Dubai Desert Conservation Reserve: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dubai: Safari, mönkijäajelu, kameliratsastus, hiekkalautailu

1. Dubai: Safari, mönkijäajelu, kameliratsastus, hiekkalautailu

Pakene Dubain hulinaa ja vilinää kaupunkia ympäröivälle rauhalliselle aavikolle. Kierroksen aluksi sinut noudetaan hotelliltasi, jonka jälkeen matka aavikolle jatkuu nelivetoisella ajoneuvolla. Lähde jännittävälle seikkailulle, olitpa sitten matkalla yksin, perheesi seurassa tai kumppanisi kanssa. Valitse jaettu tai yksityinen vaihtoehto ja nauti legendaarisesta arabialaisesta vieraanvaraisuudesta. Matkaa Lehbabin syrjäiselle aavikolle noin 50 kilometrin päähän Dubain keskustasta. Hämmästele silkinsileitä korkealle kohoavia punaisia hiekkadyynejä, jotka tarjoavat kuvankauniita näkymiä ympäröivään maisemaan. Pidä pieni tauko saavuttuasi Lehbabiin kuljettajan tyhjentäessä ajoneuvon renkaita hiekalla ajoa varten. Nouse kamelin selkään lyhyelle ratsastukselle. Valitse ehkä jopa valinnainen mönkijäelämys (ikärajoitus). Suuntaa sitten aavikolle nelivetoisen Land Cruiserin kyydissä ja pidä kiinni hatustasi ajoneuvon ylittäessä hiekkadyynejä kuin olisit vuoristoradalla! Mene syvemmälle aavikolle nähdäksesi vieläkin upeampia maisemia korkeimmalta dyyniltä. Kokeile hiekkalautailua surffaamalla dyyneillä tai rentoudu ja ota valokuvia ainutlaatuisista maisemista. Aavikkoseikkailun jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi.

Dubai: Aavikkosafari, BBQ, kameliretki ja hiekkasurffausta

2. Dubai: Aavikkosafari, BBQ, kameliretki ja hiekkasurffausta

Tämä ainutlaatuisen aavikkosafarin aluksi sinut noudetaan hotelliltasi Dubaissa. Pääset kulkemaan halki aavikon nelivetomaasturin kyydissä kohti elämäsi seikkailua perheen ja ystävien kanssa. Hurjastele hiekkadyyneillä Land Cruiserin kyydissä ja pysähdy laskettelemaan alas punaisia dyynejä. Ota valokuvia upeasta aavikkoauringonlaskusta, pukeudu perinteisiin arabivaatteisiin beduiiniteltalla. Ratsasta kamelilla ja kokeile hennatatuointia. Rentoudu illalla beduiinileirissä perinteistä tanura- ja vatsatanssia katsellen. Herkuttele arabialaisittain valmistetulla grilli-illallisella, arabialaisella kahvilla, tuoreilla taateleilla, falafeleilla ja shawarmalla.

Dubai: Kuumailmapalloretki kameliratsastuksella ja aamiaisella

3. Dubai: Kuumailmapalloretki kameliratsastuksella ja aamiaisella

Kokeile auringonnousua Dubain aavikon yllä, kun kohoat 4000 metrin korkeudessa tällä kuumailmapallomatkalla Dubaissa. Herää kuumalla aamukahvilla tai -teellä ennen lentoa. Nauti siitä, että sinut noudetaan ja jätetään pois majapaikastasi Dubaissa. Istu alas ja rentoudu maisemallisella ajomatkalla nousun perusleiriin. Nauti kuppi kuumaa kahvia tai teetä ennen lentoa. Hyppää kyytiin ja koe lentoonlähdön jännitys. Ihaile auringonnousun näkymiä laajoille hiekkadyyneille ja kaukaisille vuorille. Leijaile taivaan yllä ja etsi villieläimiä, kuten arabianoreksia tai hiekkagazelleja. Laskeutumisen jälkeen matkusta aitoon beduiinileiriin ja tankkaa herkullinen aamiainen. Kokeile aavikon kameliratsastuksen jännitystä. Ota kuvia upean haukan kanssa ja jaa ne kotona olevien ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Palaa retken päätteeksi majapaikkaasi Dubaissa.

