Dubai
Kävelyretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 322 arvosteluun

Upea adrenaliinipakattu seikkailu

Tämä oli ehdottomasti minun kohokohta Dubaissa! Vesihiihtojoukkue on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen, ja nauttin kokemuksestani valtavasti. Arvostan erityisesti sitä, että hienoja valokuvia ja videoita on tehty merellä, joten sinun ei tarvitse riskittää omalla kameralla / puhelimella. Paras adrenaliini ja upeat valokuvat Burj al-Arabin kanssa tekivät kokemuksesta unohtumattoman. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija tai edes kokeillut vesihiihtoa aiemmin, jokainen voi noutaa sen nopeasti ja joukkue varmistaa, että olet turvassa. Kiitos ohjaajalle Samba, Peter ja koko joukkue!

Se oli kaikkea mitä voimme toivoa. Opas oli todella hyvä selittäen meille Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien historiaa ja kulttuuria. Hänen englanninsä on erinomainen. Ja hän oli todella kärsivällinen ja omistautunut koko kiertueelle. Hän antoi meille vinkkejä tavaroiden ostamiseen, antoi meille mahdollisuuden kokeilla vähän kaikkea mitä näimme ympäri ja huolehtii kaikista kuljetuksista. Suosittelen tätä kiertoajelua saadaksesi vähän ymmärrystä siitä, miten tämä kaupunki on tullut, ja jotkut sisälle kauhaan Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin yleensä

Minulla oli hauskaa ja voin vain suositella matkaa ja Nemo-vesiurheilua. Kaikki olivat erittäin tarkkaavaisia ja ystävällisiä. Ovi oli hauskaa ja valokuvista ja videoista on tullut uskomattoman kauniita. Upea kokemus. Valitettavasti olin varannut sinut vain 30 minuutiksi, mutta tulen takaisin ja varaan sitten 1 tunnin kiertueen tai enemmän. Kaikki sujui hyvin. Opas (valitettavasti en tiedä enää hänen nimeään enää) teki matkasta täydellisen minulle ja vauhdilleni.