Dubai
Mönkijäretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Mönkijäretket: Suosikit / Dubai

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 840 arvosteluun

The whole experience was great! Excellent service. Everything happened on time and pickup was smooth. Food buffet was delicious. Safari was fun, although someone in our car got sick. Luckily our guide Zahid Noor took everyone in consideration. We drove slowly because of the situation. Our guide took us for an extra drive so that we could experience the faster ride. I totally recommend!

Hyvä retki, koko perheemme oli tyytyväinen. Sisälsi aavikkosafarin ja laadukkaan lämpimän ruuan jälkiruokineen telttakylässä (illanvietto) Lisäksi on kameliratsastusta, hiekkalautaulua ja esityksiä telttakylässä. Ajoneuvot lähes uusia isoja maastoautoja. Tämä retki on hinta-laatusuhteeltaan hyvä, toki joskus vou saada halvemmalla matkanjärjestäjältä suoraan.

Ystävällinen ja hyvä kuski (Amer). Kameliratsastusta, dyyniajoa autolla, hiekkalautailua ja mönkijäajelua. Mahtava päivä. Suosittelemme kaikille, jotka tykkäävät vauhdin hurmasta.

Retki aavikolle oli elämys, parempi kuin osasimme odottaakaan. Rengaskin puhkesi mutta kuljettajamme Jabar hoiti tilanteen ja saimme nauttia hieman extra aikaa aavikolla.

Trip was as good as promised and our guide Abbas was excellent. Well worth the money.