Dubai: Auringonnousu kuumailmapallokierros aavikon yllä

4. Dubai: Auringonnousu kuumailmapallokierros aavikon yllä

Tee auringonnousukierros Dubain aavikolla kuumailmapallosta. Piristy aamukahvin tai -teen kera ennen kuin koet viehättävät näkymät laajoille hiekkadyynille ja upeille vuorille. Havaitse alhaalla vaeltavia villieläimiä, kuten oryxeja ja hiekkagazelleja. Nouto Dubain majoituspaikastasi ja rentoudu maisemallisella ajomatkalla kohti nousun perusleiriä. Nauti kuppi kuumaa kahvia tai teetä ennen taistelua. Hyppää kyytiin ja koe lentoonlähdön jännitys. Taipaleesi auringonnoususta avautuvat näkymät laajoille hiekkadyyneille ja kaukaisille vuorille. Leijaile taivaan yllä ja etsi villieläimiä, kuten Arabian oryx tai hiekkagazelli. Palaa matkan päätteeksi majapaikkaasi Dubaissa.

Dubai Falconry Safari

5. Dubai Falconry Safari

Tällä 5 tunnin ohjelmalla oppaasi noutaa sinut Dubain hotellistasi, ja lähdet Dubain aavikkosuojelualueelle. Nauti luontoajelusta etsiessäsi vaikeasti havaittavia houvara-torvia, arabianoreksia ja hiekkagazelleja. Myöhemmin, kun saavut Emiraatin haukkametsästysleirille ikivanhan ghaf-puun varjossa, sinut toivotetaan perinteiseen tapaan tervetulleeksi arabialaisella kahvilla ja taateleilla. Haukkametsästys alkaa auttamalla suurhaukan, aavikkohaukan ja Harris-haukan koulutuksessa. Kaikki nämä linnut lennätetään nyrkkiin, ja sinua kannustetaan osallistumaan, mikä on todella ainutlaatuinen tilaisuus. Seuraavaksi olet yksi harvoista, joka pääsee osallistumaan nykyaikaisimpaan koulutustekniikkaan, kun henkilökunta lennättää muuttohaukan, planeetan nopeimman eläimen, droneen. Vaihtoehtoisena lisämaksuna voit nauttia aamiaisen ylellisessä Al Maha Desert Resort and Spa -hotellissa tai piknik-tyyppisen kanapé-aamiaisen Falcon Campin mukavassa ympäristössä.

Illallinen ja perinneshow aavikolla: viiden tunnin kierros

6. Illallinen ja perinneshow aavikolla: viiden tunnin kierros

Lähde viihdyttävälle aavikkokierrokselle, jolla voit herkutella grilli-illallisella ja katsella tanoura- ja vatsatanssiesityksiä. Kierroksen aluksi sinut noudetaan Dubain majoitukseltasi, jonka jälkeen ajat kaupungin laitamilla sijaitsevalle aavikolle. Tämä kierros on erinomainen sinulle, joka haluat tutustua öisen aavikon tunnelmaan, muttet halua hurjastella autolla dyyneillä. Rento kierros soveltuu erinomaisesti myös kaikkein pienimmille ja iäkkäimmille perheenjäsenille. Leiriin saavuttuasi voit käydä lyhyellä kameliratsastuksella tai ottaa käteesi hennamaalauksen. Lounaan jälkeen voit nauttia arabialaisesta kahvista ja shishasta. Leirissä voit kokeilla myös muita aktiviteetteja, kuten mönkijäajelua tai haukkavalokuvausta. Otathan huomioon, että lisäaktiviteetit eivät kuulu kierroksen hintaan.

