Dubai Creek

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai Creek -lahden viisi nähtävyyttä

Dubai Creek -lahti (arabiaksi Al Khor) on noin 14 kilometrin vesialue, joka ylettyy Persianlahdelta Dubaihin. Vesistö jakaa kaupungin kahteen alueeseen: Deira ja Bur Dubai. Lähde illallisristeilylle ja bongaa nämä nähtävyydet risteilyaluksen kannelta.

 • Creekside Park -puisto

  1. Creekside Park -puisto

  Dubain toiseksi suurimmassa puistossa voit grillata, perhokalastaa, ratsastaa hevosella ja ihailla alueen upeita puutarhoja.

 • Rhas Al Khor -eläinten suojelualue

  2. Rhas Al Khor -eläinten suojelualue

  Pidä tauko kaupungin vilskeestä vierailemalla tällä 1533 aarin aavikolla sijaitsevalla suojelualueella, jolla elää yli 65 lintulajia.

 • Abra Cadabra!

  3. Abra Cadabra!

  Hyppää abra-vesitaksin kyytiin ja ihaile upeita maisemia matkalla Bur Dubaista Deiraan! Voit myös lähteä dhow-risteilylle ja illallista nauttiessasi ihailla upeaa iltamaisemaa!

 • Heritage Village

  4. Heritage Village

  Lokakuusta huhtikuuhun auki olevalla nähtävyydellä voit tutustua Dubain historiaan. Kävele perinteisten talojen parissa samalla, kun opit lisää beduiinihistoriasta sekä paikallisesta teollisuudesta, kuten helmenkalastuksesta.

 • Dubai Creek Resort

  5. Dubai Creek Resort

  Tältä virkistysalueelta löydät kaiken tarpeellisen. Herkuttele sheikillekin kelpaavalla aterialla, rentoudu hyvinvointikylpylässä tai vietä yö luksusluokan Park Hyatt Dubai -hotellissa.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Ympäri vuoden

 • Aukioloajat

  Ensimmäinen abra lähtee klo 5.00 ja niitä kulkee keskiyöhön saakka. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet päivääsi lahden alueella.

 • Hinta

  Abra-matka maksaa yhteen suuntaan yhden dirhamin. Muiden aktiviteettien hinnat vaihtelevat.

 • Kuinka Creekille pääsee?

  Creekin metroasema on vihreällä linjalla. Metrolinja kulkee vesistön lähellä ja menee jopa sen ali!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Ensimmäinen abra lähtee klo 5.00 ja niitä kulkee keskiyöhön saakka. Tarkista muiden aktiviteettien ajat etukäteen verkosta.
 • Hinta
  Abra-matka maksaa yhteen suuntaan yhden dirhamin, muiden aktiviteettien hinnat vaihtelevat.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Riippuu aktiviteetista, mutta mikäli haluat opastetulle kierrokselle, harkitse helikopterikierrosta!
 • Kuinka päästä perille
  Dubai Creekille pääsee vihreää metrolinjaa pitkin, aseman nimi on Creek.
 • Lisävinkkejä

  • Pidä mielessäsi abra-matkojen kestot päiväsuunnitelmaa tehdessäsi.

Dubai Creek: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Creek? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Creek : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 899 arvosteluun

Mahtavaa !! Erittäin käytännöllinen, kolmen nähtävyyslipun yhteydessä meillä oli illallisristeily erittäin romanttisessa venesatamassa (100 AED per pää lisätä rajoittamaton alkoholi) vene ei ollut täynnä, se oli hienoa, suuri safari autiomaassa (toisaalta sisältää vain auton, siirron ja aterian "show", kaikki muu on täydennystä, kameli, haukka, shisha, henna) ja lopuksi Atlantiksen vesipuisto aivan loistava ja jaettu on erittäin kallista. Mielestäni säästimme todella paljon ja se on myös erittäin käytännöllistä! Älä epäröi ! Huomaa, että sinun on soitettava varataksesi suurimman osan toiminnoista (jos aikataulu on kiinteä tai siirto on tarpeen)

Se oli kaikkea mitä voimme toivoa. Opas oli todella hyvä selittäen meille Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien historiaa ja kulttuuria. Hänen englanninsä on erinomainen. Ja hän oli todella kärsivällinen ja omistautunut koko kiertueelle. Hän antoi meille vinkkejä tavaroiden ostamiseen, antoi meille mahdollisuuden kokeilla vähän kaikkea mitä näimme ympäri ja huolehtii kaikista kuljetuksista. Suosittelen tätä kiertoajelua saadaksesi vähän ymmärrystä siitä, miten tämä kaupunki on tullut, ja jotkut sisälle kauhaan Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin yleensä

Ensimmäinen nähtävyys Get your Guide -lipulla oli Burj Khalifa. Melko turistimagneetina torni on myös vierailtu vastaavasti, eikä se ole liian hauskaa koko väkijoukon ja työntämisen kanssa. Tositteella kuitenkin kaikki sujui erittäin hyvin, jonotimme omaan online -lippujonoomme ja saimme lipun torniin heti ilman, että tarvitsimme asettaa omaa aikaamme, ja pääsimme käymään siellä heti lipun noutamisen jälkeen - kaikki ilman mitään ongelmia!

Hämmästyttävä! Saimme nähdä kaiken tarvittavan henkilökunnan.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, se on täydellinen