Tekemistä kohteessa
Dubai

Vanha ja moderni kohtaavat upealla tavalla aavikon keskellä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

10 nähtävyyttä Dubaissa, joita ei kannata jättää väliin

Dubain kunnianhimoiset ja luovat rakennusprojektit ovat nostaneet sen nopeasti maailman huippukaupunkien joukkoon. Tässä lista aavikkokaupungin parhaimmista nähtävyyksistä.

 • Burj Khalifa

  1. Burj Khalifa

  829,8 metriä korkea Burj Khalifa on maailman korkein rakennus. Vieraile 124. kerroksen näköalatasanteella ja katsele painovoimaa uhkaavia maisemia.

 • Dubain suihkulähteet

  2. Dubain suihkulähteet

  Dubai Fountains -suihkulähteen takana on sama tiimi, joka on suunnitellut myös Las Vegasin Bellagio-suihkulähteet. Istahda läheiseen kahvilaan ja ihaile upeaa suihkulähdeshow'ta.

 • Burj Al-Arab

  3. Burj Al-Arab

  Dubain Burj Al-Arab on maailman korkein hotelli. Mikäli sinulla ei ole varaa 15 000 dollarin luksussviittiin, voit käydä esimerkiksi herkuttelemassa vedenalaisessa ravintolassa mereneläinten ympäröimänä!

 • Palmusaaret

  4. Palmusaaret

  Rannikolla sijaitsevilta palmunmuotoisilta saarilta löytyvät Palm Jumeirahin luksushuvilat ja vesipuisto. Saarista suuremman, Palm Jebel Alin rakennusurakka on vielä keskeneräinen.

 • The World Dubai

  5. The World Dubai

  2,5 kilometriä rannikolta sijaitseva The World Dubai on keinotekoinen maailman kartan muotoinen saaristo. Nämä 300 minisaarta ovat yksityissijoittajien henkilökohtaisessa käytössä.

 • Jumeirahin ranta

  6. Jumeirahin ranta

  Aurinko hellii Dubaissa vierailevia lämpimästi. Suuntaa Jumeirahin rannalle, joka on kaupungin paras ranta. Sen hotellit muodostavat jokaiselle Dubain vierailijalle hyvän tukikohdan, josta tehdä päiväretkiä muihin kaupunginosiin.

 • Dubainlahti

  7. Dubainlahti

  Lahti jakaa Dubain kahteen kaupunkiin, pohjoiseen Deiraan ja eteläiseen Bur Dubaihin. Vieraile dhowsatamassa, jossa jotkin kalastusdhowit ovat olleet ankkuroituneena yli sadan vuoden ajan.

 • Dubai Museum -museo

  8. Dubai Museum -museo

  Dubain museo sijaitsee 1700-luvulta peräisin olevassa Al-Fahidin linnoituksessa. Tutustu Emiraattien öljybuumin vaikutuksiin ja tutustu perinteisiin kansansoittimiin.

 • Dubai Mall -ostoskeskus

  9. Dubai Mall -ostoskeskus

  Luksuskaupungin Dubai Mall -ostoskeskus on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Sisältä voit löytää muun muassa sisäänkäynnin Burj Dubaihin, luisteluradan, pelikeskuksen sekä elokuvateatterin.

 • Dubain venesatama

  10. Dubain venesatama

  Kolmen kilometrin leveydelle levittäytyvä Dubain venesatama on valmistuttuaan maailman suurin keinotekoinen venesatama, joka palvelee yli 12 000 asukkaan ja turistin tarpeita.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka monta päivää Dubaissa kannattaa viettää?

  Dubain merkittävimmät nähtävyydet voi nähdä 3-4 päivässä, jollet ole erityinen arkkitehtuurin ystävä. Suunnittele etukäteen kohteet, jotka haluat nähdä. Pidä mielessä, että toukokuusta syyskuuhun lämpötila Dubaissa nousee hyvin korkealle.

 • Missä Dubaissa kannatta majoittua?

  Kaupungissa on useita vaikuttavia luksushotelleja. Dubaissa on vaihtoehtoja myös tiukemman budjetin matkustajille. Tee illallisvaraus Burj Al-Arabin ravintolaan tai pistäydy iltapäiväcocktaililla The Address Downtown Dubai -hotellilla ja ihaile upeaa Burj Khalifaa.

 • Pidä kulttuurierot mielessäsi

  Ensimmäistä kertaa Dubaissa vierailevan matkustajan mielestä kaupungin ja kulttuurin säännöt saattavat tuntua eriskummallisilta. Pukeudu konservatiivisesti ja peitä olkapääsi. Julkisia hellyydenosoituksia ei Dubaissa katsota hyvällä, eikä alkoholia saa nauttia muualla kuin sitä varten tarkoitetuissa baareissa.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Arabia
 • Rahayksikkö
  AED
 • Aikavyöhyke
  UTC (+04:00)
 • Maakoodi
  +971
 • Paras aika vierailla
  Dubaissa kannattaa vierailla keväällä tai syksyllä, jolloin lämpötilat ovat mielyttävällä tasolla.

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 176 846 arvosteluun

Kiertue antoi sinulle täysin erilaisen, ainutlaatuisen näkymän kaupunkiin. Miehistö oli erittäin mukavaa ja ruoka oli herkullista. Suosittelemme kiertuetta kaikille, jotka matkustavat Dubaihin! Ehdoton kohokohta vierailustamme.

Najeeb Khan made out the best experience with camels, sandboarding and desert drive! We enjoyed so much and had such a party in the desert

Ruoka on hienoa. Näkymä on loistava. Tunnelma on rentouttava. Ihanteellinen kauniiden lomakuvien ottamiseen

The trip was nice. Pick-up from hotel was great and small size of the group as well.

Sovitusti meni kaikki. Ehkä ruokailussa liikaa ostotyrkytystä..