Dubaista alkava perinnesafari aavikolla

7. Dubaista alkava perinnesafari aavikolla

Matkusta ajassa taaksepäin ja koe Dubai sellaisena kuin se oli 50 vuotta sitten. Lähde ammattioppaasi johdolla upealle matkalle 1950-luvun museotason Land Roverilla. Näitä ajoneuvoja käytettiin erityisesti 1950-luvulla, jolloin niistä tuli osa maan historiaa. Land Roverilla matkustaminen on paras tapa tutustua aavikkoon sekä Dubain suojellun aavikkoalueen paikallisiin villieläimiin. Perinteisten lamppujen valaisema beduiinileirisi sijaitsee yksityisen kuninkaallisen aavikkopiilopaikan alueella. Esittelemme sinulla lukuisia kulttuuriaktiviteetteja, kuten hennamaalauksia, haukkataiteilijoita, musiikkia ja leivän tekemistä. Sinulle tarjotaan mahdollisuus oppia valmistamaan leipää paikallisen reseptin mukaan, joka on kulkenut sukupolvelta toiselle. Herkuttele sitten runsaalla illallisella tähtitaivaan alla. Tällä ainutlaatuisella kierroksella Arabiemiraattien kiehtova historia herää eloon. Ramadanin aikana pääset kokemaan ramadanin sellaisena kuin se oli Dubaissa 50 vuotta sitten. Riko paasto ja opi lisää pyhästä kuukaudesta beduiinikulttuurin hengessä. Opi lisää ramadanista sekä Iftarista ja tunne kuinka Arabiemiirikuntien historia heräävä eloon tämän ainutlaatuisen perinnetapahtuman aikana.

Dubai: Al Marmoom Oasis Vintage Safari, illallinen ja tähtitaivaan katselu.

8. Dubai: Al Marmoom Oasis Vintage Safari, illallinen ja tähtitaivaan katselu.

Vahvista matkakokemustasi Dubaissa safarilla vanhalla Mercedes Benz G-luokalla Al Marmoom Oasisissa. Tutkimusmatka alkaa ajoissa tapahtuvalla noutamisella hotellistasi, jonka jälkeen ajelu keidakolle ilmastoidussa ajoneuvossa. Ilta-aavikkosafari Al Marmoom Oasis -keidasalueen silkkisten dyynien halki on paras tapa nauttia aavikon meripihkaisesta kauneudesta. Tuntuu kuin lentäisit, kun ajat tässä ulkoilma-autossa, napsautat parhaat valokuvat ja bongaat villieläimiä matkan varrella. Autenttisessa beduiinikylässä sinut toivotetaan tervetulleeksi emiraattien tapaan kahvilla gahwalla ja makeisilla. hyppää kamelikaravaanin kyytiin ja tutustu aavikon mahtavuuteen läheltä ja perinteisellä tavalla. Palaa takaisin kylään, jossa voit myös nauttia elävästä arabialaisesta kahvinvalmistuksesta ja -maistelusta. Nauti luonnonmateriaaleista rakennetun kylän tutkimisesta samalla, kun oppaasi kertoo kertomatta jääviä tarinoita vanhasta beduiinien elämäntavasta ja kulttuurista. Sitten on aika nauttia auringonlaskusta aaltoilevien dyynien maisemallisessa kauneudessa. Leirin sisällä paikalliset naiset esittelevät emiraattien ruoanlaittotyyliä valmistamalla luqaimat ─ nyyttejä ja lättyjä. Kylässä viettämäsi aika on loistava tapa osallistua beduiinien viihdeohjelmiin ja nauttia aidoin 6 ruokalajin emiraatti-illallinen. Sen jälkeen, kun valot sammutetaan, kokemustasi rikastuttaa tähtitarkkailu ja selostus siitä, miten beduiinit käyttivät tähtiä navigointiin. Kun retki päättyy, sinut ajetaan takaisin hotelliisi tai majapaikkaasi Dubaissa.

