Pääsylippu

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa, 124. tai 125. kerros

Pääsylippu

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa, 124. tai 125. kerros

Pian loppuunmyyty

alkaen 62 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Näe kaksi Dubain merkittävintä monumenttia tämän Dubain akvaarion ja Burj Khalifan yhdistelmälipun avulla. Nouse ylös Burj Khalifan tasolle ja nauti panoraamanäkymistä kerroksesta 124./125. Tapaa akvaarion vedenalaiset asukit.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Hyppää maailman nopeimman hissin kyytiin, joka kuljettaa sinut Burj Khalifan 124. tai 125. kerrokseen
 • Astu Dubain akvaarion vedenalaisiin tunneleihin
 • Nauti panoraamanäkymästä yli Dubain kaupungin ja sitä ympäröivän aavikon
 • Näe yksi maailman suurimmista matelijoista ja harvinaisia lajeja, kuten hietahaita
 • Säästä aikaa ja energiaa vierailemalla molemmalla nähtävyydellä saman päivän aikana
Koko kuvaus

Koe Dubain taika tämän kaupungin kahden upeimman nähtävyyden yhdistelmälipun avulla ja nauti sisäänpääsystä Dubain akvaarioon ja Burj Khalifaan samana päivänä.

Koe sekä meren että taivaiden salat ja lisää Burj Khalifa -elämykseesi vierailu Dubain akvaarioon sekä vedenalaiseen eläintarhaan, josta löytyy 485 merieläinlajia. Aloita matkaamalla Dubain ikonisimman monumentin, Burj Khalifan, huipulle etukäteen varatun pääsylipun avulla. Kun olet valinnut sisäänpääsyaikasi, kiidä maailman nopeimmalla hissillä maailman korkeimman rakennuksen 124. kerroksen näköalatasanteelle.

Nauti henkeäsalpaavista 360 asteen panoraamanäkymistä yli kaupungin, aavikon ja lahden. Opi lisää tämän ainutlaatuisen pilvenpiirtäjän arkkitehtuurista ja teknologiasta. Astu sisään maailman suurimpaan sisätila-akvaarioon. Ihastele tuhansia vedeneläviä, jotka ovat peräisin ympäri maailmaa. Nähtävillä on esimerkiksi harvinaisia lajeja, kuten kuningas krokotiili ja hietahai. Tutustu kolmeen ekologiseen vyöhykkeeseen: Sademetsä, kallioranta ja elävä valtameri. 

Sisältää
 • Pääsylippu Burj Khalifaan (valittuna ajankohtana)
 • Pääsy Dubain akvaariotunneliin ja vedenalaiseen eläintarhaan.
 • Vedenalainen observatorio
 • Sisäänpääsy tasolle 124 tai 125 (valitun vaihtoehdon mukaan).
 • Ruoat ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Vieraile Burj Khalifassa valitsemanasi ajankohtana. Jos haluat ensin vierailla Dubain akvaariossa, mene At the Top Burj Khalifan Will Call -tiskille saadaksesi lippusi. Sitten voit käydä akvaariossa mihin aikaan tahansa varaamasi päivän aikana. Dubain akvaario sijaitsee Dubai Mallin pohjakerroksessa, kun taas vedenalainen eläintarha on sen toisessa kerroksessa. Kävele akvaariotunnelin läpi maanpinnan tasolla ja käy sitten liukuportaita pitkin vedenalaisessa eläintarhassa.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Käteinen

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Molemmat liput täytyy käyttää samana päivänä
 • Akvaariokäynnin voi tehdä milloin tahansa samana päivänä
 •  Dubain akvaarion aukioloajat: Sunnuntai-keskiviikko 10.00 - 22.00, torstai-lauantai 10.00 - 00.00. Viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemista
 • 0-3-vuotiaat lapset pääsevät sisään maksutta eivätkä tarvitse lippua
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 13393 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,6/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Todella hyvin järjestetty, kaikki sujui joustavasti. Aloitusaikamme oli klo 11.30 emmekä joutuneet jonottamaan ollenkaan. Huipulla oli hyvät näkymät eikä ruuhkaa. Akvaario oli yllättävän positiivinen yllätys. Ei kannata jättää väliin, jos on lasten kanssa liikenteessä. Tällä lipulla paljon vastinetta rahalle, suosittelen.

25. maaliskuuta 2023

Hieno kokemus päästä Burj Khalifalle (124-125) sekä sen jälkeen katsomaan mereneläviä. Hintansa väärtti. Burj khalifa-lippu vaihdettiin kauppakeskuksen alakerrassa, vierailun jälkeen sama lippu vaihdettiin akvaariolippuun (2.krs?). Kannattaa ladata Mall-sovellus, jolla saa ilmaisen wi-fin ja pystyy navigoimaan kauppakeskuksessa. Ilmeisesti ei ollut ruuhkaisin turistisesonki (joulukuu 2019), sillä missään ei ollut varsinaista ruuhkaa. Khalifassa pääsi ikkunoille helposti, kuvia pystyi ottamaan ikkunoihin maalattujen siipien kanssa eikä hisseihin tarvinnut jonottaa kuin yhden tai kaksi kierrosta. Hissi oli vakaa eikä nopeutta sinänsä edes huomannut. Suosittelen myös korkean paikan kammoisille.

Lue lisää

25. maaliskuuta 2023

Luulimme ensin, että liput haetaan akvaariolta, joten seilasimme edes takaisin. Aikaa kannattaa varata PALJON, Burj Khalifaan jonotus lippujen hakemisen jälkeen voi kestää 40min. Toki upeat maisemat ylhäällä. Myös pois päin mennessä tarvitsee jonottaa.

25. maaliskuuta 2023

Tuotteen tunnus: 62827