Dubai
Liput

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Dubai? Clique aqui para uma lista completa.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 48 695 arvosteluun

Todella hyvin järjestetty, kaikki sujui joustavasti. Aloitusaikamme oli klo 11.30 emmekä joutuneet jonottamaan ollenkaan. Huipulla oli hyvät näkymät eikä ruuhkaa. Akvaario oli yllättävän positiivinen yllätys. Ei kannata jättää väliin, jos on lasten kanssa liikenteessä. Tällä lipulla paljon vastinetta rahalle, suosittelen.

Auto tuli hakemaan etukäteen ilmoitettuna aikana hotellilta ja vei siistiin ilmastoituun bussiin. Bussissa oli tarjolla kylmiä vesipulloja ja wi-fi. Saimme myös moskeijaan puettavat kaavut ja huivit, opas puki huivit päällemme (yllättävän haasteellista). Kierroksen jälkeen saimme hetken aikaa käydä nappaamassa ruokaa.

Nopealla hissillä ylös kerrokseen 124 / 125. Vierailu ei kylläkään vastannut sen nimeä At the top, sillä käytännössä pääsimme suunnilleen puoleen väliin asti reiluun 450 metriin. Sää oli vähän utuinen, joten näkyvyys tornista ei ollut kovin hyvä. Huipulla otettiin kävijöistä valokuva, joka oli tosi kallis.

Loistava kokemus, kuljettajanamme toimi Akbar joka oli todella mukava ja avulias sekä antoi kunnon kyydit dyynisafarilla. Oheistoiminnot leirillä hyvät. Ruoka hyvää, ei mitään luksusta, mutta hyvää kuitenkin.

Hieno kokemus, jonottamiseen meni jonkin verran aikaa, mutta oli sen arvoista ja jonottaminen oli tehty mukavaksi, kun pystyi samalla lukemaan aiheeseen liittyvää. Ylhäällä oli upeat näköalat. Hieno kokemus!