Valitse päivämäärät
Dubai

Alennukset ja tarjoukset

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
78 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 78

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Dubai, Alennukset ja kylkiäiset

Alennukset ja kylkiäiset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Dubai?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Dubai ovat:

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 1 365 arvosteluun

Suosittelen lämpimästi! Säästimme paljon tämän passin ansiosta (5 valittua aktiviteettia) Päätimme käyttää sitä MotionGate Dubaissa (600 aed kahdelle ilman lippua), Aquaventureen (myös 600), At the Top Burj Khalifassa (~500 aed), Dubain veden alla Dubai Mallin eläintarha ja akvaario (~ 500 aed) sekä Ski Dubai (~ 500 aed). Jos olisimme ottaneet tehtävät yksitellen ilman tätä passia, olisimme voineet tehdä vain 3. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä.

Ei mitään hienoa, kun olet käynyt New Yorkissa tai muissa suurissa kaupungeissa, mutta se on yksi Dubain pakollisista paikoista. Pääsy nimeltä "AT THE TOP" on erittäin helppo löytää Mallin pohjakerroksessa "TISSOT"-kyltin edestä. Varaa reilu tunti ensimmäiseen jonoon saapumisen ja huipulle saapumisen välillä, ja se oli ruuhka-ajan ulkopuolella (14.00), joten jos haluat nähdä auringonlaskun... ota marginaali .

Valkoinen moskeija ja Louvre-museo ovat näkemisen arvoisia. Tämä järjestetty matka on täydellinen, jos haluat pakata päivän kulttuurin pariin. Oppaamme Ziad oli ystävällinen ja asiantunteva. Se oli ilo kaikkialla.

Wonderful views and an amazing place to watch the water show! Enjoyed the ride and the quality-price ratio is more than on point on this boat trip :)

olimme erittäin tyytyväisiä, kaikki vinkit olivat erittäin hyödyllisiä ja muutoksista ilmoitettiin nopeasti