Dubai
Kaupunkikortit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Dubai, Kaupunkikortit

Kaupunkikortit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Dubai?

Dubai, Kaupunkikortit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 40 arvosteluun

Mahtavaa !! Erittäin käytännöllinen, kolmen nähtävyyslipun yhteydessä meillä oli illallisristeily erittäin romanttisessa venesatamassa (100 AED per pää lisätä rajoittamaton alkoholi) vene ei ollut täynnä, se oli hienoa, suuri safari autiomaassa (toisaalta sisältää vain auton, siirron ja aterian "show", kaikki muu on täydennystä, kameli, haukka, shisha, henna) ja lopuksi Atlantiksen vesipuisto aivan loistava ja jaettu on erittäin kallista. Mielestäni säästimme todella paljon ja se on myös erittäin käytännöllistä! Älä epäröi ! Huomaa, että sinun on soitettava varataksesi suurimman osan toiminnoista (jos aikataulu on kiinteä tai siirto on tarpeen)

Ensimmäinen nähtävyys Get your Guide -lipulla oli Burj Khalifa. Melko turistimagneetina torni on myös vierailtu vastaavasti, eikä se ole liian hauskaa koko väkijoukon ja työntämisen kanssa. Tositteella kuitenkin kaikki sujui erittäin hyvin, jonotimme omaan online -lippujonoomme ja saimme lipun torniin heti ilman, että tarvitsimme asettaa omaa aikaamme, ja pääsimme käymään siellä heti lipun noutamisen jälkeen - kaikki ilman mitään ongelmia!

Kaikki sujui hienosti, sinun tulisi kiinnittää huomiota tiettyihin toimintoihin, jos varaus on tarpeen. Varaukset toimivat sinänsä hyvin, vaikka Passin kuvauksessa olisi ilmeisesti joitain kopiointi- ja liittämisvirheitä. Esimerkiksi kaikki nähtävyydet eivät ole oikein

Passissa tarjottiin mahtavia aktiviteetteja, rakastimme safaria aterioilla autiomaassa ja illallisristeilyä venesatamassa, se oli mahtavaa!

Super activité dépaysante avec un compagnateur super sympa Jamil. Aito esitys ja leirin yleiskuvaus.