Lisää päivät

Dubain kulta-souk

Dubain kulta-souk: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dubai: Pienryhmäkaupunkikierros Dubai Frame -lippujen kanssa

1. Dubai: Pienryhmäkaupunkikierros Dubai Frame -lippujen kanssa

Kierros alkaa oppaan noutaen sinut hotelliltasi/valitulta tapaamispaikalta. Kierroksen ensimmäinen pysäkki on Palm Jumeirah, ihmiskäsin rakennettu palmunmuotoinen saari. Pysähdy valokuvaamaan hotelli Atlantikselle, joka seisoo saaren kärjessä. Tältä paikalta näet myös Dubai Marinan veden äärellä hämmentäen arkkitehtuurillaan. Siirry Souk Madinat Jumeirahiin ja koe beduiinikulttuurin charmi markkinoilla. Markkinat herättävät eloon entisen vaihtokulttuurin, joka oli vielä elinvoimainen ennen kaupungin modernisaatiota. Horisontissa näet mahtipontisen Burj Al Arabin. Seuraavaksi matka jatkuu Al Farooq Omar Bin Al Khattabin moskeijalle, joka tunnetaan paremmin Sinisenä moskeijana. Moskeijaa inspiroi Istanbulin Sininen moskeija, joka yhdistää andalusialaisen ja ottomaaniarkkitehtuurin. Moskeijan sisätiloihin mahtuu yli 2000 ihmistä ihailemaan upeita kattokruunuja ja seinäkoristeita. Moskeijavierailun jälkeen näet vanhan Dubain, joka todistaa kaupungin menneisyyden ja erittäin nopean modernisaation. Vieraile Dubainlahdella ja nouse abran kyytiin ylittääksesi lahden. Kiertele kulta- ja maustetoreilla, joiden täyttämät kojut ja kaupat myyvät upeita kultatuotteita ja mausteita. Jatka kierroksen viimeiselle pysäkille, Dubai Framelle. Todista 150 metrin rakennuksen muistuttavan valtavaa valokuvakehystä. Rakennus koostuu kahdesta tornista, jotka yhdistää lasinen silta. Kehyksen toisella puolella voit ihailla vanhaa Dubaita, toisella puolella modernia. Tämän jälkeen saat kuljetuksen takaisin hotellillesi.

Dubai: Dubain Creek ja Soukit katuruoan kanssa.

2. Dubai: Dubain Creek ja Soukit katuruoan kanssa.

Tutustu Dubain Al Fahidin kaupunginosan rikkaaseen historiaan opastetulla kävelykierroksella. Ihaile Dubai Creekin näkymiä perinteisellä abra-veneajelulla, maistele paikallista katuruokaa, siemaile arabialaista kahvia Al Khayma Heritage Housessa ja vieraile kahvi- ja kolikkomuseossa. Tapaa oppaasi Al Khayma Heritage Housessa ja siemaile kuumaa kupillista arabialaista kahvia taatelien, välipalojen ja maukkaan katuruoan kera. Siirry sitten kahvimuseoon ja tutustu kahvin kulttuuriseen merkitykseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Kävele Al Seefin rantakadulla ja ihaile viehättävää moskeijaa. Kulje Al Fahidin kaupunginosan kapeilla kujilla ja ihaile samalla historiallisten rakennusten arkkitehtonista loistoa, joka on vastakkain modernien rakennusten kanssa. Kulje Grand Soukin ohi ja hyppää perinteisen abra-vesitaksin kyytiin kiertoajelulle Dubai Creekissä. Nauti purjehtiessasi panoraamanäkymistä valtaviin kauppalaivoihin ja Dubain pilvenpiirtäjiin. Saavu Spice Soukiin ja koe tarjolla olevien mausteiden ja raaka-aineiden houkuttelevat tuoksut ja eloisat värit. Voit myös kokeilla tinkimistä paikallisten kauppiaiden kanssa. Astu lopuksi Gold Soukiin ja ihastele hienojen korujen, hopean ja jalokivien valikoimaa. Jätä hyvästit oppaallesi ja lähde Dubaista ymmärtäen paremmin Dubain perinteistä kulttuuria ja historiaa glitterin ja loiston lisäksi.

Dubai: Kaupunkikierros Creekillä, Soukilla, moskeijalla ja Burj Al Arabilla.

