Dubai Frame

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai Frame: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Frame? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Frame : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 767 arvosteluun

Valinnanvaraa

Hop-on hop-off bussi sinällään ideana hyvä, kiertää lähes kaikki kohteen mielenkiitoiset paikat ja kertoo samalla tietoa niistä. Ruuhkaisessa kaupungissa joihin Dubai kuuluu, aikataulut voivat venyä ja vaihdot reiteiltä toiselle eivät aina mene suunnitelmien mukaan. The hop-on hop-off bus as such is a good idea, spins almost all the places of interest and tells travellers about them. In the congested city of Dubai, schedules can stretch and switching from one to another does not always go as planned.

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Erittäin hyvä palvelu, käyttääksesi sitä parhaimmillaan, sinun on kuitenkin hankittava paikallinen puhelinnumero, muuten apuun soittaminen ei ole mahdollista. Pieni puute on, että paketissa ei kerrota, että tasku wifi sinun täytyy mennä hakemaan se terminaalista 3 tai terminaalista 1. Suosittelen kuitenkin sitä.

Hyppäävä linja-auto on hieno tapa nähdä Dubai. Se pysähtyi kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Saimme nähdä Dubain tärkeimmät sivustot ja tehdä ostoksia samanaikaisesti. Ainoa kaatuminen on, että joitain linja-autoista jouduimme odottamaan melko vähän.

Mukava tapa tutustua kaupunkiin! Great bus tour! Lots to see!

Suosittelen tutustumista kaupunkiin tällä tavalla! Näkemistä riittää. Illalla ruuhkat hidastivat ja liikenne oli melkoista. I recommend these bus tours. Nice way to see the most popular places! Traffic was crazy at nights and did affect on timetable.