1. Arabiemiirikunnat
 2. Dubai
 3. Burj Khalifa

Dubai Burj Khalifan pääsylippu: 124. ja 125. kerros

Tuotteen tunnus: 49019
Näytä galleria
Sertifioitu
Todista unohtumattomia, panoraamanäkymiä yli Dubain ikonisen Burj Khalifan, maailman korkeimman rakennuksen näköalatasanteelta. Anna suusi aueta ammolleen, kun hissi vie sinut 125. kerrokseen ja näet 360 astetta yli Persianlahden.
Tietoa tästä lipusta
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Kupongit on vaihdettava lippuihin.
Kesto: 1,5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Audio-opas/kuulokkeet
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, japani, arabia, venäjä
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Valitse osallistujat, päivä ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Näe Dubai maailman korkeimman pilvenpiirtäjän, Burj Khalifan, huipulta
 • Hurauta 125. kerrokseen maailman nopeimmalla hissillä
 • Ihaile Dubain maisemia ja Persianlahtea
 • Katso auringon laskevan yli kaupungin taivaankannella sijaitsevalta näköalatasanteelta
 • Ihaile vierailusi aikana Dubai Fountain -suihkulähdettä erinomaisilta katselupaikalta
Koko kuvaus
Hurauta pilviin maailman nopeimmalla hissillä ja valloita Dubain ikoninen Burj Khalifa -pilvenpiirtäjä. Kyyti 125. kerrokseen on "must" kaikille, jotka haluavat ruksata tämän kohteen bucket listiltään: Burj Khalifa on myös maailman korkein rakennus. Näky kilometrien päähän näköalatasanteen parvekkeelta on sykähdyttävä hetki, jota et unohda.

Taivaanrantaa hallitseva Burj Khalifa kohoaa Dubain kaupungin ylle huimaavaan 830 metrin korkeuteen. Näe ympäröivä emiraatti lintuperspektiivistä ja 360 asteen panoraamoista. Kokemus on kuvankaunis sekä päivällä että yöllä.

Ime itseesi kaikki opittavissa oleva tämän Lähi-idän ikonisen rakennuksen arkkitehtuurista ja teknologiasta samalla, kun katselet kaupungin live-, historia- ja yönäkymiä yhdellä tasanteen teleskoopeista. Ja miksipä et ostaisi valokuvaajan 125. kerroksen sisäänkäynnillä ottamaa matkamuistokuvaa, näyttääksesi tämän unohtumattoman kokemuksen myös läheisillesi.

Ihaile maailman korkeimman rakennuksen huipulta Dubai Fountain -suihkulähteen esitystä, jonka kanssa synkronoitua musiikkia voi kuulla Burj Khalifan näköalatasanteilla. Ihastele Burj Khalifan järvelle rakennettua maailman suurinta tanssivaa suihkulähdettä upealta näköalapaikaltasi. Suosittelemme, että varaat vierailusi ajankohdan noin 30 minuuttia ennen esitystä, jotta saat hyvät paikat nähdäksesi tanssivat suihkulähteet.
Sisältää
 • Sisäänpääsy valittuna aikana
 • Näköalatasanteen kaukoputkien käyttö
 • Wifi käytössä koko nähtävyydessä
Ei sisällä
 • Matkamuistovalokuvat
 • Audio-oppaan vuokra (noin 25 AED)

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Burj Khalifan alataso (LG), aivan virallisen sisäänkäynnin ("At the Top") vasemmalla puolella. Voit noutaa liput ennen vierailuasi Will Call Counterilta (vasemmalla puolella) Dubai Mallin alemmasta maantasokerroksesta. Huomaathan, että Will Call -keskus, Dubai Mall ja Burj Khalifa ovat kaikki samaa rakennuskompleksia. Autolla: Burj Khalifa sijaitsee lähellä Sheikh Zayed Roadin ensimmäistä liittymää. Käänny ensimmäisestä risteyksestä pois tieltä ja jatka Financial Centre Roadia pitkin (entinen Doha Street). Dubai Mallille johtava tie sijaitsee oikealla puolella. Metrolla: Pääset Burj Khalifalle metroasemalta Burj Khalifa. Otathan huomioon, että kävelymatka asemalta "At the Top" -sisäänkäynnille vie noin 20 minuuttia.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Ota mukaasi
 • Passi tai henkilökortti
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Pystyt tekemään varauksen enintään kolme kuukautta ennen vierailua

Mikäli valitsemasi aika ei Burj Khalifan suuren suosion vuoksi ole saatavilla, myyjä antaa sinulle uuden ajan puolen tunnin päähän valinnastasi, joko ennen tai jälkeen alkuperäisen ajan• Tasanteen näyttelyihin voi joutua jonottamaan

Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.• Audio-oppaan vuokraaminen vaatii kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja pantin
• 8-12-vuotiaat saavat halutessaan lapsille suunnatun äänioppaan.
• Dubai Fountain -aikataulu:
Kaikkina päivinä paitsi perjantaina: klo 13.00 ja 13.30
Perjantaisin: klo 13.30 & 14.00

Iltaesitykset
Ma-su: 18.00-23.00 (30 minuutin välein)
Jos haluat nähdä tanssivat suihkulähteet -esityksen, suosittelemme varaamaan kierroksen ajan 30 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta saat hyvän paikan.

alkaen 22,89 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,6 / 5
perustuen 28417 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,6/5
Organisointi
4,5/5
Hinta-laatusuhde
4,0/5
Turvallisuus
4,8/5

Järjestäjä:

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Tuotteen tunnus: 49019