Valitse päivämäärät
Dubai

Alennukset ja kylkiäiset

Alennukset ja kylkiäiset: Suosikit / Dubai

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Dubai, Alennukset ja kylkiäiset

Alennukset ja kylkiäiset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Dubai?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Dubai ovat:

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 1 365 arvosteluun

Ei mitään hienoa, kun olet käynyt New Yorkissa tai muissa suurissa kaupungeissa, mutta se on yksi Dubain pakollisista paikoista. Pääsy nimeltä "AT THE TOP" on erittäin helppo löytää Mallin pohjakerroksessa "TISSOT"-kyltin edestä. Varaa reilu tunti ensimmäiseen jonoon saapumisen ja huipulle saapumisen välillä, ja se oli ruuhka-ajan ulkopuolella (14.00), joten jos haluat nähdä auringonlaskun... ota marginaali .

Se on hieno kokemus, mutta sinun täytyy todella varata aikaa vierailulle. Ajanvarauksesta huolimatta joudut jonottamaan. Ennen sisäänkäyntiä ja sitten matkalla ylös. Mutta näkymä on upea, samoin kuin tornin ympärillä oleva alue. Lippujen hinnat vaihtelevat ilmeisesti kysynnän mukaan ja voivat vaihdella suurestikin.

Valkoinen moskeija ja Louvre-museo ovat näkemisen arvoisia. Tämä järjestetty matka on täydellinen, jos haluat pakata päivän kulttuurin pariin. Oppaamme Ziad oli ystävällinen ja asiantunteva. Se oli ilo kaikkialla.

Wonderful views and an amazing place to watch the water show! Enjoyed the ride and the quality-price ratio is more than on point on this boat trip :)

olimme erittäin tyytyväisiä, kaikki vinkit olivat erittäin hyödyllisiä ja muutoksista ilmoitettiin nopeasti