3. Dubai: Kaupunkikierros Creekillä, Soukilla, moskeijalla ja Burj Al Arabilla.

Aloita kierros vaivattomalla noudolla hotellistasi tai valitsemastasi paikasta ensimmäiselle pysähdyspaikalle The Pointe, Palm Jumeirah - näkymä The Atlantis -hotelliin. Palm Jumeirah on maailman suurin keinotekoinen saari.Palm Jumeirah on maailman suurin keinotekoinen saari. Seuraavaksi rentoudu Sinisen moskeijan seesteisessä ilmapiirissä. Ihaile arkkitehtonista kauneutta, joka on saanut vaikutteita Istanbulin Sinisestä moskeijasta. Kun vaellat rauhallisesti upeiden kupolien keskellä, opi lisää islamilaisista tavoista, kulttuurista ja arkkitehtonisesta merkityksestä asiantuntevilta matkaoppailtamme. Seuraava vierailusi Kulta- ja maustesoukissa, joissa sinulla on runsaasti mahdollisuuksia shoppailuun, soukit ovat tunnettuja laajasta kultakorujen kokoelmastaan, kun taas maustesouk pursuaa aromaattisia mausteita, yrttejä, pähkinöitä, öljyä, sahramia ja niin edelleen. Hyppää Abra-vesitaksin, kaupungin vanhimman liikennevälineen, kyytiin ja ylitä Creek. Seuraavaksi Al Fahidin historiallinen kaupunginosa lumoaa sinut aivan toisella perinteisellä puolella Dubain nykyisin houkuttelevasta elämäntyylistä. Jatka matkaasi Al Khayman perinnetaloon, jossa voit hemmotella makunystyröitäsi aidolla etnisellä emiraattikeittiöllä ja kuulla lisää heidän elämäntyylistään. Vieraile Burj Al Arabin sisätiloissa ja koe ylellisyyttä vierailemalla Dubain ikonisimmassa 7 tähden luksushotellissa. Nauti lämpimästä arabien vieraanvaraisuudesta virkistävän juoman äärellä hotellin ylellisessä loungessa. Kuuntele tarinoita Burj Al Arabin historiasta ja perustamisesta. Seuraa 180 metriä korkeaan hotellin atriumiin, jota pidetään maailman korkeimpana atriumina ja jota ympäröivät upeat kultaiset pylväät. Vieraile hotellin kalleimmassa kuninkaallisessa sviitissä. Kun tutustut hotelliin, pysähdy ottamaan valokuvia upeista arkkitehtonisista taustoista. Vieraile hotellissa ollessasi elämyssviitissä, joka on erityisesti kuratoitu tila, jossa on digitaalisia interaktiivisia laitteita, joiden avulla voit elää uudelleen historiallisia hetkiä. Ennen kuin valmistaudut paluuseen hotellillesi omatoimisesti, nauti taatelien ja kahvin mausta, kun siirryt kohti Burj Al Arab -vierailun loppua.

Dubai: Big Bus Hop-On Hop-Off -kiertoajelu

4. Dubai: Big Bus Hop-On Hop-Off -kiertoajelu

Näe Burj Khalifan, Dubai Mallin, Bastakiyan historiallisen kylän, Al Fahidin linnoituksen, Arabian vanhan soukin, vanhan vahtitornin, Heritage Villagen, kulta- ja maustesoukien, Dubainlahden, Atlantis The Palmin, Souk Madinatin ja Burj Al Arabin kaltaisten nähtävyyksien loisto. Hyppää avokattoisen bussin kyytiin ja katsele vaikuttavia nähtävyyksiä samalla, kun koet menneen ja modernin Dubain viehätyksen. Näe muun muassa Burj Khalifa, 7 tähden Burj Al Arab, Atlantis the Palm, maustetori ja muita nähtävyyksiä. Mene Tulevaisuuden museon ohi ja katsele sen arabialaistyylistä kalligrafiarkkitehtuuria. Voit valita useista eri lipuista, kuten Klassisesta vaihtoehdosta, tai halutessasi hankkia Premium- tai Deluxe-lipun. Premium- ja Deluxe-vaihtoehtoihin kuuluu risteily Dhow-aluksella sekä kierros aavikolla auringonlaskun aikaan. Aavikkokierroksella voit nähdä muuna muassa kameleita, haukkoja ja hevosia. Viivytkö Dubaissa pidempään? Valitse Deluxe-lippu, jonka 5 päivän voimassaolon aikana voit käydä Lost Chambers -akvaariossa sekä Ambassador Lagoonissa. Ihaile Atlantiksen innoittamaa akvaariota, jonka katselupaneelien takaa löytyy yli 65 000 merenelävää joka puolelta maapalloa. Täyden selostuksen sisältävällä audiokierroksella voit nähdä 10 nähtävyyttä kaupungissa. Lähtöjä on päivittäin lähtöpaikalta Dubai Mallista. Kierrokselle voit liittyä myös joltain sen pysäkeistä. Bussien alemmat kerrokset on ilmastoitua ja audio-opastus on saatavilla 12 eri kielellä.

