Dubai Creek

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai Creek: Varaa liput ja kierrokset

Dubai Creek -lahden viisi nähtävyyttä

Dubai Creek -lahti (arabiaksi Al Khor) on noin 14 kilometrin vesialue, joka ylettyy Persianlahdelta Dubaihin. Vesistö jakaa kaupungin kahteen alueeseen: Deira ja Bur Dubai. Lähde illallisristeilylle ja bongaa nämä nähtävyydet risteilyaluksen kannelta.

 • Creekside Park -puisto

  1. Creekside Park -puisto

  Dubain toiseksi suurimmassa puistossa voit grillata, perhokalastaa, ratsastaa hevosella ja ihailla alueen upeita puutarhoja.

 • Rhas Al Khor -eläinten suojelualue

  2. Rhas Al Khor -eläinten suojelualue

  Pidä tauko kaupungin vilskeestä vierailemalla tällä 1533 aarin aavikolla sijaitsevalla suojelualueella, jolla elää yli 65 lintulajia.

 • Abra Cadabra!

  3. Abra Cadabra!

  Hyppää abra-vesitaksin kyytiin ja ihaile upeita maisemia matkalla Bur Dubaista Deiraan! Voit myös lähteä dhow-risteilylle ja illallista nauttiessasi ihailla upeaa iltamaisemaa!

 • Heritage Village

  4. Heritage Village

  Lokakuusta huhtikuuhun auki olevalla nähtävyydellä voit tutustua Dubain historiaan. Kävele perinteisten talojen parissa samalla, kun opit lisää beduiinihistoriasta sekä paikallisesta teollisuudesta, kuten helmenkalastuksesta.

 • Dubai Creek Resort

  5. Dubai Creek Resort

  Tältä virkistysalueelta löydät kaiken tarpeellisen. Herkuttele sheikillekin kelpaavalla aterialla, rentoudu hyvinvointikylpylässä tai vietä yö luksusluokan Park Hyatt Dubai -hotellissa.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Ympäri vuoden

 • Aukioloajat

  Ensimmäinen abra lähtee klo 5.00 ja niitä kulkee keskiyöhön saakka. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet päivääsi lahden alueella.

 • Hinta

  Abra-matka maksaa yhteen suuntaan yhden dirhamin. Muiden aktiviteettien hinnat vaihtelevat.

 • Kuinka Creekille pääsee?

  Creekin metroasema on vihreällä linjalla. Metrolinja kulkee vesistön lähellä ja menee jopa sen ali!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Ensimmäinen abra lähtee klo 5.00 ja niitä kulkee keskiyöhön saakka. Tarkista muiden aktiviteettien ajat etukäteen verkosta.
 • Hinta
  Abra-matka maksaa yhteen suuntaan yhden dirhamin, muiden aktiviteettien hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Riippuu aktiviteetista, mutta mikäli haluat opastetulle kierrokselle, harkitse helikopterikierrosta!
 • Kuinka päästä perille
  Dubai Creekille pääsee vihreää metrolinjaa pitkin, aseman nimi on Creek.
 • Lisävinkkejä

  • Pidä mielessäsi abra-matkojen kestot päiväsuunnitelmaa tehdessäsi.

Dubai Creek: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Creek? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Creek : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 17 526 arvosteluun

Ehdottomasti Dubai-matkani kohokohta!! Tein tämän ensimmäisenä päivänä kun olin siellä. Falcon tours teki hienoa työtä koordinoinnissa ja lähetti jopa kuljettajan hakemaan minut ja jättämään minut Atlantikselle, jossa yöpyin. Lennon aikana oli pientä sekaannusta, mutta he auttoivat saamaan asian ratkaistua ja olin 6-paikkaisessa 2 muun ja lentäjän kanssa. Hän tunsi alueen hyvin ilmasta ja selitti itse asiassa jokaisen rakennuksen, saaren ja tyhjän reiän ("tämä on uusi MGM-hotelli"). Tein 15 minuutin ajomatkan ja suosittelisin sitä ERITTÄIN kaikille, jotka näkevät Dubain ensimmäistä kertaa. Upeat näkymät ja valokuvat ilmasta!

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Hämmästyttävä kokemus! Olin hermostunut lennosta, mutta ei todellakaan tarvinnut olla. Kaikki oli todella ammattimaista ja koko kokemus alusta loppuun kesti noin tunnin. Olimme onnekkaita, sillä helikopterissamme oli 5 istuinta, joten vain yhdellä henkilöllä ei ollut ikkunapaikkaa, mikä oli mukavaa. Kannattaa tehdä ja suosittelen kaikille Dubaihin lomaileville.

Hyvin järjestetty. Nousimme aikaisin, joten otimme drinkin Atlantis-hotellissa. Lähellä monorail-asemaa ja taksien nouto pysäköintialueelta. Helikopterimatka oli upea, ja sieltä oli hyvät näkymät Burj al Arabille, Burj Khalifalle, Palmulle jne. upeita valokuvausmahdollisuuksia. Tarvitsee liikkuvuutta voidakseen nousta helikopteriin.

Varattu kotona ja löytyi erittäin helposti. Lisäksi vierailusta Hotel Atlantiksessa on tullut jotain hyvin erikoista. Mikä ei vielä toimi, on erilaisten ilmaisten WLAN-liittymien rekisteröinti. Täältä pääset tekstiviestillä. Juuri tämä on pois päältä, kun tulet Euroopasta