Valitse päivämäärät
Dubai

Audio-oppaat

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Seikkailut
  • Päiväretket
29 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 29

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 28 115 arvosteluun

Yksinkertaisesti loistava kokemus kaikinpuolin! Erinomaisen ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta, jolla on myös hyvät tiedot venesatamasta ja sen rakentamisesta, joten älä epäröi puhua heille. He ovat myös enemmän kuin valmiita ottamaan matkustajille valittamatta useita ryhmäkuvia.Bbq valmistetaan tuoreena jahdilla ja on enemmän kuin runsas lounaalle. Upeat näkymät kauniisti esitellyllä jahdilla, joka tarjoaa myös varjoisia alueita polttavalta auringolta.

Hämmästyttävä kokemus! Olin hermostunut lennosta, mutta ei todellakaan tarvinnut olla. Kaikki oli todella ammattimaista ja koko kokemus alusta loppuun kesti noin tunnin. Olimme onnekkaita, sillä helikopterissamme oli 5 istuinta, joten vain yhdellä henkilöllä ei ollut ikkunapaikkaa, mikä oli mukavaa. Kannattaa tehdä ja suosittelen kaikille Dubaihin lomaileville.

Varattu kotona ja löytyi erittäin helposti. Lisäksi vierailusta Hotel Atlantiksessa on tullut jotain hyvin erikoista. Mikä ei vielä toimi, on erilaisten ilmaisten WLAN-liittymien rekisteröinti. Täältä pääset tekstiviestillä. Juuri tämä on pois päältä, kun tulet Euroopasta

Kiertue antoi sinulle täysin erilaisen, ainutlaatuisen näkymän kaupunkiin. Miehistö oli erittäin mukavaa ja ruoka oli herkullista. Suosittelemme kiertuetta kaikille, jotka matkustavat Dubaihin! Ehdoton kohokohta vierailustamme.

Ruoka on hienoa. Näkymä on loistava. Tunnelma on rentouttava. Ihanteellinen kauniiden lomakuvien ottamiseen