Dubai Desert Conservation Reserve

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai Desert Conservation Reserve: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Desert Conservation Reserve? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Desert Conservation Reserve : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 995 arvosteluun

Nautimme todella aavikkokierrosta. Opas oli erittäin miellyttävä ja selitti meille paljon matkalla autiomaalle. Positiivista oli myös se, että se ei ollut täynnä Biduisten leiriä. Falcon-näyttelyssä oli ensimmäinen virvokkeita ja sitten menimme leirille. Ilta oli erittäin mukava eikä siellä myyty mitään, mikä oli myös erittäin myönteistä. Henna, kamelin ratsastus oli kattava ja suosittelemme sitä.

Erick, oppaamme ja Platinum Heritage -tiimi ovat antaneet meille upean kuvan elämästä autiomaassa tänään ja sitten, tietoisella ja kestävällä tavalla. Nautimme todella illasta luonnonsuojelualueella. 4 ruokalajin valikko oli erinomainen ja ilmapiiri erittäin aito. Ajo 70-vuotiaalla Land Roverilla oli hauskaa. Matka on erittäin suositeltava. D. & G. Sveitsistä

Upea kokemus. Olimme aiemmin ilmoittaneet, että haluamme hiljaisen retken polvi- ja niskaongelmien takia. Opas Eric oli erittäin avulias ja tarkkaavainen. Olimme onnellinen siitä, että saimme kokea autiomaan tällä tavalla! Ruoka illalla oli herkullista, samoin tunnelma. Esitykset olisivat voineet kestää vähän kauemmin.

Tarkka kokoelma hotellissa. Ajon aikana kokoontumispisteeseen opas selittää kaiken ja kaiken.

Erittäin mukava matka ja koska opas puhui silti kieltämme. Se oli hienoa ....