Dubai: Extreme-aavikkosafari, hiekkalautailua ja grillausta

9. Dubai: Extreme-aavikkosafari, hiekkalautailua ja grillausta

Lähde Dubaista sitä ympäröivälle aavikolle ja koe jännittävä seikkailu ystäviesi tai perheesi kanssa. Ylitä iltapäivällä "Lahbabin" punaiset hiekkadyynit ennen auringonlaskua. Matkusta maastoautolla ja pysähdy korkeimmalle dyynille ihailemaan auringonlaskua horisontissa. Ota upeita kuvia beduiineista heidän ylittäessä aavikko kamelikaravaaneillaan. Jatka aavikkoleirille ja nauti isännän vieraanvaraisuudesta. Kokeile ratsastamista kamelilla ja ylitä aavikon hiekat sen selässä. Uskaltaudu hiekkasurffaamaan ja koe ainutlaatuinen adrenaliiniryöppy. Hanki (poistettava) hennatatuointi jalkaasi tai käteesi. Katsele perinteisiä arabialaisia ohjelmanumeroita kuten vatsatanssia tai tanoura-tanssiesitystä. Polta hooka-vesipiippua ennen autenttisen arabialaisen grilli-illallisen nauttimista keskellä aavikkoa. Kuljetuspalvelu vie sinut mukavasti takaisin Dubaihin.

Dubai: Kuumailmapallomatkat aavikon yllä

10. Dubai: Kuumailmapallomatkat aavikon yllä

Kuumailmapallomatkasi alkaa aikaisin aamulla, kun sinut noudetaan hotellilta. Rentoudu ja nauti maisemallisesta ajomatkasta Marghamin autiomaahan. Pysähdy ja nauti lämmin kuppi kahvia tai teetä perillä. Aja Dubain autiomaan halki lähtöpaikallesi. Ota kuvia, kun ilmapallo täyttyy aavikolla. Leiju Arabian autiomaan yllä ja todista auringonnousua 4000 jalan korkeudesta. Lennä haukan kanssa ja koe henkeäsalpaavat näkymät Dubain aavikon suojelualueelle ja yritä nähdä paikallisia villieläimiä. Laskeuduttuasi sinut viedään takaisin hotellillesi, jossa retkesi päättyy.

Lisää päivät

Dubai Desert Conservation Reserve

Kaikki aktiviteetit

35 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Immersiivisiä elämyksiä

Dubai Desert Conservation Reserve: Koe enemmän

Näytä kaikki

Dubai Desert Conservation Reserve: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Desert Conservation Reserve? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Desert Conservation Reserve : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 21 944 arvosteluun

Upea aavikkosafari upean oppaan "Syed" kanssa! Valitsimme 4 tunnin kiertueen iltapäivällä auringonlaskun kanssa. 12/14-vuotiaat lapsemme olivat täysin innostuneita mönkijöistä ja dyynien pensauttamisesta, mikä teki "Syedistä" mahtavan. Otimme upeita vaikutelmia ja upeita valokuvia (myös Syedin ottamia) kotiin matkamuistoiksi! Kiitos tästä hienosta kokemuksesta #Syed on paras!

Ensimmäinen kerta Dubaissa ja meillä oli paras aika kuljettajamme Abdulin kanssa. Hän on kirjaimellisesti paras. Hän teki tästä kokemuksesta hauskan ja suosittelemme häntä aina. Tämän retken jokaisen osan hän sai meidät menemään ensin, joten ei tarvinnut odottaa. Mieheni ja minä rakastimme tätä.

Meillä oli hauskaa matkallamme, oppaamme Musassar oli upea kuljettaja / opas. Koko matka oli kokemus maisteltavaksi, ja suosittelemme ammar-retkiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tämän retken tekemisestä. Hauskaa ja jännitystä kulttuurin oppimisessa oli mahtavaa. Kiitos.

We had great time even though it rained for a bit. Our guide Syed was really nice and helpfull.

Irfan todella hyvä palvelu, hyvä ruoka ja todella hienoa show