Dubai
Illallis- ja lounasristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 2 810 arvosteluun

Se oli kunnossa, tosi ruuan valinta oli erinomainen. Mielestäni olisi houkuttelevampaa, jos johto osallistuisi enemmän ilmapiirin luomiseen, jotta aluksella olevat ihmiset voisivat saada enemmän mukaan nauttimaan. Jotkut ihmiset pitävät syntymäpäivää / vuosipäivää tai jotain muuta voisi tutkia varaamalla matkaa. Johto voisi antaa heille yllätys ollessaan aluksella. Tanssija yritti luoda hyvän ilmapiirin, mutta tarvitaan toinen henkilö, joka jatkaa luomaan erilainen tapa saada ihmiset mukaan. Kaiken kaikkiaan se oli hyvä. Osoitetta annettiin vaikea seurata, se olisi voinut antaa pier7 tai vastaavia lähellä olevia paikkoja, koska ulkomaiset ihmiset eivät tienneet paikkoja kovin hyvin.

Suuri aktiviteetti, isännät olivat erinomaisia ja he tekivät parhaansa lohduttaakseen vieraita. Veneellä on ylellinen ulkonäkö ja ruoka oli ehdottoman hyvää. Myös viihde laivalla oli mukavaa. Olemme tehneet tämän risteilyn jouluillalla ja muistamme tämän joulun aina positiivisesti. Huomaa: edistetään, että aktiviteetti on pyörätuolin kestävä, näin ei ole. Vieraiden on kiivetä portaita päästäkseen veneeseen, ja pyörätuolia käyttävään wc: hen ei ole pääsyä. Onneksi vaimoni kykenee kävelemään vähän, mutta muuten joulu 2019 olisi päättynyt painajaiseen.

Google Mapsin mukaan kohtaamispaikka ei valitettavasti ollut määränpäässä (laituri 7), joten meidän piti kysyä. Muuten erittäin viihdyttävä matka, jossa on runsas buffet ja erittäin avulias henkilökunta! Ei luvattu liikaa, upea siluetti yöllä, upeat kuvat, todellinen kokemus! Voin vain suositella tätä tapahtumaa!

Tilasin kiertueen klo 17.00 risteilylle. Minua otettiin yhteyttä tunnin sisällä vahvistaaksesi noutoajan. Hyvää ruokaa tarjoillaan risteilyn aikana. Upea vene. ja viihde. Nouta ja pudota pois valmis ajoissa. Jokaisen käytetyn sentin arvoinen.

Erittäin hyvä, mutta organisointi portilla ei ole niin vaikuttavaa, jotta ihmiset voivat odottaa portilla olematta vaikuttavia ja riukkaa ihmisten tullessa ulos hankaten hartioita ihmisten menossa sisään. Liian karkea.