Dubai Luonto ja seikkailu

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
142 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 43 394 arvosteluun

10/10 kokemus! Mulla oli paras päivä ikinä!! Opasmme Roshin oli fantastinen, niin avulias ja tarkkaavainen jokaisessa tekemässämme toiminnassa! Koko päivä oli täydellinen mönkijöiden ja hiekkadyynien hulluudesta rentouttavaan kamelimatkaan. Sitten päätimme illan herkullisimpiin grilleihin ja leirin henkilökunnan viihteeseen ja upeaan tulishow'hun!!! 100000% suosittelee ketään tekemään tämän TODELLA DUBAI-KOKEMUKSESTA. Maku arabialaisesta kulttuurista parhaimmillaan. Muistoja kestää koko elämän. Kiitos paljon!!

Aivan mahtava kokemus! Oppaamme Yasir vei meidät aavikon halki, oli loistava kuljettaja, valokuvaaja, hiekkalautaopettaja. Kaikki yhdessä! Se oli ehdottomasti unohtumaton kokemus, jota suosittelemme. Palaamme takaisin monilla kauniilla muistoilla. Se oli Dubain vierailumme kohokohta. Kiitos Yasir!!!!

Meillä oli erittäin mukava aavikkosafari. Voi vain suositella kiertuetta! Bash on erittäin miellyttävä ja avoin opas, joka seurasi meitä kiertueen aikana. Sinun olisi ehdottomasti pitänyt tehdä kiertue kerran Dubaissa! Kiitos Bash mahtavasta matkasta!

Inaam was very friendly and helpfull. Ride was smooth and fun. We had never before ride camels and that was exotic! Thank you for good service

Ali Magsi was our guide and it was perfect! Friendly and helpful guy! Thanks.