Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

Dubai: Päivälippu akvaarioihin ja vedenalaiseen eläintarhaan

Dubai: Päivälippu akvaarioihin ja vedenalaiseen eläintarhaan

alkaen $29,40 per henkilö

Vieraile Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa, joka on yksi maailman suurimmista sisäakvaarioista, ja ihmettele uskomattoman valikoiman eksoottisia merilajeja.

Tietoa tästä lipusta

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Voimassa 1 päivä
Pikavahvistus

Sisältää

 • Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha: pääsylippu
  Kohokohdat
  • Käy akvaario tunnelissa ja vedenalaisessa eläintarhassa Dubai Mall -ostoskeskuksessa
  • Löydä kuningas Croc, yksi suurimmista krokotiileista maailmassa
  • Ihmettele uskomaton valikoima eksoottisia lajeja
  • Tutustu interaktiivisiin näyttelyesineisiin, jotka toistavat erilaisia ekologisia alueita
  Koko kuvaus
  Osta etukäteen pääsylippusi ja käy kuuluisassa Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa löytääksesi kunnioitusta herättävän vedenalaisen maailman, joka sijaitsee Dubai Mall -mallin maanpinnan tasolla. Ihmettele jättiläismäistä 10 miljoonan litran akvaaritunnelia, joka sisältää yli 33 000 vesieläintä ja suurimman kokoelman hiekkatiikerihaita missä tahansa. Jatka käyntiä tason 2 vedenalaisessa eläintarhassa nähdäksesi uskomattoman kokoelman eksoottisia lajeja, jotka sijaitsevat kolmessa ekologisen vyöhykkeen näyttelyssä: sademetsässä, kallioisella rannalla ja elävällä valtamerellä. Vedenalainen eläintarha tarjoaa interaktiivisen lähestymistavan kouluttaa kävijöitä merielämän ekologisuudesta ja kestävyydestä. Tapaa leikkisä ja vilkas saukko yhdessä iloisten pingviinien kanssa. Älä missaa tilaisuuttasi nähdä yksi maailman suurimmista krokotiileista, kuningas Croc ja hänen uskollinen kuningatar.

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Varaudu aktiviteettiin

  Tapaamispaikka

  Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha, Dubai Mall -ostoskeskus (päätiski, tasolla 1). Sinun tulee lunastaa kuponkisi Dubain akvaarion lipputiskillä saadaksesi virallisen lippusi.

  Avaa Google Maps ⟶
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4 / 5

  perustuen 1490 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   3,5/5
  • Palvelu
   4.1/5
  • Organisointi
   4/5
  Lajitteluperuste

  Vierailun arvoinen.

  Tunneli ei ole niin hämmästyttävä kuin seinä katsomaan .. mikä on ilmaista. Eläintarhan osa on kuitenkin hieno tapa kulkea pari tuntia. Muutamia kalalajeja en usko, että olen koskaan nähnyt niin hyvin. Pingviinit ovat ihania, yritä mennä ruokinta-aikanaan, se on erittäin huvittavaa! Toivon, että olisin tehnyt yhden ruokintakokemuksista. Sinun on silti jonotettava lippusi, millainen voittaa mielestäni online-ostamisen kohteen. Pöydän takana olevat tytöt eivät ole liian vieraanvaraisia ja heillä oli yksi käsiskanneri 4 pöydän välillä, joten se oli hyvin järjestämätön ja aiheutti pidempiä jonoja.

  Lue lisää

  26. huhtikuuta 2019

  Kupongit on vaihdettava akvaarion lippupisteessä. Odottaa pientä väkijoukkoa sisäänkäynnin lähellä lipunmyyntipistettä. Akvaarion sisällä on niin paljon kaloja ja jopa haita. Vedenalainen eläintarha tarjoaa myös hyviä kokemuksia. Parasta oli katsella krokotiilin uintia kotelossa.

  6. tammikuuta 2020

  Ihan kiva - odotin enemmän.

  "Vedenalainen" eläintarha oli ihan kiva, jäi kyllä monen muun tropikaarion varjoon. Itse akvaario oli suuri ja vaikuttava, mutta lipun hinnalla pääsee "tunneliin" joka on akvaarion sisällä. Monessa muussakin akvaariossa tämä on mahdollista. Altaassa oli upeita haita ja muita kaloja. Hinta-laatusuhteeltaan ihan OK. Jonon ohituspalvelua tällä ei kyllä saa eli ihan turhaa sen toivossa ostaa.

  Lue lisää

  16. heinäkuuta 2018

  Järjestäjä:

  Tuotteen tunnus: 123089

  VA ID: 390670