Valitse päivämäärät

Dubai Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Muut elämykset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
44 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Kävimme vanhalla Dubain alueella, se oli erittäin mielenkiintoista, sitten menimme kulta- ja maustesouqiin, opas kertoi meille erilaisista maustetyypeistä, oli vapaa-aikaa ostaa jotain. Sen jälkeen menimme Atlantis-hotelliin Palmissa. Sitten meni Burj Khalifaan ja vietti vapaa-aikaa Dubain ostoskeskuksessa ja näki maailman kauneimmat suihkulähteet. Opas oli erittäin asiantunteva, ystävällinen.

Kiertue Mohamedin kanssa oli todella hieno. Sait upean käsityksen kulttuurista ja kaupungista. Kohokohtamme: kulinaariset herkut (ruoka ja juomat), jotka Mohamed järjesti kiertueella. Tämä kiertue on todella suositeltavaa, varsinkin vierailun alussa. Tämä antaa sinulle loistavan yleiskuvan.

This was very nice and interesting tour. First the driver, Kausar, picked us up. He was right on time and knew the traffic. He was also very polite. He drove very safely. Our guide Hamsah told us so much about the old Dubai and the culture. Even teenagers liked this tour. Thank you!

Ajattelimme, että se oli hienoa. Noudosta viimeiseen kotiin matkalla kaikki oli täydellistä. Tuntien sisällä näimme melkein kaiken Dubaissa, ainakin kaiken, mitä voit nähdä niin lyhyessä ajassa. Varasimme edellisenä iltana ja silti kaikki oli täydellistä ja toimi hyvin

Hieno kokemus. Erittäin hyvä organisaatio viraston puolelta. Auto tuli hakemaan meidät viemään meidät yhteiseen bussiin. Bussi oli erittäin mukava. Ranskalainen oppaamme oli uskomattoman hyvä. Olemme oppineet paljon. Retket olivat todella mahtavia! Suosittelen +++