukioloaikojen puitteissa seuraavasta osoitteesta:
 • Stadtspiel Schnitzeljagd
 • Rähnitzgasse 24
 • 01097 Dresden
 • Aukioloajat: Maanantai - perjantai, klo 9:00 - 17:00. Nouto ei ole mahdollista viikonloppuisin ja juhlapyhinä.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 46 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,8/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Wir sind sehr oft in Dresden da es unsere Herzensstadt ist. Dieses Jahr haben wir die Kinder auch mitgenommen ( wir sind meist nur 2 Tage zum Dixieland in Dresden) und dafür die Schnitzeljagd für Kids gebucht. Es war ein tolles Erlebnis da wir auch noch überrascht worden sind und sehr viel über diese tolle Stadt gelernt haben.

30. maaliskuuta 2023

Eine tolle Idee und gut umzusetzen mit Kindern. Das Zusatzrätsel war ein Highlight. Toll wäre es, wenn am Ende der Schnitzeljagd ein kleiner "Schatz" auf die Kinder warten würde. Und manch eine Station, wie das Zählen der Fenster an der Synagoge war schwierig zu sehen. Die Kinder fanden es sehr gut - und darauf kommt es an!!! Danke!

30. maaliskuuta 2023

Die Schnitzeljagd ist echt super gemacht. Für Grundschulkinder bzw. Bis max. 12 Jahren geeignet. Die Kinder sind beschäftigt und lernen spielerisch die Stadt kennen. Man bestimmt selbst das Tempo und kann die Sehenswürdigkeiten auf der Strecke besichtigen, wie man möchte. Unsere Kinder fanden es toll. Ist bestimmt wieder was, wenn wir in einer anderen Stadt sind.

Lue lisää

30. maaliskuuta 2023

Tuotteen tunnus: 46664