Dubai Ensikertalaisille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Upea aavikkosafari upean oppaan "Syed" kanssa! Valitsimme 4 tunnin kiertueen iltapäivällä auringonlaskun kanssa. 12/14-vuotiaat lapsemme olivat täysin innostuneita mönkijöistä ja dyynien pensauttamisesta, mikä teki "Syedistä" mahtavan. Otimme upeita vaikutelmia ja upeita valokuvia (myös Syedin ottamia) kotiin matkamuistoiksi! Kiitos tästä hienosta kokemuksesta #Syed on paras!

Fantastinen kokemus!! Aavikko on mahtava! Ajaminen quadien kanssa autiomaakierroksella oli todella hauskaa, oppaamme Amed oli todella hyvä, varovainen, hän teki meille turbaaneja, hän otti meille ainutlaatuiset valokuvat autiomaassa. Todella huippu!!! Fantastinen illallinen esityksillä ja ensimmäisellä kameliratsastuksella

Ensimmäinen kerta Dubaissa ja meillä oli paras aika kuljettajamme Abdulin kanssa. Hän on kirjaimellisesti paras. Hän teki tästä kokemuksesta hauskan ja suosittelemme häntä aina. Tämän retken jokaisen osan hän sai meidät menemään ensin, joten ei tarvinnut odottaa. Mieheni ja minä rakastimme tätä.

Kiertue Mohamedin kanssa oli todella hieno. Sait upean käsityksen kulttuurista ja kaupungista. Kohokohtamme: kulinaariset herkut (ruoka ja juomat), jotka Mohamed järjesti kiertueella. Tämä kiertue on todella suositeltavaa, varsinkin vierailun alussa. Tämä antaa sinulle loistavan yleiskuvan.

Meillä oli hauskaa matkallamme, oppaamme Musassar oli upea kuljettaja / opas. Koko matka oli kokemus maisteltavaksi, ja suosittelemme ammar-retkiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tämän retken tekemisestä. Hauskaa ja jännitystä kulttuurin oppimisessa oli mahtavaa. Kiitos.