Dubai Pääsyliput

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
46 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 48 695 arvosteluun

Rehellisesti sanottuna odotan enemmän Khalifalta ja vähemmän illalliselta... New Yorkin pilvenpiirtäjiä kiipeävät tuntevat olonsa autioksi. Observatorion alueet ovat yliarvostettuja ja jaat tilaa matkamuistojen, t-paitaripustimien ja ammattivalokuvaajien kanssa.. . illallisesta. ERINOMAISTA... lisäsimme ateriaan viinin, caputinoa ja mehua, ja kun maksoimme erittäin kohtuullisen ja edullisen hinnan... Ravintolan henkilökunta on 5 tähden standardia.... Joten annan Burjille 3 tähteä ja 5 tähteä ravintolaan

Kaiken kaikkiaan tämä matka oli loistava, hyvää vastinetta rahalle ja nautimme siitä perusteellisesti. 3 ruokalajin ateria oli erinomainen, ja näkymä tanssiville suihkulähteille ja Dubain horisonttiin oli myös hämmästyttävä. Mallin alaosassa oleva henkilökunta vaikutti erittäin töykeältä ja aggressiiviselta monille ihmisille, jotka yrittivät saada selville minne he olivat menossa, koska ei ole kovin selvää, milloin saavut hakemaan lippusi.

Meidän piti jonottaa yli 1 tunti, saavuimme klo 7.30 varaukseen klo 20, erittäin turhauttavaa, että heillä on 3 jonolinjaa, joista yksi sisältää ennakkoon tuodut liput, mutta he eivät sallineet lipunhaltijoiden mennä läpi. Sen sijaan jouduimme jonottamaan niiden kanssa, jotka eivät olleet ostaneet etukäteen. Minun neuvoni siis! Älä osta etukäteen, vaan tule paikalle ja ole jonossa.

Erittäin siisti kokemus. Näkymä oli uskomaton. Suosittelen menemään 124. kerrokseen auringonlaskua varten, se oli aivan uskomatonta. Burj Clubista on myös upeat näkymät Marina Baylle. Ruoka oli herkullista ja siellä oli hyvä valikoima, varaan ehdottomasti uudelleen.

Upea kokemus ja todella hyvä vastine rahalle 3 ruokalajin aterialla klubilla. Valinnanvaraa oli runsaasti, ja tyttäremme nautti perusteellisesti illallisen syömisestä ja dubai-suihkulähteen katselusta, jossa sinulla on erinomainen katselupaikka ravintolasta