Päivämatka

8 tunnin kierros Dubaissa ja Burj Khalifa -elämys

Aktiviteetin tarjoaja: Sindbad Tourism L.L.C

8 tunnin kierros Dubaissa ja Burj Khalifa -elämys

Aktiviteetin tarjoaja: Sindbad Tourism L.L.C
Säästä jopa 25 %

alkaen 184,02 € 138,01 € per henkilö

Tutustu vanhan Dubain nähtävyyksiin ja uuden kaupungin moderneihin nähtävyyksiin. Dubaissa on paljon löydettävää, perinteisistä soukeista uraauurtavaan arkkitehtuuriin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, saksa
Sisältää noudon.
Tapaa oppaasi/kuljettajasi majoituspaikkasi aulassa. Nouto tapahtuu 10-15 minuutin kuluessa varaamastasi ajasta.

Elämys

Kohokohdat
 • Koe Dubain historia Al Fahidin museossa ja kulta- ja maustesoukeilla
 • Ota perinteinen vesitaksi abra yläkaupungista alakaupunkiin
 • Pysähdy ihastelemaan Palm Jumeirahin tekosaaren Atlantis the Palm -hotellia
 • Nauti vapaa-ajasta Dubai Mallilla ja näe tanssivat suihkulähteet
 • Käy Burj Khalifassa ja Dubain akvaariossa
Koko kuvaus

Tutustu Dubain perinteisiin ja nykyaikaisiin puoliin paikallisen oppaan johdolla kokopäiväretkellä. Pysy viileänä koko päivän ilmastoidussa ajoneuvossa ja nauti sisältyvistä pääsylippujen hinnoista useisiin nähtävyyksiin sekä nouto ja kyyditys hotellista.

Hyvinvointimatka on ilmainen.

Kyytiin noustuasi voit aloittaa kierroksen tutustumalla nopeasti Dubai Creekiin ennen kuin tutustut Bastakayan kulttuuriperintöalueeseen arabialaisine tuulitorneineen.

Sitten vieraile kauniilla Al-Fahidin historiallisella naapurustolla, joka on peräisin 1800-luvun puolivälistä. Tutustu perinteisiin taloihin, jotka on rakennettu kivestä, kipsistä, teakista, santelipuusta, lehdistä ja palmupuusta. Tutustu kujiin, polkuihin ja julkisiin aukioihin, jotka erottavat talot toisistaan ja tekevät kaupunginosasta luonnollisen monimuotoisen.

Ylitä Bur Dubaista Deira Dubaihin perinteisellä vesitaksilla eli abralla. Kävele sitten mauste- ja kultasukkeissa ja ihastele tarjolla olevien tavaroiden moninaisuutta. Jatka matkaa Jumeirahin moskeijaan ja Burj Al Arabiin, joka on tunnettu sen tunnusomaisesta siluetista, joka muistuttaa kohoavaa purjetta.

Nauti vapaa-aikaa teelle tai kahville Madinat Jumeirah Soukissa, joka on autenttinen jäljitelmä muinaisesta kauppapaikasta ja jossa on perinteinen Lähi-idän tunnelma. Suuntaa sitten puolikuun muotoiselle, ihmisen muovaamalle Palm Jumeirah -saarelle. Pysähdy Atlantis The Palm -hotellin edessä, joka on Palm Jumeirah -saaren keskipiste.

Pysähdy Atlantis The Palm -hotellin edessä.

Palm Jumeirah on maailman luonnonkaunein keinotekoinen keinotekoinen saari, ja se tarjoaa muun muassa maailmanluokan majoitusmahdollisuuksia, yksityisiä huviloita, asuinhuoneistoja, rantoja, vesiurheiluaktiviteetteja ja ravintoloita. Vieraile seuraavaksi Atlantiksen akvaariossa.

Vieraile Atlantiksen akvaariossa.

Kokeile Dubain ainutlaatuista kauneutta Dubai Marina Walk -kävelykadulta, jota monet kutsuvat pieneksi Manhattaniksi monien pilvenpiirtäjien vuoksi. Löydät paljon erilaisia ruokia tarjoavia ravintoloita Marina-kanavan edustalta, jossa on tarjolla vene-, jahti- ja dhow-ajeluja.

