Dubai Aquarium ja Burj Khalifa Combo liput

Dubai Aquarium ja Burj Khalifa Combo liput

alkaen 51,34 € per henkilö

Näet kaksi Dubain merkittävintä monumenttia yhdistetyllä lipulla Dubai-akvaarioon ja Burj Khalifaan. Nouskaa Burj Khalifa panoraamakuviin. Sitten löytää meren elämää ympäri maailmaa ainutlaatuisella, vedenalaisella eläintarhalla.

Tietoa tästä aktiviteetista

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 4 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus

Elämys

Kohokohdat
 • Ota maailman nopein hissi Burj Khalifan 124. kerrokseen
 • Syötä Dubain akvaarion vedenalaiset tunnelit
 • Nauti panoraamanäkymistä Dubain kaupungin ja ympäröivän autiomaahan
 • Katso yksi maailman suurimmista matelijoista ja harvinaisista lajeista, kuten Sand Tiger Sharks
Koko kuvaus
Koe Dubain maaginen yhdistelmälippu 2: een kaupungin upeimmista nähtävyyksistä ja nauti vapaasta pääsystä Dubain akvaarioon ja Burj Khalifaan samana päivänä! Aloita matkustamalla Dubain kauneimmista muistomerkistä, jossa on ennalta varattu pääsylippu Burj Khalifaan. Kun olet valinnut aikaväliasi, vie maailman nopein hissi maailman korkeimman rakennuksen havaintoalustalle ja nauti upeista 360 asteen panoroista koko kaupungin, aavikon ja Persianlahden yli. Lue lisää tämän ainutlaatuisen pilvenpiirtäjän arkkitehtuurista ja tekniikasta. Syötä sitten maailman suurin suspendoitu akvaario. Ihaile tuhansia vesieläimiä ympäri maailmaa, mukaan lukien harvinaiset lajit, kuten King Crocodile ja Sand Tiger Sharks. Voit vapaasti vierailla Dubain akvaarioon, ennen kuin nouset Burj Khalifaa, jos haluat.
Sisältää
 • sisäänpääsylippu Burj Khalifaan (valitulla ajalla)
 • Sisäänpääsy Dubain akvaario-tunneliin ja vedenalainen eläintarha
 • Vedenalainen observatorio
 • Ruokaa ja juomia
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Asiakkaiden tulee tuoda mukanaan oma kasvomaski ja pitää se päällä aktiviteetin aikana
 • Lämpötilan mittaaminen on pakollista

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Burj Khalifa, 1 Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard, Dubai Dubain akvaario, pohjakerros ja 2. kerros, Dubai Mall, Dubai. Sinun tulee mennä Burj Khalifaan (At the Top - Will Call -tiski) saadaksesi lippusi Dubain akvaarioon, mikäli haluat vierailla siellä ensin.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Molempia lippuja tulee käyttää samana päivänä
 • Sinun on mentävä Burj Khalifaan valitulla aikavälilläsi. Ole hyvä ja mene lippumittariin ajoissa vierailustasi varten
 • Suuren kysynnän vuoksi valitsemasi aikaväli ei ehkä ole käytettävissä. Jos näin tapahtuu, sinulle myönnetään uusi aikaväli puoli tuntia ennen tai jälkeen alkuperäisen valintasi
 • Käynti Dubai-akvaarioon voidaan ottaa milloin tahansa samana päivänä
 • Huomaa, että tarjous ei ole käytettävissä Burj Khalifan päätoimisten töiden aikana
 • Varauksesi vahvistetaan enintään kuukausi ennen vierailusi
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 / 5

perustuen 9544 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,6/5
 • Organisointi
  4,5/5
Lajitteluperuste

Lajitteluperuste

Hieno kokemus päästä Burj Khalifalle (124-125) sekä sen jälkeen katsomaan mereneläviä. Hintansa väärtti. Burj khalifa-lippu vaihdettiin kauppakeskuksen alakerrassa, vierailun jälkeen sama lippu vaihdettiin akvaariolippuun (2.krs?). Kannattaa ladata Mall-sovellus, jolla saa ilmaisen wi-fin ja pystyy navigoimaan kauppakeskuksessa. Ilmeisesti ei ollut ruuhkaisin turistisesonki (joulukuu 2019), sillä missään ei ollut varsinaista ruuhkaa. Khalifassa pääsi ikkunoille helposti, kuvia pystyi ottamaan ikkunoihin maalattujen siipien kanssa eikä hisseihin tarvinnut jonottaa kuin yhden tai kaksi kierrosta. Hissi oli vakaa eikä nopeutta sinänsä edes huomannut. Suosittelen myös korkean paikan kammoisille.

Lue lisää

13. joulukuuta 2019

What an experience!

Lippujen varaaminen ja lunastus oli helppoa. Lunastus tapahtui Dubai Mallin sisällä olevalta pisteeltä, josta myös mennään sisään Burj Khalifaan. Meidän ei tarvinnut jonottaa, mutta paikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä sisään täytyy mennä varatun ajan mukaan esimerkiksi 12:00-12:30 välillä. Ylhäällä maisemat olivt upeat ja onnistuimme näkemään toisen päivällä tapahtuvista suihkulähde-esityksistä ylhäältä käsin. Suosituin aika mennä rakennukseen on 17 maissa, sillä silloin näkee auringonlaskun, sekä kaupungin vähitellen syttyvät valot. Silloin lippujen hinnat ovat tosin myös reilusti korkeammat. Alhaalla kiinnostuneet voivat seurata rakennuksen vaiheita pienoismalleista ja kuvista. Matkamuistoja voi ostaa viimeisenä ennen poistumista. Dubai Aquarium yllätti meidät koollaan ja monipuolisilla lajeillaan. Näimme myös krokotiilin ja haiden syötön. Eläimillä on tietty aika ahtaat oltavat, mutta kokemuksena suosittelen tätä comboa kaikille. I recommend to everyone!

Lue lisää

20. lokakuuta 2016

Оплатили билеты на сайте, нам быстро отправили подтверждение и вайчеры. В молле мы показали мобильные ваучеры и нам без проблем выдали билеты. И некоторые пишут что без интернета не могут показать билеты в приложении, не правда, без нэта открываются. Подняться на Бурдж Халифу однозначно стоит! Мы были в 18.30 очень красиво и захватывающе.

Lue lisää

27. tammikuuta 2021

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 62827