Valitse päivämäärät

Päivämatkat kohteesta Dubai

33 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 47 963 arvosteluun

Nautit siitä, jos pidät taiteesta ja suurista puutarhoista

Varaus oli helppoa, joten palvelu oli erinomaista. Nautin osan kiertueesta, mutta enimmäkseen en. Se ei johtunut toiminnasta vaan paikasta. 1. Kävin tiistaina, ja kuten heidän verkkosivuillaan selitettiin, se oli yksi heidän vilkkaimmista päivistään, koska Louvre on suljettu tiistaisin. Siksi jono oli niin pitkä, että kesti ainakin 1,5 tuntia päästä sisään. -- Jono sisäänkäyntiin, ei lippujen ostojono. 2. Väkeä on paljon, joten päänäyttelyhalli oli lämmin ja saattoi haistaa erilaisia hajuja. 3. Nautin puutarhan ensimmäisestä puoliskosta, mutta tunsin levottomuutta toisella puoliskolla. Paikka on erittäin valtava! Voit eksyä siihen. Paikan tutkiminen on liian uuvuttavaa, enkä edes käynyt jokaisessa poukamassa/alueella. Tässä on muutamia vinkkejä, joista uskon sinun hyötyvän: 1. Älä mene tiistaina! 2. Tutustu puutarhoihin tai madamen huoneistoihin ensin, sillä melkein jokainen vierailija menee pääsaliin. Lopuksi en voi sanoa, että tämä toiminta on hyvä tai huono. Se riippuu mieltymyksist

Erinomainen

Rakastan sitä. Se oli mukava reissu. Mieheni ja minä nautimme palatsista ja puutarhoista. Ne ovat hyvin kauniita. Se on erittäin suuri. Joten jos haluat nähdä sen kokonaan, sinun on käveltävä pitkän matkan tai voit vuokrata siellä olevan minigolfin.

Erittäin hyvä matka Abu Dhabiin. Erinomainen organisaatio ja hyvin koulutettu ja asiantunteva opas Haseeb. Erittäin suositeltavaa!

Kaunis päivä tutustua Abu Dhabiin (palatsi, moskeija, ETIHAD-tornit...) upean oppaan kanssa! Tehdä. Kiitos paljon

Opas Maged oli aivan loistava, varmistaen, että olemme kaikki mukavia, perillä ja ajoissa