Dubai Kamelinratsastusretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
dubai premium red dunes camel safari ja bbq al khaymassa

Dubai: Premium Red Dunes, Camel Safari ja BBQ Al Khaymassa

Kesto: 7 tuntia
3 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
3

Pakene Dubaissa unohtumattomalle aavikkosafarille punaisten hiekkadyynien yli ja nauti BBQ-illallisjuhlista ja perinteisistä aavikkotoiminnoista…

Dubai: Suosikit / Kamelinratsastusretket

dubai aamuaavikkosafari hiekkalautailun ja kameliratsastuksen kanssa

Dubai: Aamu-aavikkosafari hiekkalautailun ja kameliratsastuksen kanssa

Kesto: 4 tuntia
2 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
2

Ihaile upeita maisemia ja koe dyynien törmäämisen ja hiekkalautailun jännitys tänä aamuna aavikkosafarilla Dubaissa.

Kamelinratsastusretket: Katso kaikki
Kaikki 350 lippua ja kierrosta

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Uskomattomat dyynimaisemat ja auringonlasku

Dyyniajelu on upea kokemus mutta pysähdykseen ja maisemien sekä muun miljöön valokuvaukseen voisi varata enemmän aikaa. Dyyneillä ajelu on sinänsä hauskaa ja lapsetkin tykkäävät mutta unohtumattomat aavikkomaisemat ovat tärkein syy retkelle tuloon. Pimeän laskeuduttua maisemia ei enää näe ja vaikka ”aavikkoleirillä” käynti ohjelmineen ja ruokailuineen onkin hyvä paketti, niin aavikolle ja auringonlaskulle on oltava riittävästi tilaa. Kameliratsastus ja dyynilautailu ovat pienessä roolissa, eikä niillä ole mielestäni taloudellista arvoa. Ennen dyyniajelun pysähdyimme ”koontipisteelle”, joka oli Minimarket aavikon keskellä. Nämä paikat eivät ole hyvää mainosta hienoille elämysmatkoille. Epäsiistit tilat, hirmuinen määrä autoja ja porukkaa ja surkeat WC:t eivät ole sitä mihin länsimaiset ovat tottuneet. Mielestäni tämä asia olisi helppo laittaa kuntoon. Turistit ovat valmiita maksamaan tasokkaista palveluista ja tällaisella Safarin koontipisteellä ei ole mitään syytä olla näin epäsiisti.

Mukava ja toimiva aamupäivä sekä lasten että aikuisten makuun!

Reissu varattiin netistä ja kaikki toimi näppärästi mobiililippujen avulla. Kuski tuli hakemaan meidät ajallaan hotellilta - varmisti tulonsa vielä noin tunti ennen Whatsapp-viestillä. Matka aavikolle (Dubain keskustasta) oli sopivan lyhyt, kuskilla on mukana kylmää vettä ja pysähdyspaikalla saa mehua. Kameliratsastus ei kestä kauaa, mutta on ihan riittävä. Pikku vinkki: Jos teille tullaan laittamaan pysähdyspaikalla huivit päähän, niin ne eivät kuulu reissu hintaan... tingin ja pulitin vain n. 12 euroa (4 huivia) ja kameliratsastuskuvat ovat niiden ansiosta kyllä erityisen kivat. Kuski oli taitava ja dyyniajelu oli vauhdikas, jännittävä ja iloinen kokemus. Hiekkalautailua olisi saanut jatkaa varmasti pidempäänkin, jos kunto olisi kestänyt kiivetä useamman kerran dyyniä laudan kanssa ylös :) Teimme reissun noin kolmessa ja puolessa tunnissa ja aikaa jäi iltapäivä vielä muille kuvioille. Meillä mukana oli 8- ja 9-vuotiaat lapset, jotka tykkäsivät reissusta kovasti. Suosittelen!!

Vauhdikas, jännittävä ja hauska seikkailu.

Kuljettajamme Imram ei säälinyt autoaan eikä kuljetettaviaan, vaan antoi kaikkensa meidän viihdyttämiseksi hiekkadyyneillä. Siihen kuului myös opastus hiekkalautailun alkeisiin, joka näytti olevan meidän suomalaisten helppo omaksua. Näin jälkikäteen kuvia katsellessa, voi todeta, että Imram onnistui mainiosti myös kuvaajana. Safarin oheisohjelma maistui pakkopullalta, jolla tarjotaan enemmänkin paikallisille turismiin liittyvän elannon mahdollisuus. Kuitenkin kaikki toimi ennakkotietojen mukaisesti. Erikoinen ja upea kokemus, jota voi suositella. Thank you Imram for offering this tremendous experience. All the best for the new year 2018!

Aavikkosafari oli Dubai-viikon kohokohta!

Päivä oli kokonaisuudessaan todella kiva! Dyyneillä ajellessa olisi tullut todella huono olo, jos ei olisi ottanut matkapahoinvointilääkettä. Tanssiesitykset olivat mielenkiintoisia ja ruoka oli hyvää, länsimaalaisille suunnattua paikallista ruokaa. Kuskilme Ilyas oli huomaavainen ja mukava. Hän antoi meille viltit illalla, kun tuli kylmä, ja autossa kysyi, onko paha olo, tai mitä musiikkia haluamme kuunnella.

Hurjastelua ja hauskanpitoa keskellä aavikkoa

Meillä oli hurjan hauskaa dyyniajelulla, Dubain aavikko oli näkemisen arvoinen. Ajelimme katselemaan auringonlaskua keskelle loputonta hiekkamerta ja tämän jälkeen oli vielä illallinen leirillä. Kaikki kunnia meidän mahtavalle kuskille, joka jaksoi hauskuutta meitä koko aktiviteetin ajan!

Iltapäiväsafari Dubain aavikolla ja BBQ-illallinen Arvostelija: Anonyymi, 15.02.2016