Valitse päivämäärät

Dubai Kesätoimintaa

322 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/21

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Entrada rápida

Hamza oli aivan uskomaton!!!!! Erittäin ystävällinen ja asiantunteva! Hän oli fantastinen vastaamaan kaikkiin satunnaisiin ja kulttuurisesti erityiskysymyksiimme. Meille annettiin runsaasti aikaa ostoksille tai nähtävyyksille. Tarjotut ruoka- ja juomavaihtoehdot olivat fantastisia ja maistuivat uskomattomilta! Rehellistä ja erittäin informatiivista (ja erittäin hauskaa) tarkastellaksesi vanhaa Dubaita, suosittelen ehdottomasti Hamzan pyytämistä! ❤️❤️

RERC-junalla Versaillesiin oli melko helppo päästä. Menimme sisään ilman jonotusta ja saimme vierailla palatsissa melko rauhallisesti, luulisin, että oli marraskuu, vaikka tästä samasta syystä käynti puutarhoissa oli pettymys, puissa ei ole kasvillisuutta, ei ole kukkia, suihkulähteet on käännetty. pois ja kaikki veistokset Ulkopinnat suojattu pressuilla. Siitä huolimatta se oli sen arvoista ja suosittelen sitä, palatsi on poikkeuksellinen.

Saapui keskiviikkona klo 9.30 varaamaan ja noutamaan hiihtovarusteet ja käytetty pukuhuoneita (lämpimät vaatteet mukaan!) Erittäin sujuva prosessi. Valmiina, kun rinne avataan klo 10. Tuoretta lunta. Ensimmäisen tunnin aikana ei käytännössä kukaan muu kuin me. Ehdottomasti kiireisempi klo 12, kun lähdimme, mutta rinteet jäivät silti pääasiassa itsellemme. Vinkki – saapu ennen klo 10.00 valmiina lähtöön.

Matka oli erittäin onnistunut. Jahti oli hyvä, meitä oli noin 20. Parhaiden huoltaja, ystävällinen, antoi paljon mielenkiintoista tietoa, hän todella välitti tyytyväisyydestämme. Risteily kesti 2 tuntia, illallinen jahdilla, hampurilainen, hotdogit, kebab lihaa, vihanneksia, kivennäisvettä, mehua, hedelmiä... Super. lux näkymät.

Mahtava kokemus mutta ainoa mikä kuului hintaan oli vesi.