Dubai Fountains

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi parasta paikka ihailla Dubain suihkulähteitä

Burj Khalifan juurella sijaitsevat suihkulähteet ovat upea näky. Jopa 150 metrin korkeuteen yltävien suihkulähteiden sanotaan näkyvän useiden kymmenien kilometrien päähän. Tässä kuitenkin parhaan näköalapaikat, jotka sijaitsevat lähempänä suihkulähteitä.

 • Souk Al Bahar

  1. Souk Al Bahar

  Al Baharin alue tarjoaa erinomaiset puitteet shoppailulle ja suihkulähdeshow'n ihailemiselle! Varaa illallinen Burj Khalifaa kohti olevasta ravintolasta ja ihaile upeaa näkymää.

 • Dubai Mall -ostoskeskus, Kinokuniya-kirjakauppa

  2. Dubai Mall -ostoskeskus, Kinokuniya-kirjakauppa

  Oletko lukutoukka? Tässä japanilaisessa kirjakaupassa voit lukea kirjoja myös muilla eri kielillä sekä katsella samalla taustalla näkyviä suihkulähteitä.

 • Dubai Mall -ostoskeskus, rantakatu

  3. Dubai Mall -ostoskeskus, rantakatu

  Dubain järven sijainti tekee siitä erinomaisen paikan ihailla suihkulähdettä lähietäisyydeltä. Hyppää pois abra-veneen kyydistä, osta lippu ja nauti näytöksestä!

 • Souk Al Baharin ja Dubai Mallin välinen silta

  4. Souk Al Baharin ja Dubai Mallin välinen silta

  Shoppailtuasi päivän Dubain ostoskeskuksissa voit mennä väkijoukon mukaan sillalle ja katsella upeasti valaistua vettä sekä kaupunkinäkymää.

 • Dubai Creek

  5. Dubai Creek

  Näe show veneen kannelta! Klo 17.45-23.30 (viimeinen abra-vene lähtee klo 23.00.) voit nähdä suihkulähteet Dubai Creek -lahdelta ja ihailla valoshow'n heijastumista veteen.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Suihkulähteet ovat upea näky ympäri vuoden!

 • Kellonajat

  lltapäiväshow on klo 13.00 ja 13.30 perjantaita lukuunottamatta, jolloin show esitetään klo 13.30 sekä 14.00. Iltaisin show esitetään 30 minuutin välein klo 18.00-23.00.

 • Paljonko show'n näkeminen maksaa?

  Järviristeily maksaa 65 dirhamia per henkilö. Yhdistämällä show'n katselemisen yleiseen Dubain kierrokseen voit säästää rahaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Iltapäivisin klo 13.00 ja 13.30, perjantaisin klo 13.30 ja 14.00. Iltaesitykset klo 18.00-23.00 aina 30 minuutin välein.
 • Hinta
  Ilmainen monelta näköalapaikalta. Järviristeily maksaa 65 dirhamia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole tarpeellinen Dubain suihkulähteillä.
 • Kuinka päästä perille
  Suihkulähteet sijaitsevat Burj Khalifan järvellä, Dubai Mall -ostoskeskuksen sekä rantakadun lähellä Dubain keskustassa.
 • Lisävinkkejä

  • Tarkista vesitaksin aikataulut etukäteen varmistaaksesi paikkasi suihkulähdeshow'n katselemiselle!

Dubai Fountains: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Fountains? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Fountains : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 15 110 arvosteluun

Vaikka päätimme hyvin lyhyellä varoitusajalla Dubaissa osallistua Abu Dhabi Tourille seuraavana päivänä, Ozean Tours järjesti sen järjestäjänä todella täydellisesti. Paljon kiitoksia siitä! Täsmällinen nouto, opas oli egyptiläinen, mutta puhui sujuvaa saksaa ja hänellä oli laajat tiedot Arabiemiirikunnista, minkä hän mielellään jakoi kanssamme. Käytämme mielellämme GetYourGuidea jälleen seuraavalla lomallamme. Toinen vinkki tuleville matkailijoille. Pieni vinkki oppaalle ja kuljettajalle tulisi yksinkertaisesti sisällyttää suunnitteluun. On yksinkertaisesti epäreilua, että annat itsestäsi huolen koko päivän ja lähtee sitten "kiitos"

Hieno päivä, nousi kerrokseen 125 supernopealla hissillä ja meni sitten näköalatasanteelle 124, koska voit odottaa upeita näkymiä. Sitten meni takaisin alas syömään ihanaa ateriaa järvelle päin. Aterian jälkeen kävelimme ostoskeskuksessa, kalaakvaario on mahtava, ja sitten katselimme tanssivia suihkulähteitä klo 1800. Pimeän tullen burj syttyy ja niin myös koko ympäröivä alue. Hieno päivä kiitos.

Ohita jono oli ehdottomasti sen arvoista, vaikka en ole varma, kuinka kauan muut jonot olivat Isäntä, joka vei meidät huipulle, oli ihana, oli 40 minuuttia tasolla 148 ja voisimme viettää niin paljon aikaa kuin halusimme tasoilla 124/125 katselin auringonlaskua tasolta 125, joka oli ihanaa Oli hieno kokemus, mutta en tiedä, kannattaako lisäkustannuksia mennä tasolle 148, näkymä on samanlainen :)

Alhaalla turvatarkastus, joten jätä kaikki mahdollinen ylimääräinen tavara narikkaan. Se ei maksa mitään extraa. Hissi kokemuksena oli jo upea ja perillä mahtavat näköalat. Suosittelen auringonlaskun aikaa, niin näkee valoisasta pimeään.

Ostimme nettiliput kerrokseen 148 ja ne piti vaihtaa paperi lipuksi. Siinä meiltä kysyttiin että halutaanko mennä pientä maksua vastaan 154 kerrokseen? Ja sinne mentiin