Dubai: City Highlights Pienryhmä opastettu kiertoajelu noutoineen

5. Dubai: City Highlights Pienryhmä opastettu kiertoajelu noutoineen

Koe joitakin Dubain tärkeimmistä kohokohdista tällä opastetulla kierroksella. Tutustu kohokohtiin, kuten Siniseen moskeijaan, The Pointeen, Palm Jumeirahiin ja moniin muihin. Imeydy tämän vilkkaan kaupungin nähtävyyksiin ja tuoksuihin samalla, kun sinua opastetaan intiimissä pienessä ryhmässä ja kuljetetaan mukavassa ilmastoidussa ajoneuvossa. Aloita seikkailusi noutamalla sinut hotellistasi. Aloita pysähtymällä The Pointe at Palm Jumeirahissa, joka on ensimmäinen nähtävyyksemme, ja todista Atlantiksen upea näkymä. Jatka seuraavalle pysähdyspaikalle Burj Al Arabiin, vangitse kuvasi maailman ylellisimmän hotellin Burj Al Arabin taustalta valokuvapysäkiltä. Sen jälkeen sinut ajetaan Al Farooq Omar Bin Al Khattabin moskeijaan, joka tunnetaan yleisesti Sinisenä moskeijana. Istanbulin Sinisen moskeijan innoittaman moskeijan suunnittelussa yhdistyvät andalusialainen ja ottomaanien arkkitehtuuri, ja moskeijaan mahtuu yhtä aikaa noin 2000 rukoilijaa. Jatka Dubai Frameen, joka on maailman suurin, ja nauti sisäänpääsystä todistaaksesi upeat näkymät vanhaan ja uuteen Dubaihin. Ohita Grand Souk ja hyppää perinteisen abra-vesitaksin kyytiin kiertoajelulle Dubai Creekissä. Nauti panoraamanäkymistä valtaviin kauppalaivoihin ja Dubain pilvenpiirtäjiin purjehtiessasi.

Dubai: 24, 48 tai 72 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

6. Dubai: 24, 48 tai 72 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

Koe Dubain kohokohdat bussikierroksella, joka sisältä rajoittamattoman hop-on hop-off -oikeuden. Lippu on voimassa joko 24, 48 tai 72 tunnin ajan, joiden sisällä voit oppia matkakohteestasi omaan tahtiisi. Saatavilla on kaksi kierrosreittiä, joiden varrella sijaitsevat kaikki Dubain merkittävimmät kohteet ja monumentit. Näe muun muassa Burj Al Arab, Burj Khalifa, Dubain venesatama, Palm Jumeirah, Dubai Mall, Dubai Frame sekä JBR the Beachin The Walk. Avokattoisen bussin kyydistä näet parhaat mahdolliset näkymät samalla, kun opit Dubaista useilla kielillä saatavilla olevan audio-opastuksen avulla. Halutessasi varaa kierrokseen premium-lisä, jonka avulla voit vierailla Lost Chambers Aquariumissa ja käydä dhow-risteilyllä Al Seefissä. Punaisen historiallisen reitin pysäkit: 1. Dubai Mall 2. Museum of the Future 3. Al Seefin alue4. Historiallinen Al Fahidi alue 5. Dubai Museum 6. Vanha Souk 7. Al Shindagha -museo 8. Kultasouk ja Maustesouk 9. Riviera Hotel 10. Dubainlahden joki11. Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers12. Dubai Frame Zabeel Park Sininen Marina-reitti ja sen pysäkit: 1. Dubai Mall2. Souk Madinat Jumeirah Burj Al Arab3. Atlantis The Palm4. Fairmont The Palm5. Dubai Marina Mall6. JBR The Beach7. Marina Promenade8. Grosvenor House Dubai9. Infinity Tower10. Mina Seyahi11. Mall of the Emirates Iltakierros ja auringonlaskun kierros 1. Dubai Mall2. Mina Seyahi3. Atlantis The Palm4. Madinat Jumeirah5. Mall of the Emirates