Ajele pitkin Sheik Zayed Roadia, jota reunustavat vielä useammat pilvenpiirtäjät, ja pysähdy Dubai Mallissa kokeilemaan hienoja ruokia ja ostosmahdollisuuksia ja astu sisään Burj Khalifaan, joka on 828 metriä korkea upea teräsrakenne ja maailman korkein rakennus.

Hyväksyttiin myös Dubai Mallissa.

Vapaa-aikaa Dubai Mallissa iltaan asti ja voit katsella tanssivaa suihkulähdettä. Kyseessä on maailman suurin tanssiva suihkulähde, ja se on synkronoitu klassisen, arabialaisen ja kansainvälisen musiikin tahtiin. Illan päätteeksi sinut viedään takaisin hotellillesi.

Sisältää
 • Hotellin nouto ja kotiinkuljetus
 • Kuljetus ilmastoidulla ajoneuvolla
 • Paikallinen opas
 • Lippu Abran vesitaksimatkalle
 • Pääsylippu Atlantin akvaarioon
 • Pääsylippu Burj Khalifaan
 • 1 pullo virvoitusjuomaa ja vettä
 • Ruoka ja lisäjuomat
 • Lisäpääsyliput

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 1452 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,7/5
 • Kuljetus
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Turvallisuus
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kun Intiassa kävin ostoksilla DuBai.Souk-ostoskeskuksessa, opas vei meidät maustekauppaan ja ostin mausteita. Kun kerroin omistajalle, mitä halusin, hän alkoi laittaa tiedot pusseihin ja sitten näytti minulle kuitin. kaupan omistaja ei koskaan kertonut minulle hintoja. Kunnes näin kuitin. Se maksoi 300 dollaria 3 pienestä maustepussista. Tunsin, että minua käytettiin hyväksi. Oppaamme sattui kävelemään sisään katsomaan, onko minulla ongelmia. Hän auttoi minua saamaan omistajan mitätöimään kaupan. Lopulta suostuin 100 dollariin. Ja sain kuitin. Luultavasti maksoin silti enemmän kuin olisi pitänyt. En ole varma, tunsiko opas tämän kaupan omistajan, mutta minusta tuntui, että jotain oli todella vialla. Luotin siihen, että opas vei meidät hyvämaineiselle omistajalle, joten tämän ei olisi koskaan pitänyt tapahtua. Olen oppinut tästä kokemuksesta. Älä luota keneenkään.

Lue lisää

13. joulukuuta 2022

Itse asiassa antaisin sille 4,5 tähteä, jos se olisi mahdollista, se oli todella hieno kiertue, joka kattoi melkein koko kaupungin. Opas oli mukava, hän selitti kaiken hyvin ja oli myös nokkela. Onnistuimme näkemään monta paikkaa yhdessä päivässä, mikä olisi mahdotonta yksin ilman autoa. Joten kaikki oli hienoa pientä yksityiskohtaa lukuun ottamatta - kuljettaja ei hakenut ystävääni, joka yöpyi hieman kaupungin ulkopuolella, joten hänen oli otettava taksi. Tämä olisi ok, jos he olisivat ilmoittaneet hänelle edellisenä iltana, ei aamulla, kun hän odotti noutoa. Tästä syystä hän jätti kiertueen ensimmäisen puolituntia väliin. Toivon myös, että olisimme viettäneet enemmän aikaa ensimmäisellä pysäkillä historiallisessa keskustassa ja markkinoilla - se oli erittäin aito.

Lue lisää

13. marraskuuta 2022

Wir haben vor ein paar Tagen die Tour mit Amira gemacht und waren dank der guten Bewertungen sehr gespannt und wurden auch nicht enttäuscht Sie war super lieb und freundlich und hat sich sehr viel Mühe gegeben. Wir konnten viel sehen und haben auch noch einiges über Dubai erfahren, was wir so noch garnicht wussten. Alles war super organisiert und hat von Abholung bis Rücktransfer reibungslos geklappt. Hat sich auf jeden Fall gelohnt und wir können die Tour nur weiter empfehlen

Lue lisää

23. tammikuuta 2023

Käännä

Tuotteen tunnus: 57662