Dubai
Airport Transfers

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Dubai, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Dubai?

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 469 arvosteluun

Varasimme kuljetuksen hotellilta lentokentälle tarpeettoman stressin välttämiseksi. Kuljettaja oli myöhässä ja haki meidät hotellilta ja latasi matkatavaramme. Varaisin kuljetuksen uudestaan ja uudestaan lentokenttäkuljetukseen. Lentokentällä maksat 20 dirhamia suoraan lennolle pääsystä, joten kuljetus ei ole kalliimpi riippuen siitä, missä olet hotellisi. Olimme hulluja.

Erittäin käytännöllinen palvelu ensimmäistä kertaa Dubaissa

Meitä leikattiin lentokentän sisäänkäynnillä. Jos käytät tätä palvelua, passien valvontaan on olemassa erityinen linja. Kaiken kaikkiaan evrything ajautui äärimmäisen tupakointiin ja poistimme lentokentältä nopeammin kuin monilla eurooppalaisilla lentokentillä. Nainen oli tarkkaavainen ja puhui taksinkuljettajan kanssa, joka odotti meitä

Kuljettajan avustaja tapaa sinut omasi kanssa (koko nimi englanniksi), odotushuoneessa, tarkista varaustiedot varauksen kanssa Puhelimessasi tiedot täsmäävät ja johdattavat sinut auton mukavaan sisätilaan, kuljettaja (puhuu vain englantia), hän Sinut viedään määränpäähäsi. Suosittelen kaikille, joille mukavuus on tärkeää!

Upea palvelu. Kuljettaja oli hotellissa 20 minuuttia ennen haluttua aikaa. Erittäin luotettava.

Se oli erittäin hyvä, täsmällisyys ja ystävällisyys