Dubai: Vanhan ja uuden kaupungin kierros & Sininen moskeija

7. Dubai: Vanhan ja uuden kaupungin kierros & Sininen moskeija

Kierroksesi alkaa noudolla hotelliltasi tai muusta valitsemastasi paikasta ilmastoidulla autolla. Ensimmäisenä kohteena on Palm Jumeirah - ihmisen rakentama saari, joka on palmun muotoinen. Voit pysähtyä täällä luksushotelli Atlantikselle ottamaan valokuvia. Seuraavaksi suunnataan Souk Madinat Jumeirahille, joka takaa sinulle aidon kulttuurisen kokemuksen ja silmäyksen Dubain muinaiseen elämänmenoon. Soukista matka jatkuu maailmankuululle luksushotellille Burj Al Arabille, jossa voit ottaa upeita valokuvia. Jatka sitten Siniselle moskeijalle, joka tunnetaan Al Farooq Omar Bin Al Khattabin moskeijana. Tämä uskonnollinen pyhäkkö syntyi ottomaanien ja Andalusian arkkitehtuurin tyylien innoittamana. Pyhäkössä on mahtava sisustus kattokruunuineen päivineen, ja sieltä löytyy lähes 40 000:nen kirjan kirjasto eri uskonnoista. Sitten on aika tutkia vanhaa Dubaita ja joenvartta - paikkaa mistä kaikki alkoi. Hyppää perillä abraan, perinteiseen vesitaksiin ja kaupungin vanhinpaan liikkumismuotoon, ja ylitä vesistö. Vieraile Gold Soukilla, kultabasaarilla, ja ihaile sen laajaa jalokivivalikoimaa. Käy myös maustesoukilla tuoksuttelemassa aromaattisia mausteita, yrttejä, pähkinöitä, öljyjä, sahramia ja paljon muuta. Kierroksen päätteeksi voit joko jäädä soukiin, tai matkata takaisin hotellillesi tai valitsemaasi paikkaan.

Dubai: Vanhakaupunki, paikalliset markkinat ja Creek-kierros veneajelulla.

8. Dubai: Vanhakaupunki, paikalliset markkinat ja Creek-kierros veneajelulla.

Tutustu Dubain Al Fahidin kaupunginosan rikkaaseen historiaan opastetulla kävelykierroksella, ihaile Dubai Creekin näkymiä perinteisellä abra-veneajelulla, siemaile arabialaista kahvia Al Khayma Heritage Housessa ja tutustu Dubai Spice Soukiin ja Gold Soukiin tällä yhdistelmäretkellä. Tapaa oppaasi tapaamispaikalla ja siemaile kuumaa kupillista arabialaista teetä tai kahvia taateleiden, välipalojen ja kamelinmaitosuklaan kera. Siirry sitten kahvimuseoon ja tutustu kahvin kulttuuriseen merkitykseen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Vieraile kolikkomuseossa, kävele sitten Al Seefin rantakadulla ja ihaile viehättävää moskeijaa. Kulje Al Fahidin kaupunginosan kapeilla kujilla ja ihaile samalla historiallisten rakennusten arkkitehtonista loistoa, joka on vastakkain modernien rakennusten kanssa. Kulje Grand Soukin ohi ja hyppää perinteisen abra-vesitaksin kyytiin kiertoajelulle Dubai Creekin ympäri. Nauti purjehtiessasi panoraamanäkymistä valtaviin kauppalaivoihin ja Dubain pilvenpiirtäjiin. Saavu Spice Soukiin ja koe eri puolilta maailmaa peräisin olevien mausteiden houkuttelevat tuoksut ja eloisat tuoksut. Jatka Dubain museon kautta (tällä hetkellä suljettu remontin vuoksi) tekstiilisukkiin, jossa on tuotteita useista sivilisaatioista. Vieraile seuraavaksi Gold Soukissa, joka sijaitsee aivan maustesukin vieressä. Valmistaudu tinkimään kauppiaiden kanssa puhtaimmasta kullasta ja ihailemaan tämän arvokkaan metallin erilaisia malleja. Kierros päättyy Kultasukin päähän.

