Valitse päivämäärät

Dubai Arkkitehtuuri

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Muut elämykset
  • Yhdistelmäkierrokset
83 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 5 485 arvosteluun

Heidät määrättiin väärään jonoon, jonka pystyimme sitten selvittämään! Piti vain vaihtaa lippuja. Sen jälkeen kävit kaiken läpi suhteellisen nopeasti! Kaikki sujuu nopeasti ja näkymästä pääsee nauttimaan joka puolelta. Kalliimmat liput ovat sen arvoisia! Pienet makeiset kahvilan kanssa olivat kohdillaan, tuntui hyvältä!! Tarvitset 1,5 tuntia nähdäksesi kaiken, ottaaksesi kuvia...! Istua vähän ja antaa kaiken upota sisään oli myös täysin mahdollista. Kirkas, aurinkoinen sää oli meille tärkeämpää kuin kaiken näkeminen auringonlaskun aikaan! Olimme onnekkaita ☀️ Kaiken kaikkiaan hieno kokemus!

Olimme Topilla klo 10.30, siellä oli paljon liikennettä, mutta siitä oli helppo selviytyä. Upea näkymä, pakollinen kaikille! Akvaariota voi ihailla myös ulkopuolelta, mutta tunnelin läpi kulkevassa polussa on silti viehätysvoimansa ja olet vielä lähempänä eläimiä. Yhdistelmä eläintarhan kanssa on myös hyvä, olet eri trooppisilla vyöhykkeillä ja olet hyvin lähellä eläimiä. Kaiken kaikkiaan suositellaan yhdistelmänä!

Mikä mahtava kombo! Burg khalifa ei tuottanut pettymystä ja kiireisyydestä huolimatta henkilökunta hallitsi jonot tehokkaasti, emmekä odottaneet kauan. Hissi oli nopea ja näkymät upeat, mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Dubai on kehittynyt ja kaiken näkeminen ylhäältä lisää Dubain kokoa. Suosittelemme

Jos tulet Dubaihin, tämä on pakko käydä. Hintaa on, mutta on sen arvoinen.

Vaikka ihmisiä oli paljon, jonotus meni varsin nopeasti.