Pääsylippu

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa, 124. tai 125. kerros

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa, 124. tai 125. kerros

Pian loppuunmyyty

alkaen 61,37 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Näe kaksi Dubain merkittävintä monumenttia tämän Dubain akvaarion ja Burj Khalifan yhdistelmälipun avulla. Nouse ylös Burj Khalifan tasolle ja nauti panoraamanäkymistä kerroksesta 124./125. Tapaa akvaarion vedenalaiset asukit.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Hyppää maailman nopeimman hissin kyytiin, joka kuljettaa sinut Burj Khalifan 124. tai 125. kerrokseen
 • Astu Dubain akvaarion vedenalaisiin tunneleihin
 • Nauti panoraamanäkymästä yli Dubain kaupungin ja sitä ympäröivän aavikon
 • Näe yksi maailman suurimmista matelijoista ja harvinaisia lajeja, kuten hietahaita
 • Säästä aikaa ja energiaa vierailemalla molemmalla nähtävyydellä saman päivän aikana
Koko kuvaus

Koe Dubain taika tämän kaupungin kahden upeimman nähtävyyden yhdistelmälipun avulla ja nauti sisäänpääsystä Dubain akvaarioon ja Burj Khalifaan samana päivänä.

Koe sekä meren että taivaiden salat ja lisää Burj Khalifa -elämykseesi vierailu Dubain akvaarioon sekä vedenalaiseen eläintarhaan, josta löytyy 485 merieläinlajia. Aloita matkaamalla Dubain ikonisimman monumentin, Burj Khalifan, huipulle etukäteen varatun pääsylipun avulla. Kun olet valinnut sisäänpääsyaikasi, kiidä maailman nopeimmalla hissillä maailman korkeimman rakennuksen 124. kerroksen näköalatasanteelle.

Nauti henkeäsalpaavista 360 asteen panoraamanäkymistä yli kaupungin, aavikon ja lahden. Opi lisää tämän ainutlaatuisen pilvenpiirtäjän arkkitehtuurista ja teknologiasta. Astu sisään maailman suurimpaan sisätila-akvaarioon. Ihastele tuhansia vedeneläviä, jotka ovat peräisin ympäri maailmaa. Nähtävillä on esimerkiksi harvinaisia lajeja, kuten kuningas krokotiili ja hietahai. Tutustu kolmeen ekologiseen vyöhykkeeseen: Sademetsä, kallioranta ja elävä valtameri. 

Sisältää
 • Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha -pääsylippu
 • Burj Khalifa, 125. kerros -pääsylippu
 • Burj Khalifa, 124. kerros -pääsylippu
 • Armani Hotel Dubai käynti

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Vieraile Burj Khalifassa valitsemanasi ajankohtana. Jos haluat ensin vierailla Dubain akvaariossa, mene At the Top Burj Khalifan Will Call -tiskille saadaksesi lippusi. Sitten voit käydä akvaariossa mihin aikaan tahansa varaamasi päivän aikana. Dubain akvaario sijaitsee Dubai Mallin pohjakerroksessa, kun taas vedenalainen eläintarha on sen toisessa kerroksessa. Kävele akvaariotunnelin läpi maanpinnan tasolla ja käy sitten liukuportaita pitkin vedenalaisessa eläintarhassa.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Käteinen

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Molemmat liput täytyy käyttää samana päivänä
  • Akvaariokäynnin voi tehdä milloin tahansa samana päivänä
  •  Dubain akvaarion aukioloajat: Sunnuntai-keskiviikko 10.00 - 22.00, torstai-lauantai 10.00 - 00.00. Viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemista
  • 0-3-vuotiaat lapset pääsevät sisään maksutta eivätkä tarvitse lippua
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,5 /5

  perustuen 12991 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   4,1/5
  • Palvelu
   4,6/5
  • Organisointi
   4,5/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Olimme Topilla klo 10.30, siellä oli paljon liikennettä, mutta siitä oli helppo selviytyä. Upea näkymä, pakollinen kaikille! Akvaariota voi ihailla myös ulkopuolelta, mutta tunnelin läpi kulkevassa polussa on silti viehätysvoimansa ja olet vielä lähempänä eläimiä. Yhdistelmä eläintarhan kanssa on myös hyvä, olet eri trooppisilla vyöhykkeillä ja olet hyvin lähellä eläimiä. Kaiken kaikkiaan suositellaan yhdistelmänä!

  Lue lisää

  8. tammikuuta 2023

  Als Paket schon empfehlenswert, jedoch ist das Erlebnis und die Aussicht nicht so beeindruckend wie erwartet. Wichtig ist, dass man möglichst früh den Ausflug plant, da ab Mittag trotz Ticket die Schlange/Wartezeit sehr lang ist und dies das Erlebnis trüben könnte. Erschreckend sind die Preise für die Fotos auf dem Turm, doch dies ist zum Glück kein Zwang.

  Lue lisää

  5. tammikuuta 2023

  Hieno kokemus päästä Burj Khalifalle (124-125) sekä sen jälkeen katsomaan mereneläviä. Hintansa väärtti. Burj khalifa-lippu vaihdettiin kauppakeskuksen alakerrassa, vierailun jälkeen sama lippu vaihdettiin akvaariolippuun (2.krs?). Kannattaa ladata Mall-sovellus, jolla saa ilmaisen wi-fin ja pystyy navigoimaan kauppakeskuksessa. Ilmeisesti ei ollut ruuhkaisin turistisesonki (joulukuu 2019), sillä missään ei ollut varsinaista ruuhkaa. Khalifassa pääsi ikkunoille helposti, kuvia pystyi ottamaan ikkunoihin maalattujen siipien kanssa eikä hisseihin tarvinnut jonottaa kuin yhden tai kaksi kierrosta. Hissi oli vakaa eikä nopeutta sinänsä edes huomannut. Suosittelen myös korkean paikan kammoisille.

  Lue lisää

  13. joulukuuta 2019

  Tuotteen tunnus: 62827