Dubai Fountains

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi parasta paikka ihailla Dubain suihkulähteitä

Burj Khalifan juurella sijaitsevat suihkulähteet ovat upea näky. Jopa 150 metrin korkeuteen yltävien suihkulähteiden sanotaan näkyvän useiden kymmenien kilometrien päähän. Tässä kuitenkin parhaan näköalapaikat, jotka sijaitsevat lähempänä suihkulähteitä.

 • Souk Al Bahar

  1. Souk Al Bahar

  Al Baharin alue tarjoaa erinomaiset puitteet shoppailulle ja suihkulähdeshow'n ihailemiselle! Varaa illallinen Burj Khalifaa kohti olevasta ravintolasta ja ihaile upeaa näkymää.

 • Dubai Mall -ostoskeskus, Kinokuniya-kirjakauppa

  2. Dubai Mall -ostoskeskus, Kinokuniya-kirjakauppa

  Oletko lukutoukka? Tässä japanilaisessa kirjakaupassa voit lukea kirjoja myös muilla eri kielillä sekä katsella samalla taustalla näkyviä suihkulähteitä.

 • Dubai Mall -ostoskeskus, rantakatu

  3. Dubai Mall -ostoskeskus, rantakatu

  Dubain järven sijainti tekee siitä erinomaisen paikan ihailla suihkulähdettä lähietäisyydeltä. Hyppää pois abra-veneen kyydistä, osta lippu ja nauti näytöksestä!

 • Souk Al Baharin ja Dubai Mallin välinen silta

  4. Souk Al Baharin ja Dubai Mallin välinen silta

  Shoppailtuasi päivän Dubain ostoskeskuksissa voit mennä väkijoukon mukaan sillalle ja katsella upeasti valaistua vettä sekä kaupunkinäkymää.

 • Dubai Creek

  5. Dubai Creek

  Näe show veneen kannelta! Klo 17.45-23.30 (viimeinen abra-vene lähtee klo 23.00.) voit nähdä suihkulähteet Dubai Creek -lahdelta ja ihailla valoshow'n heijastumista veteen.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Suihkulähteet ovat upea näky ympäri vuoden!

 • Kellonajat

  lltapäiväshow on klo 13.00 ja 13.30 perjantaita lukuunottamatta, jolloin show esitetään klo 13.30 sekä 14.00. Iltaisin show esitetään 30 minuutin välein klo 18.00-23.00.

 • Paljonko show'n näkeminen maksaa?

  Järviristeily maksaa 65 dirhamia per henkilö. Yhdistämällä show'n katselemisen yleiseen Dubain kierrokseen voit säästää rahaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Iltapäivisin klo 13.00 ja 13.30, perjantaisin klo 13.30 ja 14.00. Iltaesitykset klo 18.00-23.00 aina 30 minuutin välein.
 • Hinta
  Ilmainen monelta näköalapaikalta. Järviristeily maksaa 65 dirhamia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole tarpeellinen Dubain suihkulähteillä.
 • Kuinka päästä perille
  Suihkulähteet sijaitsevat Burj Khalifan järvellä, Dubai Mall -ostoskeskuksen sekä rantakadun lähellä Dubain keskustassa.
 • Lisävinkkejä

  • Tarkista vesitaksin aikataulut etukäteen varmistaaksesi paikkasi suihkulähdeshow'n katselemiselle!

Dubai Fountains : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 45 705 arvosteluun

Nopealla hissillä ylös kerrokseen 124 / 125. Vierailu ei kylläkään vastannut sen nimeä At the top, sillä käytännössä pääsimme suunnilleen puoleen väliin asti reiluun 450 metriin. Sää oli vähän utuinen, joten näkyvyys tornista ei ollut kovin hyvä. Huipulla otettiin kävijöistä valokuva, joka oli tosi kallis.

Näkymät olivat hienot. Kuponki-lippu -pelleily epäselvää, miksi palvelusta ei voi suoraan ostaa pääsylippua. Kuponki vaihdettava sisäänkäynnillä. Mitään Call Counteria ei ole olemassa, minne ohjeistus käskee ensin menemään vaihtamaan kupongin lippuun.

Käymisen arvoinen paikka. Kannattaa valita selkeä päivä, niin näkee paremmin. Auringon lasku, kun ilta pimenee ei ole huono valinta mennä. Liput kannattaa ehdottomasti ostaa ennakolta. Odottamista tulee joka tapauksessa, joten on yksi jono vähemmän.

Hieno kokemus, jonottamiseen meni jonkin verran aikaa, mutta oli sen arvoista ja jonottaminen oli tehty mukavaksi, kun pystyi samalla lukemaan aiheeseen liittyvää. Ylhäällä oli upeat näköalat. Hieno kokemus!

Kannattaa suunnistaa Kalifan lippuluukun opasteiden mukaan ja näyttämällä varausnumeron lippuluukulla saat sisäänpääsyliput. Päivällä huikeat ja hyvät näkymät pitkälle, ei ruuhkaa klo 14.