Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

Dubai: Dubai: Tulevaisuuden museo Pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: Museum of the Future

Dubai: Dubai: Tulevaisuuden museo Pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: Museum of the Future
Pian loppuunmyyty

alkaen 37,32 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Uppoudu voimaannuttavaan tulevaisuudenkuvaan tällä lipulla Dubaissa sijaitsevaan Museum of the Future -museoon. Matkusta 50 vuoden päähän tulevaisuuteen ja saat mielikuvituksellisen kuvan siitä, millainen maailma on tulevaisuudessa.

Tietoa tästä lipusta

Peruutuskäytäntö
Tätä aktiviteettia ei hyvitetä
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 1.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Matkusta ajassa eteenpäin ja katso, miltä maailma näyttää 50 vuoden kuluttua.
 • Inspiroidu visionääristen teknologien luomista mielikuvituksellisista konsepteista.
 • Nauti museokokemuksesta, joka voi auttaa muokkaamaan maailmaa ideoiden avulla.
Koko kuvaus

Kokeile museota, joka yrittää muuttaa maailmaa sen sijaan, että kertoisi tarinaa menneisyydestä, tällä lipulla Dubaissa sijaitsevaan Museum of the Future -museoon. Vieraile tässä ikonisessa rakennuksessa, joka on yksi maailman monimutkaisimmista arkkitehtonisista rakenteista.

Kulkekaa läpi tästä ainutlaatuisesta tilasta, jossa on useita immersiivisiä tulevaisuusympäristöjä, jotka pyrkivät sijoittamaan kävijät voimaannuttavaan versioon tulevaisuudesta. Tutustu avaruusmatkailun, ilmastonmuutoksen, terveyden, hyvinvoinnin ja henkisyyden tulevaisuuteen.

Opi robotiikan ja tekoälyn aloista. Tutustu ihmisen lisäämisen kaltaisten käsitteiden mahdollisuuksiin. Katso, miten koulutus, älykkäät kaupungit, energia ja liikenne voivat muuttua tulevaisuudessa.

Sisältää
 • Tulevaisuuden museon lippu
 • Kuljetus

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tällä kierroksella ei ole opasta. Käytä kuponkia noutaaksesi lippusi 15-30 minuuttia ennen varattua aikaväliäsi.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Passi tai henkilöllisyystodistus lapsille

Ei sallittu

 • Selfietikut
 • Ilman huoltajaa olevat alaikäiset

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta tarvitsevat silti lipun.
 • -Kaikkien lasten mukana on oltava aikuinen, jolla on maksettu lippu.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 708 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,6/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ainutlaatuinen kokemus "matkailusta" tulevaisuuteen ja nykyisiin projekteihin. Hulluutta, jossa on monia vuorovaikutuksia. Se kannattaa joka tapauksessa. Lapsiperheille on kokonainen "lasten kerros". Tie metrosta suoraan museoon on loistava. Hieno kokemus "menemisestä" tulevaisuuteen ja sitten takaisin nähdäksesi niin monia uusia projekteja, jotka auttavat pelastamaan meidän ja siellä on myös yksi kokonainen kerros lapsille/lapsille ja matka suoraan metroasemalta museoon on upea.

Lue lisää

11. lokakuuta 2022

Kokemus oli uskomaton ja perheeni kanssa tekemisen arvoinen, koska saimme nähdä paljon siitä, mitä Dubai oli suunnitellut tulevaisuutta varten ja siirtyä eteenpäin vuoteen 2071. Opas antoi meille paljon aikaa käydä ottamaan kuvia ja myös katsoa ympärilleen mitä heillä oli, mukaan lukien OSS toivon rekrytointikeskus, huone, jossa oli villieläinten ja kasvilajien DNA:ta, huone tietokonekoneella ja tulevan auton kanssa, myös kattonäkymä oli upea nähdä kaikki rakennukset ulkopuolelta ja mahdollisuus ottaa todella kauniita kuvia ja videoita, jotka ovat rahan arvoisia. Tätä ei ehdottomasti kannata jättää väliin Dubaissa ollessasi, ja se on rahan ja ajan arvoinen, joten suosittelen tätä kokemusta kaikille. Ansaitsee ehdottomasti 5 tähteä.

Lue lisää

16. syyskuuta 2022

Impressive outside, a little inconsistent inside. Some interesting features and some after thoughts that don’t really follow. I was hoping to see a virtual reality of future visions in a variety of areas such as travel, leisure, energy, housing, work, health and fitness presented in a cohesive journey. I’m sure there are already plans to upgrade the exhibits and it will get better and better.

Lue lisää

13. tammikuuta 2023

Käännä

Tuotteen tunnus: 411488