Dubain kulta-souk

  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
26 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Dubain kulta-souk: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain kulta-souk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain kulta-souk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 845 arvosteluun

Se oli kaikkea mitä voimme toivoa. Opas oli todella hyvä selittäen meille Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien historiaa ja kulttuuria. Hänen englanninsä on erinomainen. Ja hän oli todella kärsivällinen ja omistautunut koko kiertueelle. Hän antoi meille vinkkejä tavaroiden ostamiseen, antoi meille mahdollisuuden kokeilla vähän kaikkea mitä näimme ympäri ja huolehtii kaikista kuljetuksista. Suosittelen tätä kiertoajelua saadaksesi vähän ymmärrystä siitä, miten tämä kaupunki on tullut, ja jotkut sisälle kauhaan Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin yleensä

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Hyppäävä linja-auto on hieno tapa nähdä Dubai. Se pysähtyi kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Saimme nähdä Dubain tärkeimmät sivustot ja tehdä ostoksia samanaikaisesti. Ainoa kaatuminen on, että joitain linja-autoista jouduimme odottamaan melko vähän.

Hämmästyttävä! Saimme nähdä kaiken tarvittavan henkilökunnan.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, se on täydellinen