Dubai Fountains
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Dubai Fountains: Varaa liput ja kierrokset

Dubai Fountains: Kaikki retket ja aktiviteetit

Dubai: huippunähtävyydet

Kaikki 350 lippua ja kierrosta

Viisi parasta paikka ihailla Dubain suihkulähteitä

Burj Khalifan juurella sijaitsevat suihkulähteet ovat upea näky. Jopa 150 metrin korkeuteen yltävien suihkulähteiden sanotaan näkyvän useiden kymmenien kilometrien päähän. Tässä kuitenkin parhaan näköalapaikat, jotka sijaitsevat lähempänä suihkulähteitä.

Souk Al Bahar
Valokuva: Attila Malarik @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Souk Al Bahar

Al Baharin alue tarjoaa erinomaiset puitteet shoppailulle ja suihkulähdeshow'n ihailemiselle! Varaa illallinen Burj Khalifaa kohti olevasta ravintolasta ja ihaile upeaa näkymää.

Dubai Mall -ostoskeskus, Kinokuniya-kirjakauppa
Valokuva: Tanya Hart @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Dubai Mall -ostoskeskus, Kinokuniya-kirjakauppa

Oletko lukutoukka? Tässä japanilaisessa kirjakaupassa voit lukea kirjoja myös muilla eri kielillä sekä katsella samalla taustalla näkyviä suihkulähteitä.

Dubai Mall -ostoskeskus, rantakatu

Dubai Mall -ostoskeskus, rantakatu

Dubain järven sijainti tekee siitä erinomaisen paikan ihailla suihkulähdettä lähietäisyydeltä. Hyppää pois abra-veneen kyydistä, osta lippu ja nauti näytöksestä!

Souk Al Baharin ja Dubai Mallin välinen silta

Souk Al Baharin ja Dubai Mallin välinen silta

Shoppailtuasi päivän Dubain ostoskeskuksissa voit mennä väkijoukon mukaan sillalle ja katsella upeasti valaistua vettä sekä kaupunkinäkymää.

Dubai Creek

Dubai Creek

Näe show veneen kannelta! Klo 17.45-23.30 (viimeinen abra-vene lähtee klo 23.00.) voit nähdä suihkulähteet Dubai Creek -lahdelta ja ihailla valoshow'n heijastumista veteen.

Sisäpiirin vinkkimme

Paras aika vierailulle

Suihkulähteet ovat upea näky ympäri vuoden!

Kellonajat

lltapäiväshow on klo 13.00 ja 13.30 perjantaita lukuunottamatta, jolloin show esitetään klo 13.30 sekä 14.00. Iltaisin show esitetään 30 minuutin välein klo 18.00-23.00.

Paljonko show'n näkeminen maksaa?

Järviristeily maksaa 65 dirhamia per henkilö. Yhdistämällä show'n katselemisen yleiseen Dubain kierrokseen voit säästää rahaa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Iltapäivisin klo 13.00 ja 13.30, perjantaisin klo 13.30 ja 14.00. Iltaesitykset klo 18.00-23.00 aina 30 minuutin välein.
 • Hinta
  Ilmainen monelta näköalapaikalta. Järviristeily maksaa 65 dirhamia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole tarpeellinen Dubain suihkulähteillä.
 • Kuinka päästä perille
  Suihkulähteet sijaitsevat Burj Khalifan järvellä, Dubai Mall -ostoskeskuksen sekä rantakadun lähellä Dubain keskustassa.
 • Lisävinkkejä

  • Tarkista vesitaksin aikataulut etukäteen varmistaaksesi paikkasi suihkulähdeshow'n katselemiselle!

Dubai Fountains : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.5 / 5
perustuen 45 827 arvosteluun

Rakennus ja näkymä olivat huikeat, mutta jonotus puuduttavaa

Burj Khalifa on huikea kaikessa mahtipontisuudessaan ja näkymä Dubain ylle avautuu henkeäsalpaavana. Jonotus peruslipuilla rakennukseen on kuitenkin puuduttavan pitkä. Aloitimme jonotuksen perjantaina klo 19:15 ja pääsimme sisään 20:45. Eli puolitoista tuntia jonoissa. Olimme hankkineet liput etukäteen ja sisäänpääsy oli varattu klo 20:ksi. Ilman etukäteen ostettuja lippuja, aikaa olisi kulunut huomattavasti enemmän. Jonotukseen kannattaa varata siis hyvät kengät ja riittävästi janojuomaa. Toki, jos kukkaro kestää, niin halutessaan voi ostaa nopean sisäänpääsyn torniin.

Dubai Burj Khalifan pääsylippu: 124. ja 125. kerros Arvostelija:

Paransin varaustamme paikan päällä ja menimme sinne 148. kerrokseen.

Siellä palvelu oli ainakin erinomaista ja näkymät huikeat. Tarjoiltiin juomaa ja ruokaa, oli opastettua kierrosta, valokuvausta ja aikaa sai käyttää niin paljon kuin halusi. Ehdottomasti kannattaa satsata "yläkertaan". Kävimme tullessa myös 124. kerroksessa ja kyllä näkymät sielläkin olivat huikeat mutta muuten tunnelma enemmän kuin valintamyymälässä.

Hienot maisemat, mutta etenkin ilta-aikaan pitkä jonotusaika

Myöhästyimme opastetun ryhmän lähdöstä (paikalla piti olla 19.30, kierros alkoi 20.00 jolloin olimme paikalla) emmekä päässeet enää mukaan. Onnistunut kokemus kuitenkin pitkistä jonoista huolimatta (yhden jomon alussa sai ohitettua ennakkolipulla).

Dubai Burj Khalifan pääsylippu: 124. ja 125. kerros Arvostelija:

vierailu oli tehty erittäin onnistuneesti

Ihmisiä oli paljon mutta siitä huolimatta jonot etenivät ja muutenkin ohjaus pelasi. Vaikka ikkunoilla tungeksi ihmisiä, annettiin kaikille vuorollaan kohteliaasti tilaa ottaa kuvia ja katsoa maisemia

Jonoja, mutta hieno kokemus. Suosittelen.

Kohde erinomainen, mutta henkilökunnalla osin epätietoisuutta varattujen lippujen lunastuksesta. Lisäksi lunastusta piti jonottaa, (kuten lähes kaikkea Dubaissa).