Valitse päivämäärät

Dubai Pääsyliput

  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
44 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 48 695 arvosteluun

Pakollinen Dubaissa vieraillessa. Varasimme yhdistelmän "Burj Khalifa: Floor 124 & Dinner at Burj Club". Ravintolan löytäminen oli kaikkea muuta kuin helppoa. Ei ollut opasteita ja jopa henkilökunta ohjasi meidät kulmasta toiseen. Melkein tunnin kuluttua avulias nainen pääsykorttiineen ja puhelintukineen johti meidät vihdoin vastaanottoon useiden alueiden kautta, jotka ovat vain henkilökunnan käytettävissä. Siellä päätarjoilija otti meidät vastaan. Ruoka oli erinomaista. Juomat (2 + ☕) erittäin kalliita, 190 AED = 55,49 €. Ravintolasta poistuminen oli myös seikkailunhaluista, eikä se ollut mahdollista ilman henkilökuntaa. Meidät saatettiin hissiin, joka johti rakennuksen sisäuima-altaaseen. Oli tapahtumarikas päivä. Suosittelen ehdottomasti näistä vaikeuksista huolimatta. Pitkä odotusaika hissiin varauksesta huolimatta noin 1 tunti.

Meillä oli hieno päivä! Oli erittäin kuuma, joten juoksimme ulkoalueiden ympäri niitä ajoja, jotka halusimme ensin, jonot olivat minimaaliset ja ajelut, vaikkakin melko lyhyitä, olivat todella hauskoja. Sitten muutimme sisälle ilmastoituun Dreamworksiin. Tämä oli suosikkialueemme - todella hyvin teemalla ja ajelut olivat fantastisia. Pisin jono oli Madagaskarille ja tämä oli todella kova vuoristorata, joka yllätti meidät molemmat! Kaikki oli puhdasta ja henkilökunta avulias. 2 kyytiä suljettu, mutta tiesimme ennen lippujen ostamista. Yksi kyyti avattiin myöhemmin (14.00), ja meidät käännettiin ylhäältä pois, koska se oli rikki. Pettymys, mutta suosittelemme silti hauskaa päivää Motiongatessa!

Mikä mahtava kombo! Burg khalifa ei tuottanut pettymystä ja kiireisyydestä huolimatta henkilökunta hallitsi jonot tehokkaasti, emmekä odottaneet kauan. Hissi oli nopea ja näkymät upeat, mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Dubai on kehittynyt ja kaiken näkeminen ylhäältä lisää Dubain kokoa. Suosittelemme

Erittäin siisti kokemus. Näkymä oli uskomaton. Suosittelen menemään 124. kerrokseen auringonlaskua varten, se oli aivan uskomatonta. Burj Clubista on myös upeat näkymät Marina Baylle. Ruoka oli herkullista ja siellä oli hyvä valikoima, varaan ehdottomasti uudelleen.

Oli kiva. Saimme kunnon pääsyliput ja kiitos hoiditte hyvin