Paketti

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa Combo -lippu tasolla 124

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa Combo -lippu tasolla 124

alkaen 52,38 € per henkilö

Näe kaksi Dubain merkittävintä monumenttia tämän Dubai Aquariumin ja Burj Khalifan yhdistelmälipun avulla. Nouse Burj Khalifaan ihaillaksesi panoraamanäkymiä 124. tai 125. kerroksesta. Tutustu merien elämään vedenalaisen eläintarhan tunneleissa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus

Elämys

Kohokohdat
 • Matkusta maailman nopeimmalla hissillä Burj Khalifan 124. tai 125. kerrokseen
 • Astu Dubain akvaarion vedenalaisiin tunneleihin
 • Nauti panoraamanäkymästä yli Dubain kaupungin ja sitä ympäröivän aavikon
 • Näe yksi maailman suurimmista matelijoista ja harvinaisia lajeja, kuten hietahaita
 • Säästä aikaa ja energiaa vierailemalla molemmalla nähtävyydellä saman päivän aikana
Koko kuvaus
Koe Dubain taika tämän kaupungin kahden upeimman nähtävyyden yhdistelmälipun avulla ja nauti ilmaisesta sisäänpääsystä Dubain akvaarioon sekä Burj Khalifaan saman päivän aikana. Koe sekä meren että taivaiden salat ja lisää Burj Khalifa -elämykseesi vierailu Dubain akvaarioon sekä vedenalaiseen eläintarhaan, josta löytyy 485 merieläinlajia. Aloita matkaamalla Dubain ikonisimman monumentin, Burj Khalifan, huipulle etukäteen varatun pääsylipun avulla. Kun olet valinnut ajan sisäänpääsyllesi, hyppää maailman nopeimman hissin kyytiin ja matkaa maailman korkeimman rakennuksen 124. kerrokseen nauttimaan 360 asteen panoraamanäkymästä yli kaupungin, aavikon ja lahden. Opi lisää tämän ainutlaatuisen pilvenpiirtäjän arkkitehtuurista ja teknologiasta. Suuntaa sitten maailman suurimpaan sisätiloissa olevaan akvaarioon. Ihastele tuhansia vedeneläviä, jotka ovat peräisin ympäri maailmaa. Nähtävillä on esimerkiksi harvinaisia lajeja, kuten kuningas krokotiili ja hietahai. Matka koostuu kolmesta ekologisesta alueesta: Rainforest, Rocky Shore ja Living Ocean. Voit vierailla halutessasi ensin Dubain akvaariossa ja nousta vasta sen jälkeen Burj Khalifaan.
Sisältää
 • Pääsylippu Burj Khalifaan (valittuun aikaan)
 • Sisäänpääsy Dubai Aquariumin tunneliin ja vedenalaiseen eläintarhaan
 • Vedenalainen näköalapaikka
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Burj Khalifa, 1 Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard, Dubai Dubain akvaario, pohjakerros ja 2. kerros, Dubai Mall, Dubai. Sinun tulee mennä Burj Khalifaan (At the Top - Will Call -tiski) saadaksesi lippusi Dubain akvaarioon, mikäli haluat vierailla siellä ensin.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Molemmat liput täytyy käyttää samana päivänä
 • Sinun täytyy mennä Burj Khalifaan siihen aikaan, jonka olet ennakkoon valinnut. Menethän lipputiskille ajoissa vierailuasi varten
 • Suuren kysynnän takia valisemasi aika ei välttämättä ole saatavilla. Mikäli näin tapahtuu, sinulle varataan uusi aika puolta tuntia ennen tai jälkeen alkuperäisen valintasi
 • Voit vierailla Dubain akvaariossa samana päivänä mihin aikaan tahansa
 • Dubai Aquariumin aukioloajat: klo 10.00-00.00 (keskiyö). Viimeinen sisäänpääsy klo 23.30
 • Otahan huomioon, että tarjous ei ole voimassa Burj Khalifan suosituimpiin aukioloaikoihin
 • 0–3-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi eivätkä vaadi lippua
 • Pystyt tekemään varauksen enintään kolme kuukautta ennen vierailua
 • Dubain akvaario sijaitsee katutasossa, ja vedenalainen eläintarha sijaitsee Dubai Mallin toisessa kerroksessa. Kävelet akvaariotunnelin läpi katutasssa, ja menet sitten liukuportaita pitkin vedenalaiselle eläintarhalle.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 9827 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,6/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Hieno kokemus päästä Burj Khalifalle (124-125) sekä sen jälkeen katsomaan mereneläviä. Hintansa väärtti. Burj khalifa-lippu vaihdettiin kauppakeskuksen alakerrassa, vierailun jälkeen sama lippu vaihdettiin akvaariolippuun (2.krs?). Kannattaa ladata Mall-sovellus, jolla saa ilmaisen wi-fin ja pystyy navigoimaan kauppakeskuksessa. Ilmeisesti ei ollut ruuhkaisin turistisesonki (joulukuu 2019), sillä missään ei ollut varsinaista ruuhkaa. Khalifassa pääsi ikkunoille helposti, kuvia pystyi ottamaan ikkunoihin maalattujen siipien kanssa eikä hisseihin tarvinnut jonottaa kuin yhden tai kaksi kierrosta. Hissi oli vakaa eikä nopeutta sinänsä edes huomannut. Suosittelen myös korkean paikan kammoisille.

Lue lisää

13. joulukuuta 2019

What an experience!

Lippujen varaaminen ja lunastus oli helppoa. Lunastus tapahtui Dubai Mallin sisällä olevalta pisteeltä, josta myös mennään sisään Burj Khalifaan. Meidän ei tarvinnut jonottaa, mutta paikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä sisään täytyy mennä varatun ajan mukaan esimerkiksi 12:00-12:30 välillä. Ylhäällä maisemat olivt upeat ja onnistuimme näkemään toisen päivällä tapahtuvista suihkulähde-esityksistä ylhäältä käsin. Suosituin aika mennä rakennukseen on 17 maissa, sillä silloin näkee auringonlaskun, sekä kaupungin vähitellen syttyvät valot. Silloin lippujen hinnat ovat tosin myös reilusti korkeammat. Alhaalla kiinnostuneet voivat seurata rakennuksen vaiheita pienoismalleista ja kuvista. Matkamuistoja voi ostaa viimeisenä ennen poistumista. Dubai Aquarium yllätti meidät koollaan ja monipuolisilla lajeillaan. Näimme myös krokotiilin ja haiden syötön. Eläimillä on tietty aika ahtaat oltavat, mutta kokemuksena suosittelen tätä comboa kaikille. I recommend to everyone!

Lue lisää

20. lokakuuta 2016

Vale la pena por el precio y la experiencia. Las vistas desde el Burj Halifa son impresionantes y el acuarium muy interesante y entretenido. No hace falta ir con niños para pasarlo estupendamente en el acuarium, de hecho nosotros eramos cuatro adultos, pero si van niños se lo pasarán increíblemente bien

13. elokuuta 2021

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 62827