Valitse päivämäärät

Dubai Creek

Aktiviteetit saatavilla

50 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Dubai Creek: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Creek? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Creek : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 23 898 arvosteluun

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Suosittelen lämpimästi! Säästimme paljon tämän passin ansiosta (5 valittua aktiviteettia) Päätimme käyttää sitä MotionGate Dubaissa (600 aed kahdelle ilman lippua), Aquaventureen (myös 600), At the Top Burj Khalifassa (~500 aed), Dubain veden alla Dubai Mallin eläintarha ja akvaario (~ 500 aed) sekä Ski Dubai (~ 500 aed). Jos olisimme ottaneet tehtävät yksitellen ilman tätä passia, olisimme voineet tehdä vain 3. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä.

Valitsimme 5 nähtävyysvaihtoehtoa. Käytämme lippua Burj Khalifaan, Dubai Aquariumiin, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubaihin, Atlantis Aquaventure -vesipuistoon ja Ferrari World Abu Dhabiin. Kertalipuista olisimme maksaneet yhteensä noin 328 euroa ja lipuista noin 285 euroa. Se todella säästää rahaa ja on täysin mutkatonta. Näytä vain passi sovelluksessa nähtävyyksissä ja saat liput.

Hämmästyttävä kokemus! Olin hermostunut lennosta, mutta ei todellakaan tarvinnut olla. Kaikki oli todella ammattimaista ja koko kokemus alusta loppuun kesti noin tunnin. Olimme onnekkaita, sillä helikopterissamme oli 5 istuinta, joten vain yhdellä henkilöllä ei ollut ikkunapaikkaa, mikä oli mukavaa. Kannattaa tehdä ja suosittelen kaikille Dubaihin lomaileville.

Varattu kotona ja löytyi erittäin helposti. Lisäksi vierailusta Hotel Atlantiksessa on tullut jotain hyvin erikoista. Mikä ei vielä toimi, on erilaisten ilmaisten WLAN-liittymien rekisteröinti. Täältä pääset tekstiviestillä. Juuri tämä on pois päältä, kun tulet Euroopasta