Dubai: Premium Walking Tour vesitaksilla ja emiraattiruoalla

9. Dubai: Premium Walking Tour vesitaksilla ja emiraattiruoalla

Käy opastetulla kierroksella Dubain kuuluisilla nähtävyyksillä, kuten Al Fahidin historiallisella alueella, Al Seef -kadulla ja Gold Soukissa. Käy maistamassa perinteistä teetä ja kahvia Al Khayma Heritage -ravintolassa ja aja Abra-vesitaksilla Dubai Creekiä pitkin. Ole tervetullut arabialaisella teellä Al Khayma Heritage -ravintolassa, jossa myöhemmin voit myös maistaa luqaimatia (arabialaisia makeita nyyttejä), Ragagagia (perinteistä emiraattien kotitekoista leipää) ja kamelimaitojäätelöä. Käy myöhemmin tutustumassa tarkemmin tähän Michelin Bib Gourmand -palkittuun ravintolaan ja opit lisää arabialaisesta kulttuurista ja elämäntavasta. Ihaile perinteisiä sisätiloja ja arkkitehtuuria. Kuuntele asiantuntijaoppaasi, joka kertoo tarinoita siitä, miten Arabiemiraatit on kehittynyt teltta-aavikolta Marsiin asti. Tutustu emiraattien makuuhuoneeseen antiikkiesineineen ja ihaile arkkitehtuurin kehitystä ravintolan telttajäljennöksestä perinteisiin taatelipalmujen lehdistä tehtyihin Arishin rakennuksiin ja megarakennukseen. Kokeile hennamaalausta samalla kun hemmottelet itseäsi perinteisellä arabialaisella muodonmuutoksella. Sitten suuntaa kohti Al Fahidin historiallista aluetta. Kuljeskele veden äärellä Al Seef -kadulla ja nauti rauhallisesta ilmapiiristä paikallisine kauppoineen. Pysähdy kahvimuseossa ja juhli tärkeää osaa arabialaisesta kulttuurista. Tutustu läheiseen moskeijaan ja ihaile sen arkkitehtonista tyyliä. Tee matka Abra-vesitaksilla pitkin Dubai Creekiä. Katsele, kuinka Dubain taivaanrannan laivat ja rakennukset kulkevat ohitsesi. Jätä vesitaksi ja astu Gold Soukiin tutustumaan kultakorujen kokoelmiin.

Dubai: Dubai Creek Cruise -retkellä Dubai Creek -risteilyllä

10. Dubai: Dubai Creek Cruise -retkellä Dubai Creek -risteilyllä

Tutustu Dubaihin tällä opastetulla kiertoajelulla vanhaan kaupunkiin, johon liittyy venekierros Dubai Creekillä. Ihaile kaupungin historiallisia kaupunginosia, tutustu perintötaloihin ja museoihin ja maistele katuruokaa paikallisilla markkinoilla. Aloita kokemuksesi kävelemällä Al Seefin kaupunginosassa, joka sijaitsee Dubai Creekin varrella. Siellä oppaasi esittelee sinulle kuninkaallisen perheen, heidän historiansa, elämäntyylinsä ja kulttuurinsa. Vieraile sitten historiallisella Al Fahidin kaupunginosalla, jossa voit tutustua perintötaloihin ja museoihin ja kokea, miten paikallisten esi-isät elivät arkeaan. Astu sisään joihinkin taloihin ja maista arabialaista kahvia ja teetä samalla kun opit islamista ja paikallisten harjoittamasta kulttuurista. Jatka matkaasi Bur Dubain Grand Soukin läpi ja maista paikallista katuruokaa ja valitsemaasi tuoremehua. Kun olet maistanut paikallista ruokaa, lähde Dubai Creekiin, jossa voit tehdä maisemaristeilyn perinteisellä Abra-nimisellä veneellä. Nauti Deira Dubain kohokohdista, kuten Spices Soukista ja Gold Marketista.

Saatavilla olevat aktiviteetit

79 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 5

Dubain kulta-souk: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain kulta-souk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain kulta-souk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 16 313 arvosteluun

Ensin kuljettaja oli vartin verran myöhässä, sitten jouduimme hakemaan muut osallistujat lentokentältä, mikä tarkoitti, että kiertue saattoi alkaa vasta tuntia suunniteltua myöhemmin. sitten meidän piti vaihtaa toiseen bussiin, jolla sitten ajoimme. Sitten bussin ilmastointi epäonnistui ja oli uskomattoman kuuma. ja valokuvauspysäkit olivat hyvin lyhyitä. Kuten kuvauksessa, luvatut 5-10 minuuttia, jotka eivät aivan riitä kuvaamaan itseäsi ja näkyä. Loppujen lopuksi kiertue kesti neljä tuntia (1h siellä + 3h kiertue) eikä niinkuin kuvauksessa mainittu 2. Kokonaisuudessaan kuitenkin mitä kiertue oli luvannut, täydellinen lyhytaikaiseen oleskeluun 2 lennon välillä

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.